F-Andrew Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας! Χρειάζομαι βοήθεια επειγόντως Το θέμα έχει ως εξής : Έχω ένα αρχείο word μέσα στο οποίο έχω διάφορα ακίνητα (δυάρια , τριάρια , οικόπεδα κτλ.) Αλλά δεν με βολεύει κάθε φορά που θέλω να κοιτάξω ένα συγκεκριμένο ακίνητο να ανοίγω το αρχείο (ας πούμε ότι έχω 100 ακίνητα ) και να ψάχνομαι …. Σκέφτηκα να το χωρίσω σε διάφορα αρχεία (πχ. Δυάρια , τριάρια κτλ. αλλά θα έχω ένα σωρό αρχεία.) ψάχνω λοιπόν ένα πρόγραμμα που θα κάνει αναζήτηση (φαντασθείτε αυτά που έχουν σε μερικά site με ακίνητα) δλδ να του ζητάω να ψάχνει για συγκεκριμένα στοιχειά μέσα στο αρχείο (πχ να πατάω δυάρια με 50-60τμ … και να τα εμφανίζει ! Υπενθυμίζω ότι όλα είναι θέμα χρόνου αλλιώς δεν θα είχα κανένα πρόβλημα! Έχετε κατά νου κάνα τέτοιο πρόγραμμα ή ζητάω πολλά !?
F-Andrew Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας! Χρειάζομαι βοήθεια επειγόντως Το θέμα έχει ως εξής : Έχω ένα αρχείο word μέσα στο οποίο έχω διάφορα ακίνητα (δυάρια , τριάρια , οικόπεδα κτλ.) Αλλά δεν με βολεύει κάθε φορά που θέλω να κοιτάξω ένα συγκεκριμένο ακίνητο να ανοίγω το αρχείο (ας πούμε ότι έχω 100 ακίνητα ) και να ψάχνομαι …. Σκέφτηκα να το χωρίσω σε διάφορα αρχεία (πχ. Δυάρια , τριάρια κτλ. αλλά θα έχω ένα σωρό αρχεία.) ψάχνω λοιπόν ένα πρόγραμμα που θα κάνει αναζήτηση (φαντασθείτε αυτά που έχουν σε μερικά site με ακίνητα) δλδ να του ζητάω να ψάχνει για συγκεκριμένα στοιχειά μέσα στο αρχείο (πχ να πατάω δυάρια με 50-60τμ … και να τα εμφανίζει ! Υπενθυμίζω ότι όλα είναι θέμα χρόνου αλλιώς δεν θα είχα κανένα πρόβλημα! Έχετε κατά νου κάνα τέτοιο πρόγραμμα ή ζητάω πολλά !?
e-tic Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Αυτό που χρειάζεσαι είναι μια βάση δεδομένων. Το πιο απλό που μπορείς να κάνεις έιναι να περάσεις όλα τα στοιχεία σε κελιά ενός excelόφυλου. Εναλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα desktop search engine όπως το desktop search της google.
e-tic Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Αυτό που χρειάζεσαι είναι μια βάση δεδομένων. Το πιο απλό που μπορείς να κάνεις έιναι να περάσεις όλα τα στοιχεία σε κελιά ενός excelόφυλου. Εναλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα desktop search engine όπως το desktop search της google.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.