Προς το περιεχόμενο

Τι τροφοδοτικο????

devill0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια φορά μου κάηκε ένα chieftek 550W πέρσι τον Μάιο κι απο τότε την έχω πάρει με πολύ κακό μάτι την εταιρία και τα τροφοδοτικά της.Αφού δε πήρε ο χάρος και τπτ άλλο μαζί του.

Ένα + έχει όμως.Μ έκανε ν αλλάξω tower :P

Go for the corsair boy

Δημοσ.

Μια φορά μου κάηκε ένα chieftek 550W πέρσι τον Μάιο κι απο τότε την έχω πάρει με πολύ κακό μάτι την εταιρία και τα τροφοδοτικά της.Αφού δε πήρε ο χάρος και τπτ άλλο μαζί του.

Ένα + έχει όμως.Μ έκανε ν αλλάξω tower :P

Go for the corsair boy

Δημοσ.
Αυτό το Corsair... από τα 60 ευρώ ξεκίνησε, στα 70 έφτασε...

Άλλα κατεβαίνουν, άλλα ανεβαίνουν...

:-) αυτα που τραβιουνται ανεβενουν!εγω εχω αυτο http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=935638

το 620w mobular,εχει παει 129 και το ειχα παρει περσι το ιανουαριο 105 ευρω.φαντασου αντι να πεσει ανεβηκε :mad:

Δημοσ.
Αυτό το Corsair... από τα 60 ευρώ ξεκίνησε, στα 70 έφτασε...

Άλλα κατεβαίνουν, άλλα ανεβαίνουν...

:-) αυτα που τραβιουνται ανεβενουν!εγω εχω αυτο http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=935638

το 620w mobular,εχει παει 129 και το ειχα παρει περσι το ιανουαριο 105 ευρω.φαντασου αντι να πεσει ανεβηκε :mad:

Δημοσ.
ασε χαμος γινεται με τις τιμες

Κοροϊδα σαν εμας ψαχνουν, ξερουν αυτα που αξιζουν και τραβιουνται στην αγορα και τα χτυπαν για να παν σε 100% κερδος :mad:.οι Τιμες στο ε-σοπ και πλαισιο των nehalem επεξεργαστων ανεβοκατεβαινουν ποιο πολλες φορες μεσα σε μια μερα απο οτι θα ανεβοκατεβει το ασανσερ της πολυκατηκιας που μένω :lol::lol::lol:

Δημοσ.

Ένας από τους βασικότερους λόγους που τραβιούνται συγκεκριμένα προϊόντα στην αγορά, δεν είναι λόγω επιδόσεων αλλά λόγω του value/cost ratio που έχουν. Αυτό που δεν καταλαβαίνουν τα καρτέλ είναι πως με την αλλαγή της τιμής αλλάζει ουσιαστικά η αξία συγκεκριμένου προϊόντος σε σχέση με τα ανταγωνιστικά του.

Αυτό συμβαίνει επίσης, καθώς οι πραγματικές διαφορές επιδόσεων και αξιοπιστίας στα περισσότερα περιφερειακά πλέον είναι μικρές, και περισσότερο αφορούν τους "ψείρες" του computing παρά τον μέσο χρήστη που θέλει να κάνει την δουλειά του.

Κοντολογίς, αν δεν αξίζει η τιμή, απλά δεν το αγοράζετε.

Δημοσ.

Το ποσοστο που παιρνουν υπολογιστες για παιχνιδια ειναι πολυ μεγαλο πιστευω, το υπολογιζω γυρω στο 50-60% επομένως οι απαιτήσεις για καλα τροφοδοτικα καλές καρτες γραφικων και καλους οχι πολυ καλούς επεξεργαστές ειναι δεδομένες, οποτε οι κυριοι ξερουν να χτυπουν την μεσαια κατηγορια καταναλωτη που παει να φτιαξει ενα συστημα με Ε8400 ΚΑΙ 4850 Και ενα corsair τροφ/κο.Ανεβαζουν τις τιμες 30-40% και 80% σε μερικες περιπτωσεις σε σχεση με το ποσο 8α επρεπε να κανουν, οι πορωμένοι πιστευω θα πανε να παρουν τροφοδοτικο με 250 ευρω σαν αυτο εδω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700759 και οχι με 100-120 ευρω που 8α παρει το 50% των καταναλωτων που αντιπρωσωπευει τους gamers.Άρα χτυπουν τους gamer που πιστευω τους αποφερουν και τα μεγαλυτερα κέρδοι αφου οι απαιτησεις των νεων παιχνιδιών δε σταματουν που8ενα!.να δωσω ενα παραδειγμα: πιστευω ο Ε8400 Θα έπρεπε να κάνει 100-110ευρω και οχι 150-160 ευρω που κανει σημερα.50 ευρω για μενα εχουν μεγαλη σημασια παιδια που παρακολουθειτε το ποστ και dante, γιατι να τα δωσω στους απλοιστους μεγαλοκαρχαρίες τσαμπα λεφτα με την σημερινη κριση που μας δερνει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...