Προς το περιεχόμενο

Ασύρματο set πληκτρολόγιο-ποντίκι

Tzimmys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Ναι, δίκιο έχετε παιδιά. Απλά πήρε τώρα 42άρα tv η οποία θα γίνει monitor. Όπως καταλαβαίνετε οπωσδήποτε πρέπει να πάρει ασύρματα αλλιώς θα στραβωθεί και θα παίζει και παιχνίδια. Δεν λέμε να είναι gaming σειρά, αλλά να μην έχει προβλήματα του τύπου που έχει η αδερφή μου ας πούμε με το ms 6000 που πατάει κουμπιά και κολλάνε. Και όλα αυτά θα πρέπει να είναι μέχρι 45 ευρώ βαριά. Είδα αυτό. Λέει τίποτα?

Μη το λες καθολου οτι δε θα κολλανε... οσο ακριβα κι αν ειναι!

Καλυτερα καλωδιακι επεκτασης παρα ασυρματο...

Εκτος αν η χρηση θα ειναι χαλαρη και που και που κανα παιχνιδακι oποτε και να χασει κανα πληκτρο δε πειραζει.

Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί τα ασύρματα δεν κολλάνε με το gaming;

Το αναποδο συμβαινει.

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εκτος αν η χρηση θα ειναι χαλαρη και που και που κανα παιχνιδακι oποτε και να χασει κανα πληκτρο δε πειραζει.

Εμένα το δικό μου ασύρματο δεν κολλάει καθόλου. :confused:

Το αναποδο συμβαινει.

Ε,αυτό τέλος πάντων,γιατί ισχύει;

Δημοσ.

Εμένα το δικό μου ασύρματο δεν κολλάει καθόλου. :confused:

Το αναποδο συμβαινει.

Ε,αυτό τέλος πάντων,γιατί ισχύει;

Δημοσ.

Εχω ποντικι αυρματο και δεν κολαει καθολου και βασικα ειναι και καλυτερο απο το ενσυρματο που ειχα...Τωρα για πληκτρολογιο δεν ξερω...

Δημοσ.

Εχω ποντικι αυρματο και δεν κολαει καθολου και βασικα ειναι και καλυτερο απο το ενσυρματο που ειχα...Τωρα για πληκτρολογιο δεν ξερω...

• Moderators
Δημοσ.

Παιδια παιζει ρολο η αποσταση.

Κι εγω δεν εχω κανενα μα κανενα προβλημα με το ασυρματο μου, αλλα ο δεκτης ειναι στο μισο μετρο...

Αν ειναι στα 3 μετρα++ που θα το δουλευει το παιδι, υπαρχουν πολλες πιθανοτητες για απωλειες.

• Moderators
Δημοσ.

Παιδια παιζει ρολο η αποσταση.

Κι εγω δεν εχω κανενα μα κανενα προβλημα με το ασυρματο μου, αλλα ο δεκτης ειναι στο μισο μετρο...

Αν ειναι στα 3 μετρα++ που θα το δουλευει το παιδι, υπαρχουν πολλες πιθανοτητες για απωλειες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...