Προς το περιεχόμενο

Format σε MAC

dimitrisrun

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν μετά από 3 μήνες χρήσης MAC βρίζω τον εαυτό μου για τα χαμένα χρόνια όπως επίσης και ότι έβαλα το GRUPDATE.

Απορίες :

1. Πως κάνω format (από ότι κατάλαβα δεν υπάρχει άλλος τρόπος να βγει)

2. Αφού κάνω format τι κάνω με το time machine για να επαναφέρω το σύστημα όπως ήταν πριν :

- θα χρειαστεί να κάνω εγκατάσταση τα προγράμματα ξανά ή επαναφέρονται μέσο του time machine; και εαν επαναφέρονται πως θα γλιτώσω να μην ξαναμπεί το GRUPDATE;:mad:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν μετά από 3 μήνες χρήσης MAC βρίζω τον εαυτό μου για τα χαμένα χρόνια όπως επίσης και ότι έβαλα το GRUPDATE.

Απορίες :

1. Πως κάνω format (από ότι κατάλαβα δεν υπάρχει άλλος τρόπος να βγει)

2. Αφού κάνω format τι κάνω με το time machine για να επαναφέρω το σύστημα όπως ήταν πριν :

- θα χρειαστεί να κάνω εγκατάσταση τα προγράμματα ξανά ή επαναφέρονται μέσο του time machine; και εαν επαναφέρονται πως θα γλιτώσω να μην ξαναμπεί το GRUPDATE;:mad:

• Super Moderators

Για να κάνεις format στον Mac σου:

1. Κάνεις boot από το DVD του MacOS X

α. βάζεις DVD σε drive

b. επανεκκινείς τον Mac και κατά την επανεκκίνηση κρατάς πατημένο το πλήκτρο C

2. Αφού διαλέξεις γλώσσα, σταματάς τον Installer του λειτουργικού και από το menu Utilities διαλέγεις Disk Utility.

3. Στο αριστερό μέρος διαλέγεις το δίσκο που θέλεις να κάνεις format και μετά επιλέγεις την καρτέλα Erase.

Καλή συνέχεια. :-)

• Super Moderators

Για να κάνεις format στον Mac σου:

1. Κάνεις boot από το DVD του MacOS X

α. βάζεις DVD σε drive

b. επανεκκινείς τον Mac και κατά την επανεκκίνηση κρατάς πατημένο το πλήκτρο C

2. Αφού διαλέξεις γλώσσα, σταματάς τον Installer του λειτουργικού και από το menu Utilities διαλέγεις Disk Utility.

3. Στο αριστερό μέρος διαλέγεις το δίσκο που θέλεις να κάνεις format και μετά επιλέγεις την καρτέλα Erase.

Καλή συνέχεια. :-)

• 3 μήνες μετά...

Καλησπερα και απο εμενα..

Εγω κανω κανονικα format οπως αναφερεται παραπανω και μετα απο τιν επανεκκινιση μου εμφανιζει ενα φακελο που αναβοσβηνει με ενα ερωτηματικο στην μεση...Ξερει κανεισ τι μπορει να κανω λαθος??

Ευχαριστω εκ των προτερων..

• Super Moderators
Καλησπερα και απο εμενα..

Εγω κανω κανονικα format οπως αναφερεται παραπανω και μετα απο τιν επανεκκινιση μου εμφανιζει ενα φακελο που αναβοσβηνει με ενα ερωτηματικο στην μεση...Ξερει κανεισ τι μπορει να κανω λαθος??

Ευχαριστω εκ των προτερων..

Έκανες format αλλά δεν πέρασες εκ νέου κάποιο λειτουργικό σύστημα.

Ο Macintosh ψάχνει φάκελο με λειτουργικό αλλά δεν βρίσκει. ;)

Οταν λεω οτι εκανα Format εννοω οτι εκανα εγκατασταση και τα λεοπαρντ..και συμβαινει αυτο που περιγραφω παραπανω..

Με το που γινεται το φορματ κανει ρεσταρτ αν δεν βγαλω το dvd απο μεσα ξανααρχιζει φορματ αν προλαβω και το βγαλω κανει αυτο με το φακελο που αναβοσβηνει..

Παιζει να υπαρχει εκδοση Leopard για PC??

• Super Moderators
Οταν λεω οτι εκανα Format εννοω οτι εκανα εγκατασταση και τα λεοπαρντ..και συμβαινει αυτο που περιγραφω παραπανω..

Με το που γινεται το φορματ κανει ρεσταρτ αν δεν βγαλω το dvd απο μεσα ξανααρχιζει φορματ αν προλαβω και το βγαλω κανει αυτο με το φακελο που αναβοσβηνει..

Παιζει να υπαρχει εκδοση Leopard για PC??

Συγνώμη, σε τι μηχάνημα πας να εγκαταστήσεις το Leopard;

Υπάρχει, αλλά το iso που κατέβασες συμπεριλαμβάνει στο filename του είτε Kalyway, είτε iPC... που είναι τα ονόματα των γνωστότερων projects για Mac on PC

Πάντως δεν λέει μόνο Mac OS X 10.5.6 Leopard αν είναι έκδοση για PCs.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...