Προς το περιεχόμενο

Ασύρματο set πληκτρολόγιο-ποντίκι

Tzimmys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και ομως ισχυει, εδω τη ασυρματη μεταδοση εικονας απο το pc στη τηλεοραση αναβω, κι αν αναψω μαζι και τον φουρνο μικροκυματων κανει απιστευτες παρεμβολες στη τηλεοραση!

.

Δεν διαφωνω οτι γινονται παρεμβολες, απλα στο bluetooth δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα..

Σε απλα ασυρματα ποντικια ειχα προβληματα.

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Kαι να μη του αρεσει πες του οτι οι προεκτασεις κοστιζουν 3€ στη χειροτερη (και υπαρχουν και για PS2 και για USB), οποτε θα του αρεσει απο αποψη τιμης :P

Αν παρει ασυρματα και δε πιανουν καλα εν τελει μπορει να φερει κοντα τους δεκτες με καλωδιο, και να διατηρησει την ανεση των κινησεων λογω οτι θα εξακολουθησουν να ειναι ασυρματα :-)

Τα bluetooth οντως πιανουν λιγο καλυτερα, αλλα αν εχεις αλλη συσκευη bluetooth on διαλυεται το συμπαν.

(εγω που εχω 2,4Ghz mouse τι να πω...? Αναβω φουρνο μικροκυματων, παει η συνδεση pc - ποντικι, μετακινουνται δεδομενα στο wireless του ρουτερ, παει ξανα... μιλαω στο ασυρματο τηλεφωνο... παει και παλι :P )

Εβαλα κι εγω τον δεκτη κοντα και ησυχασα.

:lol::lol: George αλήθεια γίνονται αυτά? Άστα να πάνε. :lol::lol:

Έχεις δίκιο, θα προσπαθήσω να τον πίσω. και έτσι κι αλλιώς όταν δε θα το έχει μακρυά θα τα μαζεύει. Δε νομίζω να είναι πρόβλημα.

Δημοσ.
Kαι να μη του αρεσει πες του οτι οι προεκτασεις κοστιζουν 3€ στη χειροτερη (και υπαρχουν και για PS2 και για USB), οποτε θα του αρεσει απο αποψη τιμης :P

Αν παρει ασυρματα και δε πιανουν καλα εν τελει μπορει να φερει κοντα τους δεκτες με καλωδιο, και να διατηρησει την ανεση των κινησεων λογω οτι θα εξακολουθησουν να ειναι ασυρματα :-)

Τα bluetooth οντως πιανουν λιγο καλυτερα, αλλα αν εχεις αλλη συσκευη bluetooth on διαλυεται το συμπαν.

(εγω που εχω 2,4Ghz mouse τι να πω...? Αναβω φουρνο μικροκυματων, παει η συνδεση pc - ποντικι, μετακινουνται δεδομενα στο wireless του ρουτερ, παει ξανα... μιλαω στο ασυρματο τηλεφωνο... παει και παλι :P )

Εβαλα κι εγω τον δεκτη κοντα και ησυχασα.

:lol::lol: George αλήθεια γίνονται αυτά? Άστα να πάνε. :lol::lol:

Έχεις δίκιο, θα προσπαθήσω να τον πίσω. και έτσι κι αλλιώς όταν δε θα το έχει μακρυά θα τα μαζεύει. Δε νομίζω να είναι πρόβλημα.

Δημοσ.
ΑΝ θεωρειται "απλο ασυρματο ποντικι" αυτο τοτε παω πασο :-(

Το απλο ασυρματο ποντικι παει στο οτι ειναι rf κ οχι bluetooth.

Κ δυστυχως σε rf παιζουν προβληματα παρεμβολων, ειδικα σε αποστασεις 3+ μετρων.

Δημοσ.
ΑΝ θεωρειται "απλο ασυρματο ποντικι" αυτο τοτε παω πασο :-(

Το απλο ασυρματο ποντικι παει στο οτι ειναι rf κ οχι bluetooth.

Κ δυστυχως σε rf παιζουν προβληματα παρεμβολων, ειδικα σε αποστασεις 3+ μετρων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...