ALTUSGR Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Παιδια, καλησπερα! Εχω πραγματικα μπερδευτει. Εχω αγορασει ενα FujitsuSiemens Pi2540: Nα βαλω τους GFX drivers της ATI ή να μεινω στους μανισιους? Το ρωταω γιατι το λαπτοπ αγοραστηκε τον Αυγουστο του 2008 και ειχε επανω του καποιους παλιους drivers για την καρτα γραφικων του, την ATI Mobility Radeon HD 2400 με μνημη δικη της στα 256MB. Μπηκα στο site της FujitsuSiemens και βρηκα κατι πιο νεους drivers αλλα χρονολογιας 2007!!! Τους εβαλα και παιζουν καλα αλλα αναρωτιομουνα αν μπορουσα να κερδισω ακομα περισσοτερη ταχυτητα απο την καρτα γραφικων μου βαζοντας πιο νεας εκδοσης drivers. Στο site της εταιρειας δεν εχουν τιποτα καινουριο και δεν ξερω τι να κανω. Nα βαλω τους GFX drivers της ATI για mobility Radeon γενικα ή να μεινω στους μανισιους? Και αν ναι, αξιζει τον κοπο. Πιστευω πως σε ενα χρονο ολο και καποια βελτιωση θα εχουν για τα παιχνιδια.... Τι λετε ρε παιδια? :cry::cry:
ALTUSGR Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Παιδια, καλησπερα! Εχω πραγματικα μπερδευτει. Εχω αγορασει ενα FujitsuSiemens Pi2540: Nα βαλω τους GFX drivers της ATI ή να μεινω στους μανισιους? Το ρωταω γιατι το λαπτοπ αγοραστηκε τον Αυγουστο του 2008 και ειχε επανω του καποιους παλιους drivers για την καρτα γραφικων του, την ATI Mobility Radeon HD 2400 με μνημη δικη της στα 256MB. Μπηκα στο site της FujitsuSiemens και βρηκα κατι πιο νεους drivers αλλα χρονολογιας 2007!!! Τους εβαλα και παιζουν καλα αλλα αναρωτιομουνα αν μπορουσα να κερδισω ακομα περισσοτερη ταχυτητα απο την καρτα γραφικων μου βαζοντας πιο νεας εκδοσης drivers. Στο site της εταιρειας δεν εχουν τιποτα καινουριο και δεν ξερω τι να κανω. Nα βαλω τους GFX drivers της ATI για mobility Radeon γενικα ή να μεινω στους μανισιους? Και αν ναι, αξιζει τον κοπο. Πιστευω πως σε ενα χρονο ολο και καποια βελτιωση θα εχουν για τα παιχνιδια.... Τι λετε ρε παιδια? :cry::cry:
v-tidus Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Ποιούς μανίσιους ρε μαν?? ΛΟΛ Κατά τη γνώμη μου μείνε σε αυτούς που έχεις, απειροελάχιστη διαφορά στην απόδοση θα έχουν ακόμα και αν είναι νεότεροι σε έκδοση.
v-tidus Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Ποιούς μανίσιους ρε μαν?? ΛΟΛ Κατά τη γνώμη μου μείνε σε αυτούς που έχεις, απειροελάχιστη διαφορά στην απόδοση θα έχουν ακόμα και αν είναι νεότεροι σε έκδοση.
@topos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Το ιδιο εχω κ γω. Κατευθειαν απο το site της ατι,αλλα μην περιμενεις διαφορα σε επιδοσεις...
@topos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Το ιδιο εχω κ γω. Κατευθειαν απο το site της ατι,αλλα μην περιμενεις διαφορα σε επιδοσεις...
ALTUSGR Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 @topos, εχεις το ιδιο μοντελο? (Pi2540). Ποσο το ειχες παρει αληθεια? Εγω τον Αυγουστο απο Media Markt μονο 449 ευρω! Σου εβγαλε κατι? Γιατι εμενα παραπονο δεν εχω. Στο θεμα μου τωρα... Μπορω δηλ. να βαλω τους ATI Catalyst drivers απο το site της ΑΤΙ? Στο επισημο site της Fujitsu Siemens γιατι δεν βαζουν μια πιο καινουρια εκδοση των drivers τους??? Αν μπορεις να μου δωσεις ενα ακριβες λινκ για την καρτα μας (Mobility Radeon HD2400) που να ειναι πιο φρεσκια εκδοσης (πχ 2008) θα σε ευγνωμονουσα!!! Αν μπορεις στειλε μου ενα λινκ απο αυτο που εβαλες και εσυ στο δικο σου λαπτοπ και δουλεψανε καλα, ΟΚ?? Σε ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.