achilleashormovas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Παιδια σε λιγότερο από είκοσι μέρες είχα συνδεθεί. Και μάλιστα σε μικρότερο χρονικό διάστημα από ότι αρχικά περίμενα και από ότι αρχικά με είχαν ενημερώση (γιατί και καλά τους τηλεφώνησα για να επιβεβαιώσω την αίτηση!!!! ) Από router εμένα μου έδωσαν το NetFaster. Στην κοπέλα μου είχαν δώσει το Fritzbox. Από ταχύτητα στην αρχή είχα κλειδώσει στα 14,8. Αλλά μετά από ένα πρόβλημα που παρουσιάστηκε στην Κεντρική και Β. Ελλάδα πριν λίγο καιρό (ήταν η μόνη μέρα που έμεινα χωρίς internet και από ότι θυμάμαι το είχαν αναφέρει και στις ειδήσεις ότι υπήρξε πρόβλημα εκείνη τη μέρα) μου το έριξαν στα 11,5. Και στην αρχή που τσέκαρα την ταχύτητα κατέβαζα από DC++ με 1,5 Μb/sec συνολική ταχύτητα. Αλλά αυτά όπως όλοι ξέρουμε είναι και λίγο σχετικά!!!!! Όσο για την αίτηση του Flik, και εγώ είχα conn-x όταν έκανα την αίτηση στη HOL και η μεταφορά έγινε αμέσως, χωρίς κανένα πρόβλημα, ενώ έμεινα χωρίς internet και τηλέφωνο για λιγότερο από 2-3 ώρες όπως άλλωστε με είχαν ενημερώσει.
...---... Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Τελικά η HOL ίσως μπορεί να είναι επιλογή.. αλλά κατά πόσο στην συγκεκριμένη περιοχή.. είναι το ίδιο ερώτημα με την Tellas.. (?) Θα δουλέψει..? Για να αποφύγεις τα χειρότερα.. Κανείς από HOL στην Θράκη?
lala2334 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 τελλας σε μενα ροκς απλα γρηγοραδα οχι σαν την οφ
barca10 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Παιδιά εγώ έβαλα Τellas και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να παίρνω για παράδειγμα ένα νούμερο και να μου λέει πόσο δωρεάν χρόνο έχω ακόμα προς κινητά. Υπάρχει δηλαδή κανένας τρόπος να μαθαίνω πόσος δωρεάν χρόνος μου μένει??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.