Προς το περιεχόμενο

Πως συνδέω PC & LG 42'' 7000

pepes1gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.Εχω αρχίσει ψάξιμο στο internet αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω αποφασίσει (πολλά τα ευρώπουλα).Αν σας πέσει τίποτε στο μάτι παρακαλώ όπως να με ενημερώσετε.

Δημοσ.

εγω φιλαρακο σου εχω μια αλλη πιο οικονομικη λυση.Παιρνεις εναν ανταπτορα vga σε s-vdeo αν δεν εχει η καρτα σου s-video.Παιρνεις αυτον τον ανταπτορα και το βαζεις στο scart της τηλεορασης και ακομα παιρνεις αυτο και αυτο το καλωδιο και εισαι κομπλε και απο ηχο και απο εικονα:P

Δημοσ.
εγω φιλαρακο σου εχω μια αλλη πιο οικονομικη λυση.Παιρνεις εναν ανταπτορα vga σε s-vdeo αν δεν εχει η καρτα σου s-video.Παιρνεις αυτον τον ανταπτορα και το βαζεις στο scart της τηλεορασης και ακομα παιρνεις αυτο και αυτο το καλωδιο και εισαι κομπλε και απο ηχο και απο εικονα:P

...και από ποιότητα απεικονίσης γυρνάς στο 1912μ.Χ.

Η λύση είναι DVI->HDMI και σωστή ρύθμιση της τηλεόρασης (θα βάλεις στο μενού σαν πηγή το PC γιατί παίζει να έχεις προβλήματα με είδωλα αλλιώς). Αν και το netbook σου έχει έξοδο (που θα έχει) μπορείς να συνδέσεις και αυτό :-)

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα σας.

Εχουμε και λέμε.

Σύνδεσα την TV με το PC με DVI αντάπτορα και μετά σε HDMI καλώδιο γύρω στο 1m.Επαιξα ταινία mkv 1080p με τον media player classic.Εικόνα τέλεια ή η καλύτερη που έχω δει εγώ.Στα υπόψιν είχα 29'' CRT.Από ήχο πήρα με ένα απλό καλώδιο jack 3.5mm από τη έξοδο του pc και στο line in του ενισχυτή έναν YAMAHA.Ακουγα μόνο στερεοφωνικά αλλά ο ενισχυτής έχει κάτι προγράμματα DSP και κάτι έγινε.

Τώρα δεν ξέρω τι θα γίνει (από εικόνα) αν βάλω καλώδιο 15 μέτρων γιατί για να πω την αλήθεια η κίνηση να μεταφέρω το pc κοντά στην τηλεόραση (στο σαλόνι) έφερε οικογενειακή επανάσταση...

Αυτά τα ολίγα.Οι δοκιμές συνεχίζονται.

Δημοσ.
...και από ποιότητα απεικονίσης γυρνάς στο 1912μ.Χ.

Η λύση είναι DVI->HDMI και σωστή ρύθμιση της τηλεόρασης (θα βάλεις στο μενού σαν πηγή το PC γιατί παίζει να έχεις προβλήματα με είδωλα αλλιώς). Αν και το netbook σου έχει έξοδο (που θα έχει) μπορείς να συνδέσεις και αυτό :-)

και αν η τηλεοραση οπως η δικια μου δεν εχει hdmi τι γινεται;

Δημοσ.

Το netbook το σύνδεσα με καλώδιο VGA απλό και έκανα την επιλογή clone και έδειξε ικανοποιητικά.Φυσικά την μισή οθόνη από τις 42'' και σε ανάλυση 1024.Αλλά είναι αρκετό για να βλέπω τις DVIX ταινίες μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...