Προς το περιεχόμενο

Format σε hp pavillion entertainment pc 9500

BladeRunner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Ο τιτλος τα λεει ολα.Μου εδωσε φιλος μου το εν λογω λαπτοπ να του κανω φορματ και να του βγαλω τα απαισια βιστα αλλα δεν μπορω...

Κανω μπουτ απο το cd και παω να κανω φορματ και μου βγαζει οτι ο σκληρος δεν υπαρχει πουθενα και οτι ισως χρειαστει να χρησιμοποιησετε συνοδευτικο software και κατι αλλες ηλιθιοτητες!

Επισης πως διαολο μπαινεις στο bios?Πατησα delete,esc,f11,f2,f1 και δεν μπορω να μπω...

Τι αηδιες ειναι αυτες?Θα το σπασω!

Netbooks for ever

ασχετο

Δημοσ.

Γεια σας.

Ο τιτλος τα λεει ολα.Μου εδωσε φιλος μου το εν λογω λαπτοπ να του κανω φορματ και να του βγαλω τα απαισια βιστα αλλα δεν μπορω...

Κανω μπουτ απο το cd και παω να κανω φορματ και μου βγαζει οτι ο σκληρος δεν υπαρχει πουθενα και οτι ισως χρειαστει να χρησιμοποιησετε συνοδευτικο software και κατι αλλες ηλιθιοτητες!

Επισης πως διαολο μπαινεις στο bios?Πατησα delete,esc,f11,f2,f1 και δεν μπορω να μπω...

Τι αηδιες ειναι αυτες?Θα το σπασω!

Netbooks for ever

ασχετο

Δημοσ.

Το προβλημα ειναι οτι τα xp δεν αναγνωριζουν το sata αλλα μονο τον ide. Oπως ειπε και ο Achilles πρεπει να ενσωματωσεις sata drivers μεσα στο cd. Αν δεν κανω λαθος με F8 μπαινεις στο bios αλλα η επιλογη για να δει ως ide το σκληρο στο μηχανημα δεν υπαρχει.

Δημοσ.

Το προβλημα ειναι οτι τα xp δεν αναγνωριζουν το sata αλλα μονο τον ide. Oπως ειπε και ο Achilles πρεπει να ενσωματωσεις sata drivers μεσα στο cd. Αν δεν κανω λαθος με F8 μπαινεις στο bios αλλα η επιλογη για να δει ως ide το σκληρο στο μηχανημα δεν υπαρχει.

Δημοσ.

Σας ευχαριστω πολυ αλλα...τι λετε ρε παιδια?????

Πρεπει να κανω ολα αυτα για να κανω φορματ?αχαχαχαχ

καλα ενταξει,θα σκισω τα πτυχια μου μιλαμε...

και δεν θα εχω ηχο αν βαλω sp3??τι ρεζιλικια ειναι αυτα?τουλαχιστον αν τα κανω οπως τα λεει(εχω προσβαση σε xp sp2) θα δουλεψει η θα βγω και ασχετος απο πανω?

Δημοσ.

Σας ευχαριστω πολυ αλλα...τι λετε ρε παιδια?????

Πρεπει να κανω ολα αυτα για να κανω φορματ?αχαχαχαχ

καλα ενταξει,θα σκισω τα πτυχια μου μιλαμε...

και δεν θα εχω ηχο αν βαλω sp3??τι ρεζιλικια ειναι αυτα?τουλαχιστον αν τα κανω οπως τα λεει(εχω προσβαση σε xp sp2) θα δουλεψει η θα βγω και ασχετος απο πανω?

Δημοσ.

Αδερφια το εφτιαξα το λαπτοπ,με χp sp2 και ακολουθωντας τον πολυτιμο οδηγο του Αχιλλεα κατα γραμμα.

Παντως επιμενω,ρεζιλικια πραγματα ειναι αυτα.

Να ειστε καλα,ο φιλος μου σας ειναι υποχρεος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...