Προς το περιεχόμενο

22" EIZO ή LG ή μήπως 24" ή και 26"

smilefreeware

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Oι ΕΙΖΟ με TN panel δεν ειναι καλες. Ειναι οπως ολες οι φθηνες οθονες απλα ειναι πιο ποιοτικες κατασκευες. Αν θες καλη οθονη θα παρεις τεχνολογιας SPVA και θα δωσεις πανω απο 500-600 ευρουδακια.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Oι ΕΙΖΟ με TN panel δεν ειναι καλες. Ειναι οπως ολες οι φθηνες οθονες απλα ειναι πιο ποιοτικες κατασκευες. Αν θες καλη οθονη θα παρεις τεχνολογιας SPVA και θα δωσεις πανω απο 500-600 ευρουδακια.

Δεν θέλω να ανέβω πολύ.

Απλώς ξεκίνησα με 22" καλή και μου βγήκε 300€. Οπότε άρχισαν οι σκέψεις για παραπάνω ίντσες.

Οταν λέω καλή πχ. καίει το μισό ρεύμα έχει 2 sec κλπ.

(Τουλάχιστον βγήκε το πρώτο συμπέρασμα, όχι EIZO)

Δημοσ.

Δεν θέλω να ανέβω πολύ.

Απλώς ξεκίνησα με 22" καλή και μου βγήκε 300€. Οπότε άρχισαν οι σκέψεις για παραπάνω ίντσες.

Οταν λέω καλή πχ. καίει το μισό ρεύμα έχει 2 sec κλπ.

(Τουλάχιστον βγήκε το πρώτο συμπέρασμα, όχι EIZO)

Δημοσ.

Σίγουρα θα πρέπει να μετρήσεις και το γεγονός ότι πλέον η LG δίνει 0 pixel εγγύηση και για τις 22 & 24 ίντσες.

Δημοσ.

Σίγουρα θα πρέπει να μετρήσεις και το γεγονός ότι πλέον η LG δίνει 0 pixel εγγύηση και για τις 22 & 24 ίντσες.

• Super Moderators
Δημοσ.
Καλύτερα Eizo παρα hp.

για τα συγκεκριμένα μοντέλα ασφαλώς δεν ισχύει αυτό...

• Super Moderators
Δημοσ.
Καλύτερα Eizo παρα hp.

για τα συγκεκριμένα μοντέλα ασφαλώς δεν ισχύει αυτό...

Δημοσ.

Ναι σωστά απλά η HP δεν αξίζει , δωσε 600 και παρε παλι EIZO αλλιως φθηνότερη TN

Δημοσ.

Ναι σωστά απλά η HP δεν αξίζει , δωσε 600 και παρε παλι EIZO αλλιως φθηνότερη TN

Δημοσ.

κι εγω υπερ του PVA και οχι ΕΙΖΟ με ΤΝ.

-----Προστέθηκε 29/1/2009 στις 12 : 52 : 41-----

Τώρα θέλω, όχι το Πάσχα.

hp 22". Δεν ξαναγοράζω hp , ακόμη κλαίω τα 1350€ για το laptop που μου χάλασε στο χρόνο και 2 βδομάδες.

Αρα LG.

Τη ακριβή 300€ ή την 200€ ? ή 24" ή 26" ?

Τι προτείνεται. Θα προτιμούσα προσωπικές εμπειρίες (τα μάτια σας τι λένε) και όχι τεχνικά.

Μη φοβασαι την HP, το laptop ακομα και DELL ή mac να ταν μπορει να σου χαλουσε στο χρονο, γι αυτο δεν αγοραζουμε ποτε laptop χωρις να κανουμε επεκταση εγγυησης στα 3 χρονια, αλλιως ειναι σχεδον πεταμενα λεφτα

Οσο για το laptop ανοιξε ενα θεμα και ρωτα αν εχει βγαλει ακρη κανεις με το νομο της ευρωπαικης ενωσης που μιλαει για υποχρεωτικη εγγυηση 2 χρονων

Δημοσ.

κι εγω υπερ του PVA και οχι ΕΙΖΟ με ΤΝ.

-----Προστέθηκε 29/1/2009 στις 12 : 52 : 41-----

Τώρα θέλω, όχι το Πάσχα.

hp 22". Δεν ξαναγοράζω hp , ακόμη κλαίω τα 1350€ για το laptop που μου χάλασε στο χρόνο και 2 βδομάδες.

Αρα LG.

Τη ακριβή 300€ ή την 200€ ? ή 24" ή 26" ?

Τι προτείνεται. Θα προτιμούσα προσωπικές εμπειρίες (τα μάτια σας τι λένε) και όχι τεχνικά.

Μη φοβασαι την HP, το laptop ακομα και DELL ή mac να ταν μπορει να σου χαλουσε στο χρονο, γι αυτο δεν αγοραζουμε ποτε laptop χωρις να κανουμε επεκταση εγγυησης στα 3 χρονια, αλλιως ειναι σχεδον πεταμενα λεφτα

Οσο για το laptop ανοιξε ενα θεμα και ρωτα αν εχει βγαλει ακρη κανεις με το νομο της ευρωπαικης ενωσης που μιλαει για υποχρεωτικη εγγυηση 2 χρονων

Δημοσ.

Μαλιστα η hp στις οθονες εχει 3 χρονια on site εγγυηση..

Τελος, υπαρχει hp 24" με pva panel στα 400 ευρω.. Οσο δηλαδη κοστιζουν κατι μετριοτατες 24" με tn panel.

..

Οταν λέω καλή πχ. καίει το μισό ρεύμα έχει 2 sec κλπ....

Την καταναλωση ρευματος μην την πολυκοιτας.

Ολες οι spva, s-ips καταναλωνουν το διπλασιο ρευμα απο τις tn. E kai?

Eχουν ομως μακραν καλυτερα χρωματα, γωνιες θεασης,εντονο μαυρο χρωμα κλπ.

Δημοσ.

Μαλιστα η hp στις οθονες εχει 3 χρονια on site εγγυηση..

Τελος, υπαρχει hp 24" με pva panel στα 400 ευρω.. Οσο δηλαδη κοστιζουν κατι μετριοτατες 24" με tn panel.

..

Οταν λέω καλή πχ. καίει το μισό ρεύμα έχει 2 sec κλπ....

Την καταναλωση ρευματος μην την πολυκοιτας.

Ολες οι spva, s-ips καταναλωνουν το διπλασιο ρευμα απο τις tn. E kai?

Eχουν ομως μακραν καλυτερα χρωματα, γωνιες θεασης,εντονο μαυρο χρωμα κλπ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...