waves Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά μια ερώτηση για το vuze. Kατέβαζα ένα torrent (απόλυτο νόμιμο )χρησιμοποιώντας το vuze. Εκεί, που ήταν ένα αρχείο .dmg ξαφνικά άρχισε να κατεβάζει και άλλα αρχεία, τα οποία δεν κατάλαβα, τί ήταν και μάλιστα τα έριχνε αυτόματα στον κάδο!!! Είναι φυσιολογικό αυτό ή θα είμαι απο τους λίγους και άτυχους χρήστες με τίποτα malware;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waves Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά μια ερώτηση για το vuze. Kατέβαζα ένα torrent (απόλυτο νόμιμο )χρησιμοποιώντας το vuze. Εκεί, που ήταν ένα αρχείο .dmg ξαφνικά άρχισε να κατεβάζει και άλλα αρχεία, τα οποία δεν κατάλαβα, τί ήταν και μάλιστα τα έριχνε αυτόματα στον κάδο!!! Είναι φυσιολογικό αυτό ή θα είμαι απο τους λίγους και άτυχους χρήστες με τίποτα malware;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Φυσιολογικό δεν είναι, αλλά δεν ξέρω να σου πώ που οφείλεται.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Φυσιολογικό δεν είναι, αλλά δεν ξέρω να σου πώ που οφείλεται.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waves Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Καμιά ιδέα παιδιά;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waves Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Καμιά ιδέα παιδιά;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.