pop corn Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Η νέα ταινία του σκηνοθέτη του Τιτανικού James Cameron θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα μάλλον αρχές 2010 (αφού στην Αμερική τέλος του 2009) και φαίνεται να είναι πολύ φιλόδοξη. Από τους ηθοποιούς νομίζω μόνο η Sigourney Weaver είναι γνωστή. Οι άλλοι επίτηδες είναι άσημοι. O Cameron θα χρησιμοποιήσει καινούρια τεχνολογία για τα εφέ. Γενικά, αν πετύχει το εγχείρημα, θα είναι κάτι πολύ εντυπωσιακό νομίζω. Περισσότερες πληροφορίες όλοι ξέρετε που θα βρείτε.
pop corn Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Η νέα ταινία του σκηνοθέτη του Τιτανικού James Cameron θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα μάλλον αρχές 2010 (αφού στην Αμερική τέλος του 2009) και φαίνεται να είναι πολύ φιλόδοξη. Από τους ηθοποιούς νομίζω μόνο η Sigourney Weaver είναι γνωστή. Οι άλλοι επίτηδες είναι άσημοι. O Cameron θα χρησιμοποιήσει καινούρια τεχνολογία για τα εφέ. Γενικά, αν πετύχει το εγχείρημα, θα είναι κάτι πολύ εντυπωσιακό νομίζω. Περισσότερες πληροφορίες όλοι ξέρετε που θα βρείτε.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Την ταινία την ετοιμάζει ο Cameron εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Προσδοκά να εντυπωσιάσει όπως είχε κάνει και με το Terminator 2 όσον αφορά τα εφφέ χωρίς να χάσει βάρος το story όμως όπως υποστηρίζει. Εγώ πιστεύω ή ότι θα μας φύγουν τα σαγόνια από αυτό που θα δούμε ή ότι θα είναι μια πολυ΄μεγάλη απογοήτευση. Δε βλέπω μέση οδό. Ευελπτιστώ να γίνει το πρώτο. Ίσως η πιο αναμενόμενη ταινία της χρονιάς για μένα.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Την ταινία την ετοιμάζει ο Cameron εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Προσδοκά να εντυπωσιάσει όπως είχε κάνει και με το Terminator 2 όσον αφορά τα εφφέ χωρίς να χάσει βάρος το story όμως όπως υποστηρίζει. Εγώ πιστεύω ή ότι θα μας φύγουν τα σαγόνια από αυτό που θα δούμε ή ότι θα είναι μια πολυ΄μεγάλη απογοήτευση. Δε βλέπω μέση οδό. Ευελπτιστώ να γίνει το πρώτο. Ίσως η πιο αναμενόμενη ταινία της χρονιάς για μένα.
logo15 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 εγω περιμένω για το avatar the last airbender του 2010
logo15 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 εγω περιμένω για το avatar the last airbender του 2010
HellasVagabond Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Την Rodrigez δεν την λες Ασημη....Γενικα εχει ηθοποιους που δεν ειναι του βεληνεκους Σταλονε η Πατσινο αλλα τους εχουμε ξαναδει. http://www.imdb.com/title/tt0499549/
HellasVagabond Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Την Rodrigez δεν την λες Ασημη....Γενικα εχει ηθοποιους που δεν ειναι του βεληνεκους Σταλονε η Πατσινο αλλα τους εχουμε ξαναδει. http://www.imdb.com/title/tt0499549/
pop corn Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Έλα ρε, δεν είχα δει ότι είναι και αυτή. Καλά, εκτός Lost δεν την έχω δει κάπου αλλά από τη στιγμή που έχει παίξει στο Lost δε χρειάζομαι τπτ άλλο. Αν και σ' αυτήν την ταινία μόνο το καστ δε με νοιάζει. Παρόλο που χαίρομαι που θα είναι η Sigourney.
HellasVagabond Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 SWAT - LOST - Fast And The Furious Εχει παιξει σε αρκετα καλα.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Επίσης ο Sam Worthington που πρωταγωνιστεί έχει παίξει σε αρκετές ταινίες και συμπρωταγωνιστεί με τον Christian Bale στο καινούργιο Terminator. Για να μην πούμε για τον Giovvani Ribisi που επίσης είναι στο cast....Αυτός κι αν έχει παίξει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.