andreas_g Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Ενας φιλος μου πηρε mac(τρομαρα του !!!!!!!!!!!!!!:devil:) και σε εναν εξωτερικο σκληρο που εχει θελει να του τον κοψω στα δυο............. Το πρωτο κομματι λεει να το αφησουμε οπως ειναι γιατι εχει ενα προγραμμα για backup, στο δευτερο ομως δεν ξερω τι filesystem να το κανω........ Εχει κανεις καμια ιδεα??????? Απο ενα γρηγορο search που εκανα στον γουγλη ειδα οτι το mac (βασικα ανεφερε διαφορα filesystem ομως δεν καταλαβα πιο ειναι το αντιστοιχο ext3) μπορει να μονο να διαβαζει το ntfs που ηταν η πρωτη μου επιλογη......και τωρα δεν ξερω τι να κανω........... Και καπως εγκηκλοπαιδικα.......το mac χρηαζεται ανασιγκροτηση???? :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas_g Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Ενας φιλος μου πηρε mac(τρομαρα του !!!!!!!!!!!!!!:devil:) και σε εναν εξωτερικο σκληρο που εχει θελει να του τον κοψω στα δυο............. Το πρωτο κομματι λεει να το αφησουμε οπως ειναι γιατι εχει ενα προγραμμα για backup, στο δευτερο ομως δεν ξερω τι filesystem να το κανω........ Εχει κανεις καμια ιδεα??????? Απο ενα γρηγορο search που εκανα στον γουγλη ειδα οτι το mac (βασικα ανεφερε διαφορα filesystem ομως δεν καταλαβα πιο ειναι το αντιστοιχο ext3) μπορει να μονο να διαβαζει το ntfs που ηταν η πρωτη μου επιλογη......και τωρα δεν ξερω τι να κανω........... Και καπως εγκηκλοπαιδικα.......το mac χρηαζεται ανασιγκροτηση???? :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
edhunter Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 νομίζω είσαι σε λάθος section αν θυμάμαι καλά τα mac τρέχουν σε hfs+ οπότε μάλλον αυτό είναι και το fs που θα πρέπει να διαλέξεις.. και νομίζω υπάρχει εργαλείο για να διαβάζει το mac ntfs και να γράφει σε αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
edhunter Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 νομίζω είσαι σε λάθος section αν θυμάμαι καλά τα mac τρέχουν σε hfs+ οπότε μάλλον αυτό είναι και το fs που θα πρέπει να διαλέξεις.. και νομίζω υπάρχει εργαλείο για να διαβάζει το mac ntfs και να γράφει σε αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Να το κανεις σε fat32 για να διαβαζεται αμεσα απο ολα τα λειτουργικα και για να τον εκδικηθεις που πηρε mac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Να το κανεις σε fat32 για να διαβαζεται αμεσα απο ολα τα λειτουργικα και για να τον εκδικηθεις που πηρε mac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas_g Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Ntfs θα το κανω απο το gparted του Sabayon και βλεπουμε............. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas_g Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Ntfs θα το κανω απο το gparted του Sabayon και βλεπουμε............. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.