Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στο msn - ιός

STAYRAETOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια μολις ειδα οτι μια φιλη μου κολλησε αυτον τον πλεον συνηθισμενο ιο στο μσν και δεν εχει καν antivirus...τι να κανω για να τον βγαλω και ποιο antivirus πιστευτε οτι ειναι θα τν εντοπισει σιγουρα....???

Δημοσ.

λιπον μου εβαλα πάνωΑΠΟ 100 ΙΟΥς ΌΛΑ ΜΑΖΙ απο κρακ μου .... τον υπ μου και χαθηκαν μπάρες εικονιδια σκληροι

με το avg εβγαλα καμια 30 trojan κυριος

βάζω το northon μέσα αρχίζει και τους σκίζει

έβγαλε 70 και λήθηκαν και τα προβλήματα

εκτος απο ένα γιαυτο το πηγα και για φορματ(ηταν να τον πάω ετσι και αλλιος αλλα ήθελα να το παλέψω λιγάκι)

-----Προστέθηκε 29/1/2009 στις 12 : 02 : 53-----

απο τα καλύτερα είναι αλλά λιγο βαρυ αλλα πλέον οι νεοι υπολο μπορουν να τρέχουν και 5 νορτον μαζι

Δημοσ.

λιπον μου εβαλα πάνωΑΠΟ 100 ΙΟΥς ΌΛΑ ΜΑΖΙ απο κρακ μου .... τον υπ μου και χαθηκαν μπάρες εικονιδια σκληροι

με το avg εβγαλα καμια 30 trojan κυριος

βάζω το northon μέσα αρχίζει και τους σκίζει

έβγαλε 70 και λήθηκαν και τα προβλήματα

εκτος απο ένα γιαυτο το πηγα και για φορματ(ηταν να τον πάω ετσι και αλλιος αλλα ήθελα να το παλέψω λιγάκι)

-----Προστέθηκε 29/1/2009 στις 12 : 02 : 53-----

απο τα καλύτερα είναι αλλά λιγο βαρυ αλλα πλέον οι νεοι υπολο μπορουν να τρέχουν και 5 νορτον μαζι

Δημοσ.
παιδια μολις ειδα οτι μια φιλη μου κολλησε αυτον τον πλεον συνηθισμενο ιο στο μσν και δεν εχει καν antivirus...τι να κανω για να τον βγαλω και ποιο antivirus πιστευτε οτι ειναι θα τν εντοπισει σιγουρα....???

Εγώ έκανα επαναφορά συστήματος και διορθώθηκε το πρόβλημα!!! :-)

Δημοσ.

το έπαθα κ εγώ το ίδιο πρόβλημα αλλά ευτυχώς είχα avast anti-virus

(αν κ δεν είχα κάνει δύο μήνες update) κ έλυσα το πρόβλημα

εντόπισε αυτό το αρχείο fxstaller.exe στο φάκελο τον windows τελείωσε το πρόβλημα μου

σαν anti-virus ή avast ή AVG προτειμώ

Δημοσ.

δε μπορω να ακουω για norton safe mode και πρασσινα αλογα μια ειναι η λυση 100.000.000% WORKING

κατεβασε απο το http://www.msnvirusremoval.com/download.php το αριστερο προγραμματακι τρεχτω και οτι ειναι θα τα στηλει απο κει που ρθαν οσο για adivirus μια ειναι η λυση avg free auto kai an einai 100% WORKING και αν δεν σου αρεσει υπαρχει και το antivir εκτος αν ασχολεισε με rapids και κατεβασεις κανα κρακαρισμενο kaspersky

κατεβασε το προγραμματακι και δε θα χασεις πιστεψε με

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...