jannos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Υπαρχει και μια περιπτωση βεβαια αφου προσθεσεις Kubuntu να μη βρισκει το directory του λογαριασμου σου και να μην μπορεις να συνδεθεις... Αν σου τυχει πρεπει να δημιουργησεις ενα νεο λογαριασμο και εισαι οκ αλλα θα χασεις τα bookmarks κτλ... Βεβαια για να δημιουργησεις λογαριασμο απο το λογαριασμο του root πρεπει να μπορεις να κανεις login ως root (η να εισαι ο μαγος της κονσολας). Οποτε ξεκινα το ψαξιμο για να ενεργοποιησεις το λογαριασμο του Root (και για κανονικο login) και μετα βαλε το Kubuntu. Σιγουρα υπαρχουν εντολες για να αποφυγεις ολα αυτα αλλα ποιος τις ξερει.... Και ναι... Μου εχει συμβει 2 στις 3 φορες που το εγκατεστησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harrkou Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Βασικα λιγο που ετρεξα kubuntu εκτος του οτι lagare απιστευτα (με 2.5 giga & 4,5 giga RAM!)ειδικα στην αρχη δεν μπορουσε να συνδεθει και στο internet. Οποτε ειπα "αει στα κομματια" και τωρα προσπαθω να αλλαξω τα themes μενοντας πιστος στο gnome Σας ευχαριστω για την βοηθεια παντως!! Οντως το KDE τα σπαει (ακομα και αν laggarei...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harrkou Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Βασικα λιγο που ετρεξα kubuntu εκτος του οτι lagare απιστευτα (με 2.5 giga & 4,5 giga RAM!)ειδικα στην αρχη δεν μπορουσε να συνδεθει και στο internet. Οποτε ειπα "αει στα κομματια" και τωρα προσπαθω να αλλαξω τα themes μενοντας πιστος στο gnome Σας ευχαριστω για την βοηθεια παντως!! Οντως το KDE τα σπαει (ακομα και αν laggarei...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jannos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Να σου πω εγω ειμαι φαν του Kde αλλα το Xfce με τα καταλληλα σκαλισματακια γινεται κουκλι και παει σφαιρα! Αλλα φυσικα τιποτα δεν ειναι κι εδω απλο... Δεν μπορεις να βαλεις ελληνικο Layout στο keyboard. Αρα........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jannos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Να σου πω εγω ειμαι φαν του Kde αλλα το Xfce με τα καταλληλα σκαλισματακια γινεται κουκλι και παει σφαιρα! Αλλα φυσικα τιποτα δεν ειναι κι εδω απλο... Δεν μπορεις να βαλεις ελληνικο Layout στο keyboard. Αρα........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Για όποιον δοκιμάζει kubuntu καλό είναι να εγκαταστήσει μόνος του την τελευταία έκδοση του kde 4.2 ακολουθώντας τις οδηγίες εδώ http://www.kubuntu.org/news/kde-4.2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.