poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Τα linksys γενικοτερα εχουν προβλημα να συγχρονισουν σε μεγαλες ταχυτητες. Εκει που αυτα αδυνατουν αλλα πιο απλα modem συγχρονιζουν και πολυ πιο σταθερα! Εδω και χρονια που τα χρησιμοποιω τα εχω τεσταρει σε παρα πολλες γραμμες και σε διαφορους παροχους και μιλαω εκ πειρας. Πανω απο 4Mbit αρχιζουν να τα παιζουν ειδικα αν βρισκεσαι μακρυα απο το DSLAM... WAG200 WAG354 WAG54GS αλλα τα ατιμα συνεχιζουν να μου αρεσουν πολυ σαν modem! ta linksys σε σταθερες και καλες γραμμες παιζουν σφερα.σε χαλια γραμμες εκει δεν ειναι οτι καλυτερο οπως και τα περισσοτερα.πολλες φορες τα Linksys κουμπωνουν πιο ψηλα απο οτιδηποτε αλλο.βλεπε πχ linksys wag200 με firmware 1.01.08 apo forthnet Γιατι δεν τις γλιτωνω τις αποσυνδεσεις? για τις αποσυνδεσεις το καλυτερο ειναι το speedtouch .to παρον μοντελο 585.δοκιμασε στο linksys nα περασεις ειτε το 1.01.06 απο linksys ειτε 1.01.08 απο forthnet.επισης οταν το σεταρεις το bazeis pppoe με llc και το vpi 8 kai vci 35 το δινεις καρφωτα εσυ και δεν το αφηνεις αποπανω στο autodetect.το autodetect το κανεις off. Μια και η σηζήτηση για τα linksys να ρωτήσω και εγώ κάτι ? Εαν αλλάξω το wag200g που έχω με ένα 160Ν πέρα από ότι υποστηρίζει το προτόκολο Ν για τα ασύρματα θα δω και άλλες διαφορές σε σχέση με το 200g??? μονο στο ασυρματο θα δεις πιο γρηγορο αν μεταφερεις αρχεια.καμια αλλη διαφορα. Καλα ολα αυτα αλλα εγω δεμ μιλουσα για μια αποσυνδεση στο τοσο αλλα για πολλες την ημερα! Κ αφηβστε το κ αυτο. Τωρα που ειναι μονιμως κοκκινο το λαμπακι του internet κ δεν συνδεεται με τιποτα?? Δεν μπορω να το χρησιμοποιησω! Κ δεν εχει παρασιτο η γραμμη. to paraσιτο δεν ειναι κατι που ακουγεται υποχρεωτικα.αλλα για να παιρνεις Ip με αλλο ειτε κατι κανεις λαθος με ρυθμισεις η username η pass η κατι εχει παθει το Linksys.δες αυτο για το autodetect. Αχ τα εχω κανει ολα αυτα. Ξαναεβαλα τον κωδικο κ ειναι σιγουρα σωστος. Κ το ασυρματο το εχω κλειδωμενο. Σκεφτομαι να παρω ενα zyxel γιατι δεν βλεπω φως!!! παλι θα προτιμουσα speedtouch 585 Επειδή ακούστηκε αυτό περί linksys και γρήγορες συνδέσεις.. Σκοπεύω να βάλω double play, τώρα έχω 8άρα (και κατεβάζω με 7,5 mbps) και το linksys δεν έχει πρόβλημα. Και δεν ήθελα να το αλλάξω με αυτό που θα μου δώσει η forthnet. Μήπως θα αντιμετωπίζει πρόβλημα με αποσυνδέσεις; και το linksys θα παιξει μια χαρα αμα εχεις καλη γραμμη αλλα επειδη θα σου δωσουν speedtouch το προτιμω.
poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Τα linksys γενικοτερα εχουν προβλημα να συγχρονισουν σε μεγαλες ταχυτητες. Εκει που αυτα αδυνατουν αλλα πιο απλα modem συγχρονιζουν και πολυ πιο σταθερα! Εδω και χρονια που τα χρησιμοποιω τα εχω τεσταρει σε παρα πολλες γραμμες και σε διαφορους παροχους και μιλαω εκ πειρας. Πανω απο 4Mbit αρχιζουν να τα παιζουν ειδικα αν βρισκεσαι μακρυα απο το DSLAM... WAG200 WAG354 WAG54GS αλλα τα ατιμα συνεχιζουν να μου αρεσουν πολυ σαν modem! ta linksys σε σταθερες και καλες γραμμες παιζουν σφερα.σε χαλια γραμμες εκει δεν ειναι οτι καλυτερο οπως και τα περισσοτερα.πολλες φορες τα Linksys κουμπωνουν πιο ψηλα απο οτιδηποτε αλλο.βλεπε πχ linksys wag200 με firmware 1.01.08 apo forthnet Γιατι δεν τις γλιτωνω τις αποσυνδεσεις? για τις αποσυνδεσεις το καλυτερο ειναι το speedtouch .to παρον μοντελο 585.δοκιμασε στο linksys nα περασεις ειτε το 1.01.06 απο linksys ειτε 1.01.08 απο forthnet.επισης οταν το σεταρεις το bazeis pppoe με llc και το vpi 8 kai vci 35 το δινεις καρφωτα εσυ και δεν το αφηνεις αποπανω στο autodetect.το autodetect το κανεις off. Μια και η σηζήτηση για τα linksys να ρωτήσω και εγώ κάτι ? Εαν αλλάξω το wag200g που έχω με ένα 160Ν πέρα από ότι υποστηρίζει το προτόκολο Ν για τα ασύρματα θα δω και άλλες διαφορές σε σχέση με το 200g??? μονο στο ασυρματο θα δεις πιο γρηγορο αν μεταφερεις αρχεια.καμια αλλη διαφορα. Καλα ολα αυτα αλλα εγω δεμ μιλουσα για μια αποσυνδεση στο τοσο αλλα για πολλες την ημερα! Κ αφηβστε το κ αυτο. Τωρα που ειναι μονιμως κοκκινο το λαμπακι του internet κ δεν συνδεεται με τιποτα?? Δεν μπορω να το χρησιμοποιησω! Κ δεν εχει παρασιτο η γραμμη. to paraσιτο δεν ειναι κατι που ακουγεται υποχρεωτικα.αλλα για να παιρνεις Ip με αλλο ειτε κατι κανεις λαθος με ρυθμισεις η username η pass η κατι εχει παθει το Linksys.δες αυτο για το autodetect. Αχ τα εχω κανει ολα αυτα. Ξαναεβαλα τον κωδικο κ ειναι σιγουρα σωστος. Κ το ασυρματο το εχω κλειδωμενο. Σκεφτομαι να παρω ενα zyxel γιατι δεν βλεπω φως!!! παλι θα προτιμουσα speedtouch 585 Επειδή ακούστηκε αυτό περί linksys και γρήγορες συνδέσεις.. Σκοπεύω να βάλω double play, τώρα έχω 8άρα (και κατεβάζω με 7,5 mbps) και το linksys δεν έχει πρόβλημα. Και δεν ήθελα να το αλλάξω με αυτό που θα μου δώσει η forthnet. Μήπως θα αντιμετωπίζει πρόβλημα με αποσυνδέσεις; και το linksys θα παιξει μια χαρα αμα εχεις καλη γραμμη αλλα επειδη θα σου δωσουν speedtouch το προτιμω.
thanos75x Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 WAG200 test σε γραμμη φιλου της vodaphone δεν συγχρονιζε καθολου και η γραμμη ηταν 15Mbit. Baudtec (μαυρη λακα ασυρματο) και Netfaster iad συγχρονιζαν κανονικοτατα Αποσταση DSLAM ~1km. WAG354 + WAG54GS + WAG200 σπιτι μου conn-x 8mbit δεν συγχρονιζαν καθολου αποσταση απο DSLAM ~1,6km. Oτι αλλο modem εβαζα πανω συγχρονιζε κανονικοτατα. Το κατεβασα 4Mbit και κρατησα το WAG200 και συγχρονισε κανονικα χωρις κανενα προβλημα. WAG200 test σε γραμμη φιλου forthnet αποσυγχρονισμους συχνα με κλειδωμα περιπου 11Mbit αποσταση DSLAM ~700m. Dlink παιζει κανονικα χωρις αποσυνδεσεις Αν ειναι να ειμαι απεναντι απο το DSLAM για να συγχρονισει το Linksys τοτε τι νοημα εχει ? Επιμενω οτι εκει που αλλα modem συγχρονιζουν κανονικοτατα τα linksys αδυνατουν... (Τωρα αν ο Poulinos ηταν πιο τυχερος δεν ξερω) Φιλικα παντα σας ενημερωνω συμφωνα με προσωπικες εμπειριες και 2 κολλητους τεχνικους του ΟΤΕ που παμε παρεα και δοκιμαζουμε τις γραμμες γιατι το κανουμε και σαν hobby!
athns Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Επειδή ακούστηκε αυτό περί linksys και γρήγορες συνδέσεις.. Σκοπεύω να βάλω double play, τώρα έχω 8άρα (και κατεβάζω με 7,5 mbps) και το linksys δεν έχει πρόβλημα. Και δεν ήθελα να το αλλάξω με αυτό που θα μου δώσει η forthnet. Μήπως θα αντιμετωπίζει πρόβλημα με αποσυνδέσεις; Εγώ θα σου πρότεινα να το αλλάξεις !!! Πάρε είτε το siemens sl2-141 είτε το thompson tg585v7.Μετά τα 8000 kbps αρχίζουν τα προβλήματα.Τα Linksys με forthnet απλά δεν μπορούν!!
notios7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 ακριβως αυτο.η πρωτη μου κινηση ηταν να το χαρισω,και να παρω ενα 585ν6.
poulinos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 τι να πω.εχω σεταρει τριψηφιο αριθμο λινκσυς wag200 με firmware 1.01.08 και ενταξει δεν θα πω ασχημα λογια.βεβεα σε παραξενες γραμμες πραγματι δεν ειναι οτι πιο σταθερο.σιγουρα υπαρχουν πιο σταθερα ρουτερ αυτο ειναι αληθεια.για τα 354 κτλ κτλ θα τα ψιλοθαψω και εγω με την σειρα μου οπως και για τα καινουρια που ειναι πρωτοκολλο n .to 200 χωρις το 1.01.08 παλι δεν ειναι οτι πιο σταθερο.τωρα εκει που θα συμφωνησω με τα 1000 οτι αμα ειναι να το πεταξει η καλυτερη επιλογη ειναι speedtouch οτι και να ειναι αυτο.και zyxel ειχα και παρολο που ειχα καλη γραμμη δεν καθοταν με τιποτα σωστα ενω με Linksys wag200επαιζα τελεια με το νεο firmware βεβεα γιατι με το παλιο ειχα drop sto noise margin χωρις λογο ενω με το νεο firmware εστρωσε.τωρα βεβεα εχω speedtouch 780 me voip και απλα Type: PPPoE Uptime: 14 days, 7:45:31 Up 14 μερες και εχω κλεισει και 20 .speedtouch rulez και αυτο το ξερει ο οτε εδω και χρονια διοτι σε καθε βλαβη πηγαιναν με speedtouch.αν επαιζε αυτο ολα ηταν οκ.κατι ηξεραν.μεχρι και με χαλια γραμμες που εχω φιλο πικερμι το speedtouch μαμαει και δερνει.για το φιλο πιο πανω επειδη θα του δωσουν speedtouch απο forthnet εννοειτε να το αλλαξει.αν ηταν οτιδηποτε αλλο να του δωσουν θα του λεγα να κανει δοκιμη με το Linksys και αμα δεν επαιζε τοτε να εβλεπε για αλλο αλλα επειδη θα παρει speedtouch ας το αλλαξει ασυζητητη.λιγο πιο δυσκολο μενου αλλα οκ.και βεβεα θα το πω και λιγοδιαφορετικα.δεν φτεει το λινκσυς που ειναι οπως ειναι γιατι οπως ειπαμε σε καλες γραμμες παιζει μια χαρα.απλα το λινκσυς δεν ειναι για το majority των ελληνικων γραμμων που ειναι μπαχαλο.οπως ειπαμε σε τελεια γραμμη θα παιξει πιο ψηλα και απο speedtouch αλλα ποσοι εχουν τελεια γραμμη εδω στο ελλαδισταν?ο οτε και τα καλωδια του ...
notios7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 μαζι σου, απλα τελειο και σηκωνει και κανα mbs παραπανω συγχρονισμο.λιγο μπουκοματακι στα τορεντ αλλα κανεις δεν ειναι τελειος.
poulinos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 αυτα ποθ εγραψα εγω ειναι απο speedtouch.παντως οτι και να κανουν τα αλλα ρουτερ speedtouch δεν θα γινουν.βεβεα εξαρτατε τι θελει ο καθενας.
vikini Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 To speedtouch ειναι η μαρκα του router? Αν οχι τι μαρκα ειναι κ που το βρισκουμε? Tιμη?
thanos75x Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Thomson ειναι τα speedtouch και τα δινει τωρα δωρεαν ο ΟΤΕ σε οσους παραγγελουν conn-x. Την τεταρτη περασα 2 και ειναι οντως πολυ καλα εργαλεια τα συνηστω ανεπιφυλακτα!
poulinos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 To speedtouch ειναι η μαρκα του router? Αν οχι τι μαρκα ειναι κ που το βρισκουμε? Tιμη? οτενετ και forthnet shop τιμη 67 ευρω.speedtouch thomson.επισης νομιζω και στο site http://www.axd.gr
afentiko7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Οταν είχα zyxel έκανε κανά 2 λεπτο reboot. Πολύς χρόνος. Οταν πήρα το linksys, μπούκωνε στο peak της γραμμής οπότε το έβαζα στο 80%, αλλά έχανα από ταχύτητα. Το d-link της forthnet, δεν κάνει τπτ από τα δυο, οπότε το χω κρατήσει
roybatty Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 αυτα ποθ εγραψα εγω ειναι απο speedtouch.παντως οτι και να κανουν τα αλλα ρουτερ speedtouch δεν θα γινουν.βεβεα εξαρτατε τι θελει ο καθενας. ...και βάτραχος δεν πρόκειται να γίνει πρίγκηπας ποτέ. ΌΛΑ είναι κατά περίπτωση. Αν έχεις καλή γραμμή,ΔΕΝ παιρνεις speedtouch.Παίρνεις linksys κτλ. Aν δεν έχεις καλή γραμμή,παίρνεις speedtouch. Aν πάρεις speedtouch,ΔΕΝ παίρνεις το 530v6 ή το 536.Παίρνεις το 585. Tα .02€ μου.
christarass Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 εγω εχω το linksys και forthnet δεν ειχα το παραμικρο προβλημα εδω και 1,5 χρονο
poulinos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 ...και βάτραχος δεν πρόκειται να γίνει πρίγκηπας ποτέ. ΌΛΑ είναι κατά περίπτωση. Αν έχεις καλή γραμμή,ΔΕΝ παιρνεις speedtouch.Παίρνεις linksys κτλ. Aν δεν έχεις καλή γραμμή,παίρνεις speedtouch. Aν πάρεις speedtouch,ΔΕΝ παίρνεις το 530v6 ή το 536.Παίρνεις το 585. Tα .02€ μου. σωστος αν και το 530 και 536 μια χαρα ειναι οπως και το 580 οπως και το 510.απλα 510 adsl απλο 530 536 546 δεν εχουν wi fi. Οταν είχα zyxel έκανε κανά 2 λεπτο reboot. Πολύς χρόνος. Οταν πήρα το linksys, μπούκωνε στο peak της γραμμής οπότε το έβαζα στο 80%, αλλά έχανα από ταχύτητα. Το d-link της forthnet, δεν κάνει τπτ από τα δυο, οπότε το χω κρατήσει oti ena router κανει 2 λεπτα reboot αν και δεν ειναι 2 λεπτα αλλα καπου 1 δεν σημαινει οτι ειναι κακο.και το cisco θελει ενα λεπτο και το speedtouch θελει ενα λεπτο το 780 που εχω ενω το vigor θελει 10 seconds.αυτο δενειναι κριτηριο.δεν κανει reboot το router καθε μερα.τα παλια τα cisco 830 series ηθελαν 2 λεπτα και
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.