vikini Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας! Εχω το συγκεκριμενο router (over pstn) εδω κ ενα χρονο περιπου. Πολυ συχνα ειχα αποσυνδεσεις κ απο την tellas μου ελεγαν οτι απ'οτι εβλεπαν δεν υπηρχε προβλημα με την γραμμη μου αλλα φαινοταν σαν καποιος να παταει οn/off (πραγμα που δεν εκανα φυσικα). Το εψαξα κ τελικα αναβαθμισα το firmware του κ για καποιο καιρο ηταν σχετικα ενταξει. Εδω κ 2 μερες ομως δεν μπορω να συνδεθω. Ενω το φωτακι της dsl ειναι κανονικα πρασινο του ιντερνετ ειναι κοκκινο κ δεν γινεται connect με τιποτα. Το εβγαλα κ εβαλα ενα απλο modem siemens που εδινε η tellas και συνδεομαι μ αυτο κανονικα. Τι φταιει? Να παρω καποιο αλλο ασυρματο router? Αν ναι ποια μαρκα ειναι καλυτερη? Δεν μπορω αλλες αποσυνδεσεις κτλ! Ευχαριστω!
vikini Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας! Εχω το συγκεκριμενο router (over pstn) εδω κ ενα χρονο περιπου. Πολυ συχνα ειχα αποσυνδεσεις κ απο την tellas μου ελεγαν οτι απ'οτι εβλεπαν δεν υπηρχε προβλημα με την γραμμη μου αλλα φαινοταν σαν καποιος να παταει οn/off (πραγμα που δεν εκανα φυσικα). Το εψαξα κ τελικα αναβαθμισα το firmware του κ για καποιο καιρο ηταν σχετικα ενταξει. Εδω κ 2 μερες ομως δεν μπορω να συνδεθω. Ενω το φωτακι της dsl ειναι κανονικα πρασινο του ιντερνετ ειναι κοκκινο κ δεν γινεται connect με τιποτα. Το εβγαλα κ εβαλα ενα απλο modem siemens που εδινε η tellas και συνδεομαι μ αυτο κανονικα. Τι φταιει? Να παρω καποιο αλλο ασυρματο router? Αν ναι ποια μαρκα ειναι καλυτερη? Δεν μπορω αλλες αποσυνδεσεις κτλ! Ευχαριστω!
HellasVagabond Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Τις αποσυνδεσεις δεν τις γλυτωνεις.... Οσο για καλα και τα Linksys ειναι καλα και τα Netgear και τα Zyxel....
HellasVagabond Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Τις αποσυνδεσεις δεν τις γλυτωνεις.... Οσο για καλα και τα Linksys ειναι καλα και τα Netgear και τα Zyxel....
vikini Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Γιατι δεν τις γλιτωνω τις αποσυνδεσεις?
vikini Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Γιατι δεν τις γλιτωνω τις αποσυνδεσεις?
HellasVagabond Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Γιατι και το καλυτερο να παρεις καποιες αποσυνδεσεις θα τις εχεις. Μπορεις να ζητησεις να σου κατεβασουν την ταχυτητα για να σταθεροποιηθει η γραμμη σου αλλα και παλι θα εχεις καποιες λιγες.
HellasVagabond Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Γιατι και το καλυτερο να παρεις καποιες αποσυνδεσεις θα τις εχεις. Μπορεις να ζητησεις να σου κατεβασουν την ταχυτητα για να σταθεροποιηθει η γραμμη σου αλλα και παλι θα εχεις καποιες λιγες.
vikini Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Και με το modem που εχω τωρα γιατι δεν εχω αποσυνδεσεις? Νομιζω πως ειναι προβλημα του router και οχι της γραμμης.
vikini Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Και με το modem που εχω τωρα γιατι δεν εχω αποσυνδεσεις? Νομιζω πως ειναι προβλημα του router και οχι της γραμμης.
HellasVagabond Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μπορει να συγχρονιζει πιο κατω. Πιστευω πως μια αποσυνδεση μια στο τοσο ολοι την εχουν, Ελλαδα βρισκομαστε εξαλλου. Το ζητημα ειναι που συγχρονιζει το modem σου. Εμενα συγχρονιζε στα 19.900 και επεφτε 3-4 φορες την ημερα. Στο 18.200 πεφτει 1 την ημερα και αν και αυτο. Αν το κατεβαζα στο 16 μπορει και να μην επεφτε ποτε.
HellasVagabond Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μπορει να συγχρονιζει πιο κατω. Πιστευω πως μια αποσυνδεση μια στο τοσο ολοι την εχουν, Ελλαδα βρισκομαστε εξαλλου. Το ζητημα ειναι που συγχρονιζει το modem σου. Εμενα συγχρονιζε στα 19.900 και επεφτε 3-4 φορες την ημερα. Στο 18.200 πεφτει 1 την ημερα και αν και αυτο. Αν το κατεβαζα στο 16 μπορει και να μην επεφτε ποτε.
madsc Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Καλημέρα. Τα Linksys/Zyxel είναι από τα καλύτερα σε soho κατηγορία και για αυτό ακριβώς το λόγο έχουν αποσυνδέσεις. Ακούγετε οξύμωρο αλλά όσοι έχουν τεχνικό υπόβαθρο καταλαβαίνουν. Για γραμμές με θόρυβο χρησιμοποιήστε sagem/siemens (ανάλογα το dslam που πέφτετε). Αυτά είναι τα από σταθερότερα για τις ελληνικές γραμμές αυτή τη στιγμή. /sc
madsc Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Καλημέρα. Τα Linksys/Zyxel είναι από τα καλύτερα σε soho κατηγορία και για αυτό ακριβώς το λόγο έχουν αποσυνδέσεις. Ακούγετε οξύμωρο αλλά όσοι έχουν τεχνικό υπόβαθρο καταλαβαίνουν. Για γραμμές με θόρυβο χρησιμοποιήστε sagem/siemens (ανάλογα το dslam που πέφτετε). Αυτά είναι τα από σταθερότερα για τις ελληνικές γραμμές αυτή τη στιγμή. /sc
thanos75x Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Τα linksys γενικοτερα εχουν προβλημα να συγχρονισουν σε μεγαλες ταχυτητες. Εκει που αυτα αδυνατουν αλλα πιο απλα modem συγχρονιζουν και πολυ πιο σταθερα! Εδω και χρονια που τα χρησιμοποιω τα εχω τεσταρει σε παρα πολλες γραμμες και σε διαφορους παροχους και μιλαω εκ πειρας. Πανω απο 4Mbit αρχιζουν να τα παιζουν ειδικα αν βρισκεσαι μακρυα απο το DSLAM... WAG200 WAG354 WAG54GS αλλα τα ατιμα συνεχιζουν να μου αρεσουν πολυ σαν modem!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.