iron727 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας..Αντιμετωπιζω το εξής πρόβλημα με το παραπάνω προιον ..Για την ακρίβεια εχθές αγορασα ένα γνήσιο αντίγραφω του kaspersky internet security 2009 ..aφού το εγκατέστησα κανονικά και μου δεχτηκε και το licence key...προχώρησα να κάνω το συνηθισμένο update....λοίπον παρατηρώ το εξής..ένω ξεκινάει κανονικα...φτάνει στο 99% και κόλλαει έκει.Μέτα άπο καμία ώρα σταματάει η αναβάθμιση βγάζοντας μήνυμα λάθους (το χρονικό λειτουργιας έληξε )...Έχω κάνει πάνω άπο δέκα προσπάθειες να κάνω την αναβάθμιση άλλα πάντα παθαίνω το ίδιο...Ξέρετε κάτι για αυτό????
iron727 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας..Αντιμετωπιζω το εξής πρόβλημα με το παραπάνω προιον ..Για την ακρίβεια εχθές αγορασα ένα γνήσιο αντίγραφω του kaspersky internet security 2009 ..aφού το εγκατέστησα κανονικά και μου δεχτηκε και το licence key...προχώρησα να κάνω το συνηθισμένο update....λοίπον παρατηρώ το εξής..ένω ξεκινάει κανονικα...φτάνει στο 99% και κόλλαει έκει.Μέτα άπο καμία ώρα σταματάει η αναβάθμιση βγάζοντας μήνυμα λάθους (το χρονικό λειτουργιας έληξε )...Έχω κάνει πάνω άπο δέκα προσπάθειες να κάνω την αναβάθμιση άλλα πάντα παθαίνω το ίδιο...Ξέρετε κάτι για αυτό????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.