Xaralambos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Φέτος τελειώνω απο το δημόσιο ΙΕΚ συγκριμένα στο τμήμα ειδικών φοροτεχνικού γραφείου. Απ'ότι μας έχουν πεί καθηγητές ,γνωστοί ,ο διευθυντής του ΙΕΚ πρόκειτε να υπάρξει στο άμεσο μέλλον η δυνατότητα του να μπεί κάποιος μετά το ΙΕΚ σε κάποιο αντίστοιχο τμήμα ΤΕΙ με κατατακτήριες(αλλά δεν με απασχολεί ο τρόπος) στο google που έψαξα είδα ότι έχει συζητηθεί αρκετά το θέμα αλλά οι διαλόγοι δεν με βοηθάνε γνωριζει κάποιος αν υπάρχει κάποιου είδους εξέλιξη στο θέμα ? αν έχει/πρόκειτε να παρθεί κάποια απόφαση ?? ευχαριστώ προκαταβολικά !:-)
Xaralambos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Φέτος τελειώνω απο το δημόσιο ΙΕΚ συγκριμένα στο τμήμα ειδικών φοροτεχνικού γραφείου. Απ'ότι μας έχουν πεί καθηγητές ,γνωστοί ,ο διευθυντής του ΙΕΚ πρόκειτε να υπάρξει στο άμεσο μέλλον η δυνατότητα του να μπεί κάποιος μετά το ΙΕΚ σε κάποιο αντίστοιχο τμήμα ΤΕΙ με κατατακτήριες(αλλά δεν με απασχολεί ο τρόπος) στο google που έψαξα είδα ότι έχει συζητηθεί αρκετά το θέμα αλλά οι διαλόγοι δεν με βοηθάνε γνωριζει κάποιος αν υπάρχει κάποιου είδους εξέλιξη στο θέμα ? αν έχει/πρόκειτε να παρθεί κάποια απόφαση ?? ευχαριστώ προκαταβολικά !:-)
nurse Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Προς το παρών δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Μόνο με νέο μηχανογραφικό από το Λύκειό σου. Με τους ρυθμούς που αλλάζει το σύστημα εισαγωγής στη τριτοβάθμια τα τελευταία 20 χρόνια δεν μπορείς να πεις τίποτα με σιγουριά εάν κάτι τέτοιο θα ισχύει η όχι στο επόμενο διάστημα. Πλέων έχω χάσει το μέτρημα πόσες φορές άλλαξε το σύστημα.
nurse Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Προς το παρών δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Μόνο με νέο μηχανογραφικό από το Λύκειό σου. Με τους ρυθμούς που αλλάζει το σύστημα εισαγωγής στη τριτοβάθμια τα τελευταία 20 χρόνια δεν μπορείς να πεις τίποτα με σιγουριά εάν κάτι τέτοιο θα ισχύει η όχι στο επόμενο διάστημα. Πλέων έχω χάσει το μέτρημα πόσες φορές άλλαξε το σύστημα.
Chris_85 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Oxi δεν υπαρχει τετοια δυνατοτητα ο διευθυντης σου σε κοροιδευει
Chris_85 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Oxi δεν υπαρχει τετοια δυνατοτητα ο διευθυντης σου σε κοροιδευει
gerr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Τα Ιεκ ανήκουν στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Κατατακτήριες δίνουν οι πτυχιούχοι ιδρύματος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, οπότε το βλέπω πολύ δύσκολο.
gerr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Τα Ιεκ ανήκουν στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Κατατακτήριες δίνουν οι πτυχιούχοι ιδρύματος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, οπότε το βλέπω πολύ δύσκολο.
jason_rethymno Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Τι του λετε του παιδιου ρε μη σας βρισω και φαω και μπαν.Εγω εχω ακουσει οτι θα γινεται σε μερικους μηνες οι πτυχιουχοι Ιεκ να περνανε σε Τει και Αει
jason_rethymno Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Τι του λετε του παιδιου ρε μη σας βρισω και φαω και μπαν.Εγω εχω ακουσει οτι θα γινεται σε μερικους μηνες οι πτυχιουχοι Ιεκ να περνανε σε Τει και Αει
nurse Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 jason όταν το δεις να γίνεται ....... να μας το πεις. Δεν υπάρχει καμία δέσμευση για αυτό ειδικά όταν υπάρχει προεκλογική ατμόσφαιρα. Μακάρι να γίνει γιατί πιστεύω ότι οι απόφοιτοι ΙΕΚ έχουν μείνει ξεκρέμαστοι (επαγγελματικά δικαιώματα) και εντέλει ας τα καταργήσουν. Τζάμπα λεφτά και φρούδες ελπίδες.
nurse Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 jason όταν το δεις να γίνεται ....... να μας το πεις. Δεν υπάρχει καμία δέσμευση για αυτό ειδικά όταν υπάρχει προεκλογική ατμόσφαιρα. Μακάρι να γίνει γιατί πιστεύω ότι οι απόφοιτοι ΙΕΚ έχουν μείνει ξεκρέμαστοι (επαγγελματικά δικαιώματα) και εντέλει ας τα καταργήσουν. Τζάμπα λεφτά και φρούδες ελπίδες.
gerr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Τι του λετε του παιδιου ρε μη σας βρισω και φαω και μπαν.Εγω εχω ακουσει οτι θα γινεται σε μερικους μηνες οι πτυχιουχοι Ιεκ να περνανε σε Τει και Αει Μπορείς να παραθέσεις το άρθρο? Γιατί αερολογίες είναι εύκολο να λέμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.