PaokToTheBone Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Οκ ακομα δν 8α παρω ανεμιστηρες...Το ερωτημα μ ειναι οτι δν ξερω αν 8α χωρανε ! HellasVagabond το φιλαρακι μου 8α κανει κανενα 2μηνο να ρ8ει οποτε 8α παω να παρω απο εδω ψυκτρα...Τωρα δν ειμαι σιγουρος αν 8α χωραει...Παω για την Τρου μπλακ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Γιατί όχι μια Xigmatek HDT-RS1283 Red Scorpion? Link 1 Link 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Γιατί να πάρεις την TRUE Black και όχι την απλή:http://www.skroutz.gr/c/673/cpu_fans.html?keyphrase=Thermalright+Ultra+120+Extreme ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaokToTheBone Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Tην Εχει το πλαισιο διπλα μου...Και εινια αναγκη να παρω μια ψυκτρα αυριο κιολας γιατι για το αλλο pc την εσπασα και την απλη δν την βρισκω ετοιμοπαραδοτη....Σαλονικα μενω....Το 8εμα ειναι αν χωραει... -----Προστέθηκε 3/2/2009 στις 12 : 28 : 12----- Γιατί όχι μια Xigmatek HDT-RS1283 Red Scorpion?Link 1 Link 2 Εγω δν εχω προβλημα να παρω κατι τετοιο αλλα μου το προτειναν παλαιωτερα...Τωρα αν σου πω οτι μ αρεσει και η True Black...Χωρις να ξερω και πολλα πολλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Οι Xigmatec είναι πολύ καλές, ίσως καλύτερες για τα 40 ευρώ που κοστίζουν σε σχέση με την TRUE Black που κοστίζει 58 και μάλιστα χωρίς τον ανεμιστήρα. Κατά τ' άλλα, η TRUE πρέπει να είναι μπροστά για πολύ λίγους βαθμούς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HellasVagabond Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Καλυτερες δεν ειναι, ειναι πιο οικονομικες και γενικα πιο value for money. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Νομίζω οτι αυτό είπα... :ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Στο λέω γιατί το έψαξα αρκετά για τον E8500 μου, και πιστεύω πως αξίζει τα 40€. Βέβαια όταν την πήρα εγώ είχε 35€. EDIT: Και στα reviews τα πάει περίφημα. Και προσεγμένη κατασκευή. Και εγκατάσταση γελοία, χωρίς να ξεβιδώνεις μητρική. Κυριλέ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaokToTheBone Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Ναι αλλα το 8εμα ειναι οτι δν ξερω αν εχει ετοιμοπαραδοτη...Οποτε 8α παω η για V8 η για True Black...Aλλα δν με βοη8ατε...ΧΩΡΑΕΙ"? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HellasVagabond Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Γιατι δεν μετρας ωρε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaokToTheBone Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Να Μετρησω...αλλα... Ειμαι σιγουρος οτι 8α κανω λα8ος!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mits@kos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Πραγματικά, πώς ακριβώς να σε βοηθήσουμε? Έχουμε όλοι Stacker για να ξέρουμε? Δες το ύψος της True, δες και το πλάτος του Stacker από το site της CM και θα το δείς μόνος σου αν χωράει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HellasVagabond Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Βαλε το μετρο μεσα στο κουτι και μετρα απο την δεξια πορτα μεχρι την αριστερη. Μετα αφαιρεσε καπου 3 εκατοστα και βλεπεις τι χωρο εχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Αν δε χωράει στο Stacker, που θα χωράει;! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HellasVagabond Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Γενικα η V8 και η V10 σχεδιαστηκαν για το Cosmos S το HAF 932 και το ATCS 840. Δεν γνωριζω 100% αν θα χωραει στο Stacker....Τωρα για την TRUE120 Black μαλλον χωραει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.