MIJAS Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Καλημέρα παιδιά, χθες προσπαθούσα να σετάρω ένα sagem 2400 για ένα φίλο μου, και ενώ η εγκατάσταση πήγε μια χαρά και ενσύρματα όλα πήγαν καλά, όταν δοκίμασα να συνδεθώ και με wifi από laptop, ενώ έβλεπε το δίκτυο δε μπορούσε να συνδεθεί, μάλλον δεν έπαιρνε ip(ip του ROUTER - 94.69.178.167. δοκίμασα να δώσω manual IP αλλά ούτε έτσι τα κατάφερα. Απενεργοποίησα και την encryption Που έιχε και πάλι δε δούλεψε.. Έχει κανείς εμπειρία από ανάλογο Router μπας και μου δώσει τα φώτα του ή να του πω να αγοράσει κανένα πανηντάρι μέτρα καλώδιο?
MIJAS Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Καλημέρα παιδιά, χθες προσπαθούσα να σετάρω ένα sagem 2400 για ένα φίλο μου, και ενώ η εγκατάσταση πήγε μια χαρά και ενσύρματα όλα πήγαν καλά, όταν δοκίμασα να συνδεθώ και με wifi από laptop, ενώ έβλεπε το δίκτυο δε μπορούσε να συνδεθεί, μάλλον δεν έπαιρνε ip(ip του ROUTER - 94.69.178.167. δοκίμασα να δώσω manual IP αλλά ούτε έτσι τα κατάφερα. Απενεργοποίησα και την encryption Που έιχε και πάλι δε δούλεψε.. Έχει κανείς εμπειρία από ανάλογο Router μπας και μου δώσει τα φώτα του ή να του πω να αγοράσει κανένα πανηντάρι μέτρα καλώδιο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.