Προς το περιεχόμενο

SQL 2000 A column in which tables exist?

kakovatos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Γνωρίζει κανείς πώς μπορούμε να βρούμε σε μία βάση SQL 2000 ένα πεδίο σε πόσους και ποιους πίνακες της βάσης ανήκει?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλημέρα.

Γνωρίζει κανείς πώς μπορούμε να βρούμε σε μία βάση SQL 2000 ένα πεδίο σε πόσους και ποιους πίνακες της βάσης ανήκει?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Καλημέρα.

Ευχαριστώ.

καλημέρα

φυσικά και μπορούμε, ρωτώντας το schema

>SELECT * FROM INFORMATION_SCHEMA.COLUMNS 
WHERE COLUMN_NAME = ' <edw vazeis to onoma tis stilis pou psaxneis> '

Δημοσ.
Καλημέρα.

Ευχαριστώ.

καλημέρα

φυσικά και μπορούμε, ρωτώντας το schema

>SELECT * FROM INFORMATION_SCHEMA.COLUMNS 
WHERE COLUMN_NAME = ' <edw vazeis to onoma tis stilis pou psaxneis> '

Δημοσ.

Ευχαριστώ. Είχα την εντύπωση ότι γίνεται με join του sysobjects και του syscolumns, αλλά δεν βρίσκω σε ποιο κλειδί να τα joinάρω (προφανώς δεν βγαίνει κάτι έτσι). Μήπως ξέρεις κάτι για αυτό?

Πάντως η λύση που μου πρότεινες δουλεύει μια χαρά και μου έφερε τα αποτελέσματα που ήθελα.

Ευχαριστώ και πάλι.

Δημοσ.

Ευχαριστώ. Είχα την εντύπωση ότι γίνεται με join του sysobjects και του syscolumns, αλλά δεν βρίσκω σε ποιο κλειδί να τα joinάρω (προφανώς δεν βγαίνει κάτι έτσι). Μήπως ξέρεις κάτι για αυτό?

Πάντως η λύση που μου πρότεινες δουλεύει μια χαρά και μου έφερε τα αποτελέσματα που ήθελα.

Ευχαριστώ και πάλι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...