Προς το περιεχόμενο

Χειριστηρια PC σε PS3

StaPas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ερωτηση ειναι η εξης. Μπορουν χειριστήρια pc usb να χρησιμοποιηθουν σε ps3; Υπάρχει καποιος μετατροπέας ή γενικά κατι αλλο που μπορεις να κάνεις;

Δημοσ.

Η ερωτηση ειναι η εξης. Μπορουν χειριστήρια pc usb να χρησιμοποιηθουν σε ps3; Υπάρχει καποιος μετατροπέας ή γενικά κατι αλλο που μπορεις να κάνεις;

Δημοσ.

οχι δεν χρειαζεσαι μετατροπεα, τα αναγνωριζει αμεσως και λειτουργει ολα τα κουμπια. εγω εβαλα ενα ασυρματο της Logitech και μου το βρηκε και μαλιστα ολα τα κουμπια δουλευουν κανονικα οπως του κανονικου

Δημοσ.

οχι δεν χρειαζεσαι μετατροπεα, τα αναγνωριζει αμεσως και λειτουργει ολα τα κουμπια. εγω εβαλα ενα ασυρματο της Logitech και μου το βρηκε και μαλιστα ολα τα κουμπια δουλευουν κανονικα οπως του κανονικου

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι δεν τα αναγνωρίζει όλα όμως. Έχω ένα Logitech Rumblepad στο σπίτι. Θα το δοκιμάσω γιατί με βάλατε σε περιέργεια...

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι δεν τα αναγνωρίζει όλα όμως. Έχω ένα Logitech Rumblepad στο σπίτι. Θα το δοκιμάσω γιατί με βάλατε σε περιέργεια...

Δημοσ.

θα στο παιζει κ εγω αυτο εχω

Δημοσ.

θα στο παιζει κ εγω αυτο εχω

Δημοσ.

Δεν το δοκίμασα ακόμα. Εμπιστεύομαι τον φίλο παραπάνω. Πάντως είχα διαβάσει πρόσφατα σε forums της logitech για το chillstream ότι η έκδοση για PC δεν παίζει σε playstation. Άρα λογικά δεν παίζουν όλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...