mits@kos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 ^^ Για το Cosmos S (or was it HAF?) είχα διαβάσει σε ένα ξένο φόρουμ ότι ένας τύπος αναγκάστηκε να κόψει ένα μέρος από το πλαίσιο του μεγάλου fan στο πλαϊνό για να χωρέσει η V8... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HellasVagabond Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Και στα 2 εχω βαλει την V8 και χωραει ανετα σχετικα. Μηπως αναφερεσαι στο απλο Cosmos ? Υπαρχουν 3 εκδοσεις.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mits@kos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Παίζει να είναι το RC-1000 τώρα που το σκέφτομαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaokToTheBone Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 8α μετρησω και ο 8εος βοη8ος!Εκανα την ερωτηση μπας και ξερατε απο κανενα preview τπτ τετοιο...Εκανα search στο google αλλα δν εβγαλε κατι παρομοιο...Thanks anyways 8α παρω την Trueblack και 8α δουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HellasVagabond Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Εμ...Αυτο το ειδε κανεις ? http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&id=5983 Λοιπον περα απο το πανω...Το Stacker 832 ειναι 25 εκατοστα σε πλατος απο πλευρα σε πλευρα....Η TRUE120 Black ειναι 16 εκατοστα σε υψος....Υπολογισε καπου 2 εκατοστα η καθε πλευρα μειον + αλλα 2-3 απο την μητρικη εχουμε ενα μαξ των 7 εκατοστων....Δλδ 25-7=18εκατοστα.... Μια χαρα θα σου χωραει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sector2001 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 σε κουτι με φαρδος 200mm χωραει η v8 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HellasVagabond Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 16.1 εκατοστα η V8...Αν το κουτι απο ακρη σε ακρη ειναι 20 τοτε θα μπαινει ΑΝ μπαινει πολυ οριακα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gaspazet Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Σε HAF32 μπαινει ανετα.....εχω και ενα δαχτυλο+ αποσταση απο τον πλαϊνο Fan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaokToTheBone Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Thermalright in da house..Χωρεσαι μαζι με το πλαινο panel για τα ανεμιστηρακια...Βεβαια εβγαλα απο το πανελ το ανεμιστηρακι που ηταν απεναντι απο τον επεξεργαστη για να χωρεσει...το 8εμα τωρα ειναι οτι δν ειδα διαφορα στις 8ερμοκρασιες...Εβαλα 2 ανεμιστηρακια σε push and pull δηλαδη το ενα να φερνει και το αλλο να διωχνει...Τα ανεμιστηρακια ειναι απλα...Αλλα εχω τις ιδιες 8ερμοκρασιες με πριν...Εκανα κατι λα8ος? http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&product=941646 τετοια ειναι τα ανεμιστηρακια...τα ειχα παρει μαζι με το κουτι...Τωρα δν ειχα λεφτα για noctua...Δεν 8α επρεπε να δω μειωση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mits@kos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δηλαδή για τι θερμοκρασίες μιλάς? Εγώ με την True και 2 ίδια ανεμιστηράκια με αυτά που έχεις (αλλά με red LED ) έχω με real temp και core temp (για tjmax 100) idle 28/30 και prime95 load 44/46 όταν είμαι σε stock με τον Ε8400. Tα fanάκια είναι πολύ τίμια, έχουν ~44CFM στις 1220rpm... Και δεν βουίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexisssss Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δηλαδή για τι θερμοκρασίες μιλάς? Εγώ με την True και 2 ίδια ανεμιστηράκια με αυτά που έχεις (αλλά με red LED ) έχω με real temp και core temp (για tjmax 100) idle 28/30 και prime95 load 44/46 όταν είμαι σε stock με τον Ε8400. Tα fanάκια είναι πολύ τίμια, έχουν ~44CFM στις 1220rpm... Και δεν βουίζουν. Δεν μου αρεσουν τα temps σου φιλε μου ΣΟΡΡΥΕγω με coolermaster V8 KAI q6600 στα 3 ghz εχω idle 27-30 και full 45-46.kΑΙ κατα την γνωμη μου η v8 ειναι καλυτερη ψυκτρα απο την ultra120. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaokToTheBone Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 και γω idle εχω εναν πυρηνα στους 27 2 στους 30 και ενας κολλημενος στους 40....τα ιδια με πριν....Και μενα δν μαρεσουν...Δεν εχω τρεξει prime95 ακομα, περιμενω 2-5 μερες για την artic silver 5.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mits@kos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Το αν είναι καλύτερη, δεν είναι θέμα γνώμης. Δες reviews και benches και δες ποια είναι καλύτερη. Η True είναι οριακά πιο κρύα. Τα idle temps με o/c στα 4055 και 1.344Vcore είναι 30/30-30/32. Το βράδυ θα τρέξω orthos ή prime και θα ποστάρω και load screenshot... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexisssss Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Φιλος το γνωριζω οτι δεν ειναι θεμα γνωμης απλα το ειπα με μονα κριτηρια την εμφανιση κ.λ.π.Πιστευω πως εχουν την ιδια αποδοση σαν ψυκτρες και οι δυο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mits@kos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Σαν εμφάνιση η V8 δεν παίζεται ρε συ... Σαν κινητήρας είναι... Άλλη φάση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.