Προς το περιεχόμενο

σε μερικα αρχεια avi δεν παιζουν οι υποτιτλοι σε DVD player

Ammon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες εχω ενα προβλημα.Δοκιμασα σε δυο επιτραπεζια dvd player που εχω να παιξω καποια αρχεια avi που ειχαν και τα αντιστοιχα srt με την ιδια ονομασια στον ιδιο φακελο.Τα dvd player ξερω οτι παιζανε υποτιτλους αλλα με τα συγκεκριμενα αρχεια αρνουνται πεισματικα να παιξουν τους υποτιτλους.Τα player που τα δοκιμασα ειναι της philips και της huyndai και πριν παιζανε κανονικα αρχεια avi και τους υποτιτλους του.Στον υπολογιστη που τα δοκιμασα τρεχανε κανονικοτατα με τους υποτιτλους.Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει?

Δημοσ.

παιδες εχω ενα προβλημα.Δοκιμασα σε δυο επιτραπεζια dvd player που εχω να παιξω καποια αρχεια avi που ειχαν και τα αντιστοιχα srt με την ιδια ονομασια στον ιδιο φακελο.Τα dvd player ξερω οτι παιζανε υποτιτλους αλλα με τα συγκεκριμενα αρχεια αρνουνται πεισματικα να παιξουν τους υποτιτλους.Τα player που τα δοκιμασα ειναι της philips και της huyndai και πριν παιζανε κανονικα αρχεια avi και τους υποτιτλους του.Στον υπολογιστη που τα δοκιμασα τρεχανε κανονικοτατα με τους υποτιτλους.Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει?

Δημοσ.
κανεναν δεν παιζει!!lol

I didn 't see that coming...

Μηπως εχει προβλημα να αναγνωρισει πανω απο εναν αριθμο και αντι να παιξει αυτους που μπορει δεν παιζει κανεναν?

Δεν σπας τα επεισοδια σε δυο δισκακια καλυτερα?

Δημοσ.
κανεναν δεν παιζει!!lol

I didn 't see that coming...

Μηπως εχει προβλημα να αναγνωρισει πανω απο εναν αριθμο και αντι να παιξει αυτους που μπορει δεν παιζει κανεναν?

Δεν σπας τα επεισοδια σε δυο δισκακια καλυτερα?

Δημοσ.

δεν ξερω εαν φταιει αυτο.Μηπως φταιει οτι τα επεισοδια εχουν μεγαλο ονομα.

πχ 5x03-(GreysAnatomy)-Here Comes the Flood-(hdtv-xvid).avi ?

Παιζει ρολο το ονομα του αρχειου?

Δημοσ.

δεν ξερω εαν φταιει αυτο.Μηπως φταιει οτι τα επεισοδια εχουν μεγαλο ονομα.

πχ 5x03-(GreysAnatomy)-Here Comes the Flood-(hdtv-xvid).avi ?

Παιζει ρολο το ονομα του αρχειου?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...