Προς το περιεχόμενο

Ιδέες για ερωτικά τραγούδια!!!!Pls

Eleu8eriaX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας!!Θέλω μια μικρή βοήθεια απο όλους σας!!Πείτε μου ελληνικά ερωτικά τραγούδια που να μην μιλάνε για χωρισμούς και να είναι μπαλαντούλες!!!

Τα χρειάζομαι επειγόντως!!Παρακαλώ μην μου πείτε ξένα!!Ούτε hip-hop!!Απο αυτά ξέρω!!Θέλω μόνο ελληνικές μπαλάντες!!

Γράψτε μου όσα μπορείτε και αν γίνεται σχετικά καινούρια (πχ.όχι Μαρινέλλα) με μοντέρνο και καλό σε ποιότητα ήχο!!

Δημοσ.

Γειά σας!!Θέλω μια μικρή βοήθεια απο όλους σας!!Πείτε μου ελληνικά ερωτικά τραγούδια που να μην μιλάνε για χωρισμούς και να είναι μπαλαντούλες!!!

Τα χρειάζομαι επειγόντως!!Παρακαλώ μην μου πείτε ξένα!!Ούτε hip-hop!!Απο αυτά ξέρω!!Θέλω μόνο ελληνικές μπαλάντες!!

Γράψτε μου όσα μπορείτε και αν γίνεται σχετικά καινούρια (πχ.όχι Μαρινέλλα) με μοντέρνο και καλό σε ποιότητα ήχο!!

Δημοσ.

Από κομμάτια, ότι μου έρχεται εύκαιρο..

Μπλε - Φοβάμαι

Μιχαλάκης - Πάρτι

Μιχαλάκης και πάλι - Μια νύχτα τρελή (Και γενικά τα περισσότερα κομμάτια του θα μπορούσαν να θεωρηθούν τέτοιου τύπου κομμάτια :-))

Νίκος Πορτοκάλογλου – Να Με Προσέχεις

Ζακ Στεφάνου – Δείξε Μου Τον Τρόπο

Πυξ Λαξ (ε, τι να πω ένα - ένα τα κομμάτια τους..?)

Πέγκυ Ζήνα + Νίκος Βέρτης - Είμαστε χώρια

Και το καλύτερο Ελληνικό μπαλαντο-κομμάτι -blues- (imo): Σάκης Ρουβάς - Μια Ζωή Μαζί

Τώρα τι μανία και τούτη με τα Ελληνικά.. τα ξένα δε σας κάνουν? :P

Γιατί εάν θες ξένα, έχω 100δες Blues.. είμαι X-Pert :P

Εάν θες και άλλα ελληνικά τι να πω, ψάξε:

Αφοι Κατσιμίχα, Ξύλινα σπαθιά, τον χλεχλέ τον Αλκίνοο, Οναρ, Υ. Ρεύματα κ.α

Κάποιοι τη βρίσκουν και με Παπακωνσταντίνου, Κότσιρα, Αρβανιτάκη and such..

Μερικές ιδέες να κατεβαγοράσεις :P Πάντως εγώ επιμένω στα ξένα :P

/Μαρία

Δημοσ.

Από κομμάτια, ότι μου έρχεται εύκαιρο..

Μπλε - Φοβάμαι

Μιχαλάκης - Πάρτι

Μιχαλάκης και πάλι - Μια νύχτα τρελή (Και γενικά τα περισσότερα κομμάτια του θα μπορούσαν να θεωρηθούν τέτοιου τύπου κομμάτια :-))

Νίκος Πορτοκάλογλου – Να Με Προσέχεις

Ζακ Στεφάνου – Δείξε Μου Τον Τρόπο

Πυξ Λαξ (ε, τι να πω ένα - ένα τα κομμάτια τους..?)

Πέγκυ Ζήνα + Νίκος Βέρτης - Είμαστε χώρια

Και το καλύτερο Ελληνικό μπαλαντο-κομμάτι -blues- (imo): Σάκης Ρουβάς - Μια Ζωή Μαζί

Τώρα τι μανία και τούτη με τα Ελληνικά.. τα ξένα δε σας κάνουν? :P

Γιατί εάν θες ξένα, έχω 100δες Blues.. είμαι X-Pert :P

Εάν θες και άλλα ελληνικά τι να πω, ψάξε:

Αφοι Κατσιμίχα, Ξύλινα σπαθιά, τον χλεχλέ τον Αλκίνοο, Οναρ, Υ. Ρεύματα κ.α

Κάποιοι τη βρίσκουν και με Παπακωνσταντίνου, Κότσιρα, Αρβανιτάκη and such..

Μερικές ιδέες να κατεβαγοράσεις :P Πάντως εγώ επιμένω στα ξένα :P

/Μαρία

Δημοσ.

Απορώ πραγματικά τι τα θες επειγόντως...αφού λογικά δεν χώρισες... πάντως πρέπει να ξεκαθαρίσεις αν θες να είναι ''εντεχνα'', ροκ ή ελαφρολαικά τύπου πλούταρχου-βέρτη...διαφορετικά θα έχεις μια ατέλειωτη λίστα με χιλιάδες τραγούδια...

Δημοσ.

Απορώ πραγματικά τι τα θες επειγόντως...αφού λογικά δεν χώρισες... πάντως πρέπει να ξεκαθαρίσεις αν θες να είναι ''εντεχνα'', ροκ ή ελαφρολαικά τύπου πλούταρχου-βέρτη...διαφορετικά θα έχεις μια ατέλειωτη λίστα με χιλιάδες τραγούδια...

Δημοσ.

Ελευθερία δεν ξέρω για τι τα θέλεις, αλλά θα ήταν εφευρετικός τρόπος χωρισμού να του έδινες ένα cd με το πάρτι του χατζηγιάννη στο repeat.

Δημοσ.

Ελευθερία δεν ξέρω για τι τα θέλεις, αλλά θα ήταν εφευρετικός τρόπος χωρισμού να του έδινες ένα cd με το πάρτι του χατζηγιάννη στο repeat.

Δημοσ.

Ερωτικά Hip hop? Έχασα κάποιο meeting?

On topic: προφανώς δε θέλεις ελληνικά: αν και έχω κάποια στο νου μου:

"τυχερό μου αστέρι" κων/νος Βήτας.

Αλλά εγώ προτείνω all time ερωτικά τραγούδια. Beatles.

Δημοσ.
Ερωτικά Hip hop? Έχασα κάποιο meeting?

On topic: προφανώς δε θέλεις ελληνικά: αν και έχω κάποια στο νου μου:

"τυχερό μου αστέρι" κων/νος Βήτας.

Αλλά εγώ προτείνω all time ερωτικά τραγούδια. Beatles.

Θέλω Ελληνικά τραγούδια!!!!!!!!!!!Μπαλάντες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-(

Δέν με καταλαβαίνει κανείς...............:cry:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...