Προς το περιεχόμενο

Τι είναι αυτό;

million_voices

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σύντροφε-συννεφούλη, δεν τα βγάζω απ'το μυαλό μου! :-D

Pwned :P

Παντως ειναι πολυ ευκολο να σου φανουν 5 αδιαφορα λεπτα αν δεν εχεις ζησει κατι παρομοιο ή ακομα χειροτερα αν ξερεις οτι δεν προκειται να το ζησεις ποτε πλεον.

Και εχει ενα μικρο δικιο ο wash, γιατι συνηθως στα -αντα ειναι για τους περισσοτερους ανθρωπους η ηλικια που "χανουν" τους γονεις τους.

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ε μη χέσω ένα "μικρό" δίκιο, επειδή ο άλλος μαθητεύει δίπλα στον ThReSh

(aka ρουφιανεύει)

:-D

..σοβαρά όμως τώρα, αν δεν φτάσεις σε ηλικία που η ζωή έρχεται λίγο τούμπα, και δεν είσαι και έτοιμος να "καταλάβεις" κάποια πράγματα..."κυνηγάς" σπουργίτια ;)

Δημοσ.

"Τοτε" "συμφωνουμε"...

"Η" "διαφωνια" "μου" "ηταν" "στα" "ορια" "της" "ηλικιας" "που" "εθεσες" "τα" "στανταρ" "της" "τουμπας"...

:P

(που να σου καει το paint net)

Δημοσ.

..άσε το paint.net και νοιάξου για τη "γούνα" σου....;)

(μετάφραση : ...ΜΗ μου πας πολλή κόντρα... :-D ) (public threat κτλ κτλ :-D )

Δημοσ.
Και μάλιστα και από τον Ανήλικο!

Εεεε, οχι απο τον Ανηλικο! Δεν περιμενα οτι θα εβλεπα αλλον με το ψευδώνυμό μου...:-D

Εγω ποτε δεν θα εγραφα "με κάνεις να ερωτεύομαι με την φωτογραφία σου"!;)

Δημοσ.

..μη μου την πει ΤΩΡΑ κανένας για τα " " , θα τον σκίσω :P

για τα " "

:P:p:p

Οντόπικ, πολύ δυνατό το 5λεπτο. Αν και δεν είμαι "-άντα" ακόμα, μπορώ να καταλάβω πως είναι να ξεχνάς πως μεγαλώνοντας μπορείς πολύ εύκολα να πληγώσεις, αλλά και να συγκινήσεις τους ανθρώπους που είναι δεμένοι μαζί σου. Άνθρωποι είμαστε και ξεθωριάζουμε.

Δημοσ.

για τα " "

:P:p:p

Οντόπικ, πολύ δυνατό το 5λεπτο. Αν και δεν είμαι "-άντα" ακόμα, μπορώ να καταλάβω πως είναι να ξεχνάς πως μεγαλώνοντας μπορείς πολύ εύκολα να πληγώσεις, αλλά και να συγκινήσεις τους ανθρώπους που είναι δεμένοι μαζί σου. Άνθρωποι είμαστε και ξεθωριάζουμε.

..όντως, κανένας δεν είπε πως πχ ένας 16χρονος δεν υπάρχει ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να νιώσει μια απ' τα ίδια. Ούτε και ότι όλοι οι "-αντάρηδες" το βλέπουν το ίδιο. Είναι κατά πολύ ΚΑΙ "στον άνθρωπο". Όμως, το θέμα "ηλικία" είναι ΑΚΟΜΗ πιο καθοριστικό...

49093697cn1.jpg

:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...