Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα σύνδεσης στο wifi του SAGEM 2404

MIJAS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Χθες σύνδεσα για ένα φίλο μου το εν λόγω Router και ενώ όλα πήγαν καλά μέχρι τh ενσύρματη σύνδεση, στην ασύρματη όταν πήγαν να συνδεθώ, ενώ βρίσκει το ROUTER den Μπορεί να συνδεθεί. Απενεργοποίησα και το encryption Και πάλι τίποτα..Σαν να μην μπορεί να αποδοθεί IP στον laptop (Το default ip του Router είναι 94.69.178.167 και αυτό δεν βρήκα πως μπορώ να το αλλάξω..) έψαξα για οδηγίες ή να ενεργοποιήσω το dhcp στο ασύρματο κομμάτι του Router Και δεν έβγαλα άκρη. ούτε βρήκα κ;aποιο Manual..

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ή ε΄χει ασχοληθεί με αυτό το Router ή να πω στο φίλο μου να αγοράσει καμμιά πενηντάρα μέτρα καλώδιο

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλημέρα. Χθες σύνδεσα για ένα φίλο μου το εν λόγω Router και ενώ όλα πήγαν καλά μέχρι τh ενσύρματη σύνδεση, στην ασύρματη όταν πήγαν να συνδεθώ, ενώ βρίσκει το ROUTER den Μπορεί να συνδεθεί. Απενεργοποίησα και το encryption Και πάλι τίποτα..Σαν να μην μπορεί να αποδοθεί IP στον laptop (Το default ip του Router είναι 94.69.178.167 και αυτό δεν βρήκα πως μπορώ να το αλλάξω..) έψαξα για οδηγίες ή να ενεργοποιήσω το dhcp στο ασύρματο κομμάτι του Router Και δεν έβγαλα άκρη. ούτε βρήκα κ;aποιο Manual..

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ή ε΄χει ασχοληθεί με αυτό το Router ή να πω στο φίλο μου να αγοράσει καμμιά πενηντάρα μέτρα καλώδιο

Ευχαριστώ

Δημοσ.
94.69.178.167 ?? Χλωμο το βλεπω να ειναι αυτο...

Αυτό είναι το default και για αυτό το Postara..

Γιατί στο status αυτό μου βγάζει...τι να πω..

Δημοσ.
94.69.178.167 ?? Χλωμο το βλεπω να ειναι αυτο...

Αυτό είναι το default και για αυτό το Postara..

Γιατί στο status αυτό μου βγάζει...τι να πω..

Δημοσ.

Ευχαριστώ

αυτο δεν ειναι το Ip του router αλλα το wan ip που εχεις παρει απο τον isp.to default ip πρεπε ινα ειναι 192.168.1.1. και θα το δεις αν πας σε παραθυρο msdos και γραψεις Ipconfig.τωρα λογοι για να μην μπενει με wireless ειναι.προβλημα στο pc,β.να θελει κανα firmware update to router.να θελει κανα driver update η ασυρματη καρτα.δ.ο φιλος σου να ειναι πολυ μακρια απο τον ρουτερ.ε.δοκιμη με αλλο encryption .ζ.δοκιμη με καρφωτα ip.o dhcp ειναι απο default energopoiimenos.μην μπερδευεις την lan ip με την wan ip.και ελπιζω αυτο το 96 τι ηταν που εγραψες για ip να μην το εχεις βαλει στην καρτα δικτυου την ασυρματη διοτι ετσι δεν θα βγει ποτε στο Net.Ip αυτοματα και χωρις encryption στην αρχη.

Δημοσ.

Ευχαριστώ

αυτο δεν ειναι το Ip του router αλλα το wan ip που εχεις παρει απο τον isp.to default ip πρεπε ινα ειναι 192.168.1.1. και θα το δεις αν πας σε παραθυρο msdos και γραψεις Ipconfig.τωρα λογοι για να μην μπενει με wireless ειναι.προβλημα στο pc,β.να θελει κανα firmware update to router.να θελει κανα driver update η ασυρματη καρτα.δ.ο φιλος σου να ειναι πολυ μακρια απο τον ρουτερ.ε.δοκιμη με αλλο encryption .ζ.δοκιμη με καρφωτα ip.o dhcp ειναι απο default energopoiimenos.μην μπερδευεις την lan ip με την wan ip.και ελπιζω αυτο το 96 τι ηταν που εγραψες για ip να μην το εχεις βαλει στην καρτα δικτυου την ασυρματη διοτι ετσι δεν θα βγει ποτε στο Net.Ip αυτοματα και χωρις encryption στην αρχη.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω στο ίδιο ρουτερ. Ενώ το βλέπει κανονικά στα διαθέσιμα ασύρματα δίκτυα, προσπαθώ να συνδεθώ απλά μου δείχνει την μπαρα σύνδεσης να πηγαινοέρχεται με το μνμ waiting for network to reply. εχω αλλαξει τον κωδικό που είχε απο το εργοστασιο (ουτε με εκεινον έμπαινε), έχω δοκιμάσει διαφορέτικού τύπου encryption, το έχω κάνει και unsecure, καθώς και αναβάθμιση του λογισμικού του. δουλέυει μόνο με καλώδιο δικτύου, ενώ να σημειώσω οτι έχω δοκιμάσει να συνδεθώ με 2 διαφορετικούς φορητούς, με ΧΡ και vista, αλλά και με κινητό....

Δημοσ.

τοτε κατι σαν ασυμβατοτητα.η δοκιμασε αλλη καρτα η ολα τα κλασικα.απο αλλαγη καναλιου μεχρι οτιδηποτε.αν δεν μπαινουν ουτε ολα τα αλλα ε τοτε καποιο προβλημα γιατι οπως το εγραψες στο τελος δεν καταλαβα αν μπηκε το laptop και το κινητο η οχι.

Δημοσ.

δοκιμασα να συνδεθω με 2 φορητους, 1 με ΧΡ, έναν με βίστα, και έκανα απόπειρα με κινητό. χωρίς αποτέλεσμα.....Βλέπουν όλα το δίκτυο αλλά κανενα δεν συνδέεται. θα δοκιμάσω αλλαγή καναλιού μηπως δω φως....αλλιώς ίσως να έχουμε και πρόβλημα....

Δημοσ.

αλλιως πισω το sagem και να σου δωσουν αλλο.δοκιμαασε και σε μικρη αποσταση να δεις αν πιανει οπως και σε πρωτοκολλλο b.επισης καναλια 1,6,11 δοκιμη και κλεισε οτι αλλο ασυρματο υπαρχει εκει.απο ασυρματα ηχεια μεχρι δεν ξερω τι

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

κανα firmware update εχει βγει για αυτο το μπρικι?που κανονικα πεταμα θελει οχι να το ψαχνεις παραπανω τι φταιει.

εχεις δοκιμασει ολα αυτα που εχουν ειπωθει πιο πανω?αλλο καναλι,αλλους drivers,αλλο κλειδωμα

Δημοσ.

Γιαν να βρω firmware μου βγηκε το λαδι...

προς το παρων με το νεο δουλευει απροβληματιστα!!!

για να δουμε στη συνεχεια!

ευχαριστω poulinos

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...