BladeRunner Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας. Ο τιτλος τα λεει ολα.Μου εδωσε φιλος μου το εν λογω λαπτοπ να του κανω φορματ και να του βγαλω τα απαισια βιστα αλλα δεν μπορω... Κανω μπουτ απο το cd και παω να κανω φορματ και μου βγαζει οτι ο σκληρος δεν υπαρχει πουθενα και οτι ισως χρειαστει να χρησιμοποιησετε συνοδευτικο software και κατι αλλες ηλιθιοτητες! Επισης πως διαολο μπαινεις στο bios?Πατησα delete,esc,f11,f2,f1 και δεν μπορω να μπω... Τι αηδιες ειναι αυτες?Θα το σπασω! Netbooks for ever ασχετο
BladeRunner Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας. Ο τιτλος τα λεει ολα.Μου εδωσε φιλος μου το εν λογω λαπτοπ να του κανω φορματ και να του βγαλω τα απαισια βιστα αλλα δεν μπορω... Κανω μπουτ απο το cd και παω να κανω φορματ και μου βγαζει οτι ο σκληρος δεν υπαρχει πουθενα και οτι ισως χρειαστει να χρησιμοποιησετε συνοδευτικο software και κατι αλλες ηλιθιοτητες! Επισης πως διαολο μπαινεις στο bios?Πατησα delete,esc,f11,f2,f1 και δεν μπορω να μπω... Τι αηδιες ειναι αυτες?Θα το σπασω! Netbooks for ever ασχετο
Achilles Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μάλλον χρειάζεσαι cd με sata drivers. Ρίξε μια ματιά στο post του babiskam σε αυτό το thread, όπου σε παραπέμπει στο: How to install Windows XP on HP DV9500 series Laptop
Achilles Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μάλλον χρειάζεσαι cd με sata drivers. Ρίξε μια ματιά στο post του babiskam σε αυτό το thread, όπου σε παραπέμπει στο: How to install Windows XP on HP DV9500 series Laptop
manom18x Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Το προβλημα ειναι οτι τα xp δεν αναγνωριζουν το sata αλλα μονο τον ide. Oπως ειπε και ο Achilles πρεπει να ενσωματωσεις sata drivers μεσα στο cd. Αν δεν κανω λαθος με F8 μπαινεις στο bios αλλα η επιλογη για να δει ως ide το σκληρο στο μηχανημα δεν υπαρχει.
manom18x Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Το προβλημα ειναι οτι τα xp δεν αναγνωριζουν το sata αλλα μονο τον ide. Oπως ειπε και ο Achilles πρεπει να ενσωματωσεις sata drivers μεσα στο cd. Αν δεν κανω λαθος με F8 μπαινεις στο bios αλλα η επιλογη για να δει ως ide το σκληρο στο μηχανημα δεν υπαρχει.
BladeRunner Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Σας ευχαριστω πολυ αλλα...τι λετε ρε παιδια????? Πρεπει να κανω ολα αυτα για να κανω φορματ?αχαχαχαχ καλα ενταξει,θα σκισω τα πτυχια μου μιλαμε... και δεν θα εχω ηχο αν βαλω sp3??τι ρεζιλικια ειναι αυτα?τουλαχιστον αν τα κανω οπως τα λεει(εχω προσβαση σε xp sp2) θα δουλεψει η θα βγω και ασχετος απο πανω?
BladeRunner Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Σας ευχαριστω πολυ αλλα...τι λετε ρε παιδια????? Πρεπει να κανω ολα αυτα για να κανω φορματ?αχαχαχαχ καλα ενταξει,θα σκισω τα πτυχια μου μιλαμε... και δεν θα εχω ηχο αν βαλω sp3??τι ρεζιλικια ειναι αυτα?τουλαχιστον αν τα κανω οπως τα λεει(εχω προσβαση σε xp sp2) θα δουλεψει η θα βγω και ασχετος απο πανω?
Delirium Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Ειναι γνωστο θεμα αυτο, το εχουν & αρκετα Acer... Take it or leave it & λεμε ευχαριστω που γινεται
Delirium Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Ειναι γνωστο θεμα αυτο, το εχουν & αρκετα Acer... Take it or leave it & λεμε ευχαριστω που γινεται
BladeRunner Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Αδερφια το εφτιαξα το λαπτοπ,με χp sp2 και ακολουθωντας τον πολυτιμο οδηγο του Αχιλλεα κατα γραμμα. Παντως επιμενω,ρεζιλικια πραγματα ειναι αυτα. Να ειστε καλα,ο φιλος μου σας ειναι υποχρεος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.