elteo Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Γιατί η LG ...δεν πουλάει! από πότε; Για δες λίγο πωλήσεις κινητών τηλ....
elteo Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Γιατί η LG ...δεν πουλάει! από πότε; Για δες λίγο πωλήσεις κινητών τηλ....
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 από πότε; Για δες λίγο πωλήσεις κινητών τηλ.... Βρε, εννοώ δεν "πουλάει" ως είδηση όχι ως αριθμό πωλήσεων!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 από πότε; Για δες λίγο πωλήσεις κινητών τηλ.... Βρε, εννοώ δεν "πουλάει" ως είδηση όχι ως αριθμό πωλήσεων!
orck Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 ναι εχει δικιο ο billdanos η lg δεν εχει hype η apple εχει μια αιγλη (και η google το ιδιο) απο την στιγμη που δεν εχουν πατενταρει τα μηλα και μπορουμε να τα δαγκωνουμε χωρις τον κινδυνο της μυνησης καλα ειναι ακομη
orck Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 ναι εχει δικιο ο billdanos η lg δεν εχει hype η apple εχει μια αιγλη (και η google το ιδιο) απο την στιγμη που δεν εχουν πατενταρει τα μηλα και μπορουμε να τα δαγκωνουμε χωρις τον κινδυνο της μυνησης καλα ειναι ακομη
fsbmaniac Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 παιδια οντως καλα εκαναν και το πατενταραν ! Επισης πουλαει πολυ ...οποτε ....
fsbmaniac Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 παιδια οντως καλα εκαναν και το πατενταραν ! Επισης πουλαει πολυ ...οποτε ....
G_Zisis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Εμένα πάντως αυτήν η κίνηση μου φαίνεται πιο πολύ του στυλ "φύλα τα νώτα σου".Κατά την άποψή μου εντελώς λάθος κίνηση.Όταν πρωτοπορείς σε κάτι,το θεωρείς δεδομένο ότι πολλοί θα προσπαθήσουν να σε ακολουθήσουν και απλώς κοιτάς να προχωρήσεις ακόμα πιο μπροστά.Όχι να προσπαθείς να "κλειδώσεις" την προτωπορία σου και να αράξεις. Εμένα τέτοια εντύπωση μου δημιούργεισαι η είδηση.
G_Zisis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Εμένα πάντως αυτήν η κίνηση μου φαίνεται πιο πολύ του στυλ "φύλα τα νώτα σου".Κατά την άποψή μου εντελώς λάθος κίνηση.Όταν πρωτοπορείς σε κάτι,το θεωρείς δεδομένο ότι πολλοί θα προσπαθήσουν να σε ακολουθήσουν και απλώς κοιτάς να προχωρήσεις ακόμα πιο μπροστά.Όχι να προσπαθείς να "κλειδώσεις" την προτωπορία σου και να αράξεις. Εμένα τέτοια εντύπωση μου δημιούργεισαι η είδηση.
korios Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το πολυσέλιδο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας καλύπτει μια ποικιλία χειρισμών με τα δάχτυλα, όπως η μεγέθυνση, η περιστροφή και το ξεφύλλισμα φωτογραφιών και εγγράφων. Κρίμα, αυτό που μου αρέσει (πολύ) από το iPhone είναι ο τρόπος χρήσης της οθόνης με τα δάχτυλα. Το iPhone όμως (και η τιμή του) δεν μου αρέσουν. Πάντως εγώ νόμιζα ότι μπορείς να πατεντάρεις τον τρόπο υλοποίησης μιας ιδέας, όχι την ιδέα (multituch οθόνη αφής στην προκειμένη περίπτωση).
Faidhonas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Κρίμα, αυτό που μου αρέσει (πολύ) από το iPhone είναι ο τρόπος χρήσης της οθόνης με τα δάχτυλα. Το iPhone όμως (και η τιμή του) δεν μου αρέσουν. Πάντως εγώ νόμιζα ότι μπορείς να πατεντάρεις τον τρόπο υλοποίησης μιας ιδέας, όχι την ιδέα (multituch οθόνη αφής στην προκειμένη περίπτωση). Όντως δε μπορείς. Αν ήταν έτσι, Δεν θα υπήρχε τίποτα που να μην ήταν πατενταρισμένο, και καθε τομέας έρευνας και ανάπτυξης θα ήταν μονοπώλιο. Υποπτεύομαι πως η είδηση έχει περισσότερα από αυτά που λέει το πρακτορείο, και η Apple μάλλον πατεντάρισε τον συγκεκριμένο μηχανισμό του multitouch.
flik Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Νομίζω πατεντάρισε τα gestures που χρησιμοποιείς στην multitouch οθόνη, με κλασικότερο παράδειγμα αυτό του ζουμ
Mercyful_Fate Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Οι πατέντες είναι για να προστατεύουν την όποια πρωτοπορία και καινοτομία καταφέρνει μια επιχείρηση, για τόσο διάστημα ώστε η επιχείρηση αυτή να καρπωθεί το συγκριτικό πλεονέκτημα (ένταντι των ανταγωνιστών) ως... δικαιοσύνη (sort of) για το γεγονός ότι αυτοί ανέπτυξαν την καινοτομία, με δικό τους R&D και δικούς τους πόρους. Αλλιώς θα είχαμε το φαινόμενο εταιρειών με σχεδόν μηδενικό R&D, οι οποίες θα καρπόνονταν την έρευνα και πρωτοπορία άλλων εταιρείων. Το χρονικό διάστημα που ισχύει μια πατέντα πολύ ευχαρίστως να το συζητήσουμε, αλλα η πατέντα ως έννοια πιστεύω είναι απαραίτητη σε πολλές περιπτώσεις. Μα δεν τους έκλεψαν τον τρόπο υλοποίησης. Απλά την ιδέα παίρνουν οι εκάστοτε εταιρίες(που δεν ειναι και τοσο δυσκολο να φανταστεις μια συσκευη τεχνολογιας με multi-touch...έλεος) και κάνουν την αντίστοιχα δική τους έρευνα και ανάπτυξη, για να φτιάξουν τις αντίστοιχα δικές τους συσκευές με δυνατότητα multi-touch. Το πρόβλημα στη σύγχρονη βιομηχανία δεν είναι η υλοποίηση. Τρόποι υλοποίησης υπάρχουν για σχεδόν τα πάντα. Το θέμα είναι το concept πίσω από την κάθε υλοποίηση. Και το concept γίνεται φανερό όταν ένα προϊόν κυκλοφορεί στην αγορά, οπότε πρέπει να βρεθεί κάποιος τρόπος να προστατευτεί για όσο διάστημα χρειάζεται η εταιρεία που το προήγαγε για να κερδίσει το λεγόμενο συγκριτικό πλεονέκτημα.
Tigran Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Το πρόβλημα στη σύγχρονη βιομηχανία δεν είναι η υλοποίηση. Τρόποι υλοποίησης υπάρχουν για σχεδόν τα πάντα. Το θέμα είναι το concept πίσω από την κάθε υλοποίηση. Και το concept γίνεται φανερό όταν ένα προϊόν κυκλοφορεί στην αγορά, οπότε πρέπει να βρεθεί κάποιος τρόπος να προστατευτεί για όσο διάστημα χρειάζεται η εταιρεία που το προήγαγε για να κερδίσει το λεγόμενο συγκριτικό πλεονέκτημα. Από τη στιγμή που θα υπάρχει το Concept, έχεις όλο το χρόνο για να το αναπτύξεις όσο καλύτερα μπορείς μέχρι να το βγάλεις στην αγορά. Ήδη αυτό πιστεύω ειναι ένα μεγάλο προβάδισμα σε σχέση με τις υπόλοιπες εταιρίες, οι οποίες πρέπει να ξεκινήσουν την ανάπτυξη από τη στιγμή που θα κυκλοφορήσεις εσυ το προιόν στην αγορά(διαστημα στο οποιο εσυ θα εχεις τη δυνατοτητα να αναπτυξεις κατι αλλο κτλ κτλ). Ειδάλλως θα τρέχουν όλοι να βγάλουν οσο πιο γρηγορα γινεται ενα concept στην αγορα, ώστε να "κλειδώσουν" την πατέντα και το προιόν θα ειναι μάπα. Και ο πρωτοπόρος σε κάτι, πάντα ξεχωρίζει πιστεύω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα