mageor Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2002 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2002 Geia sas,prosfata metetrepsa thn aplh PSTN grammh mou se ISDN.Pera apo to internet exw syndesh to aplo analogiko mou thlefwno sthn RJ11 thyra.Ti tha mou prosfere ena ISDN thlefwno,ektos ths anagnwrishs klhshs? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coilworks Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2002 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2002 Κοίταξε,αναγνώριση κλήσης υποστηρίζουν και τα απλά τηλήφωνα με οθόνη ,όπως ένα πολύ ωραίο General Electric (10.000 δρχ ,μνήμες,κράτηση 60 τελευταίων εισερχόμενων κλήσεων κτλ.).Τα isdn τηλέφωνα,όσων τεχνικά χαρακτηριστικά και αν έχω κοιτάξει δεν βρίσκω καμμιά αξιόλογη λειτουργρία που να μην ένουν τα απλά.Δεν είμαι και ειδικός όμως,και με ενδιαφέρει και εμένα να μάθω αν πραγματικά υπάρχει κάτι παραπάνω και χρήσιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2002 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2002 Ειναι απαραιτητο οταν εχεις netmod και εχεις κατηλημμενες τις δυο αναλογικες θυρες και θελεις να συνδεσεις και ενα τηλεφωνο.Κατα τα αλλλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adams Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2002 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2002 Θεωρητικα εχει ποιοτικα καλυτερο ηχο λογο isdn γραμμης και ουσιαστικα χρησιμευει εαν θελεις να εχεις τηλεφωνικο κεντρο...κατα τα αλλα τα isdn τηλεφωνα ειναι πολυ πιο ακριβα και με οχι πλεον σημαντικες επιπλεον δυνατοτητες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.