Ammon Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 παιδες εχω ενα προβλημα.Δοκιμασα σε δυο επιτραπεζια dvd player που εχω να παιξω καποια αρχεια avi που ειχαν και τα αντιστοιχα srt με την ιδια ονομασια στον ιδιο φακελο.Τα dvd player ξερω οτι παιζανε υποτιτλους αλλα με τα συγκεκριμενα αρχεια αρνουνται πεισματικα να παιξουν τους υποτιτλους.Τα player που τα δοκιμασα ειναι της philips και της huyndai και πριν παιζανε κανονικα αρχεια avi και τους υποτιτλους του.Στον υπολογιστη που τα δοκιμασα τρεχανε κανονικοτατα με τους υποτιτλους.Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει?
Ammon Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 παιδες εχω ενα προβλημα.Δοκιμασα σε δυο επιτραπεζια dvd player που εχω να παιξω καποια αρχεια avi που ειχαν και τα αντιστοιχα srt με την ιδια ονομασια στον ιδιο φακελο.Τα dvd player ξερω οτι παιζανε υποτιτλους αλλα με τα συγκεκριμενα αρχεια αρνουνται πεισματικα να παιξουν τους υποτιτλους.Τα player που τα δοκιμασα ειναι της philips και της huyndai και πριν παιζανε κανονικα αρχεια avi και τους υποτιτλους του.Στον υπολογιστη που τα δοκιμασα τρεχανε κανονικοτατα με τους υποτιτλους.Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει?
disqualified Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 μηπως τα παιζεις απο dvd τα οποια εχουν πολλα επεισοδεια μεσα? Π.χ το δικο μου player εχω παρατηρησει οτι αναγνωριζει μεχρι 10 υποτιτλους
disqualified Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 μηπως τα παιζεις απο dvd τα οποια εχουν πολλα επεισοδεια μεσα? Π.χ το δικο μου player εχω παρατηρησει οτι αναγνωριζει μεχρι 10 υποτιτλους
Ammon Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 μεσα στο dvd ειχα γραψει 12 επεισοδια και τους αντιστοιχους υποτιτλους
Ammon Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 μεσα στο dvd ειχα γραψει 12 επεισοδια και τους αντιστοιχους υποτιτλους
disqualified Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 ακριβως και δε σου παιζει τους τελευταιους 2 ή 1???
disqualified Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 ακριβως και δε σου παιζει τους τελευταιους 2 ή 1???
disqualified Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 κανεναν δεν παιζει!!lol I didn 't see that coming... Μηπως εχει προβλημα να αναγνωρισει πανω απο εναν αριθμο και αντι να παιξει αυτους που μπορει δεν παιζει κανεναν? Δεν σπας τα επεισοδια σε δυο δισκακια καλυτερα?
disqualified Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 κανεναν δεν παιζει!!lol I didn 't see that coming... Μηπως εχει προβλημα να αναγνωρισει πανω απο εναν αριθμο και αντι να παιξει αυτους που μπορει δεν παιζει κανεναν? Δεν σπας τα επεισοδια σε δυο δισκακια καλυτερα?
Ammon Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 δεν ξερω εαν φταιει αυτο.Μηπως φταιει οτι τα επεισοδια εχουν μεγαλο ονομα. πχ 5x03-(GreysAnatomy)-Here Comes the Flood-(hdtv-xvid).avi ? Παιζει ρολο το ονομα του αρχειου?
Ammon Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 δεν ξερω εαν φταιει αυτο.Μηπως φταιει οτι τα επεισοδια εχουν μεγαλο ονομα. πχ 5x03-(GreysAnatomy)-Here Comes the Flood-(hdtv-xvid).avi ? Παιζει ρολο το ονομα του αρχειου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.