...---... Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα σε όλο το forum! Σχετικά με την παραπάνω προσφορά της Tellas και λαμβάνοντας υπόψιν την τοποθεσία (Κομοτηνή - Θράκη), ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κανείς που συστήνει ή όχι την εν λόγω σύνδεση [Δηλαδή: 1) Αξιοπρεπές Internet θα υπάρχει? και 2) Ο συνδυασμός με το τηλέφωνο θα.. δουλέψει..?] ή τελικά δεν είναι αυτό που φαίνεται. ΑΝ υπάρχουν Θρακιώτες - Tellas αλλά και οποιοσδήποτε θέλει να παραθέσει την ανιδιοτελή .. άποψή του, παρακαλώ.. Οποιαδήποτε συμμετοχή ευπρόσδεκτη..
...---... Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα σε όλο το forum! Σχετικά με την παραπάνω προσφορά της Tellas και λαμβάνοντας υπόψιν την τοποθεσία (Κομοτηνή - Θράκη), ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κανείς που συστήνει ή όχι την εν λόγω σύνδεση [Δηλαδή: 1) Αξιοπρεπές Internet θα υπάρχει? και 2) Ο συνδυασμός με το τηλέφωνο θα.. δουλέψει..?] ή τελικά δεν είναι αυτό που φαίνεται. ΑΝ υπάρχουν Θρακιώτες - Tellas αλλά και οποιοσδήποτε θέλει να παραθέσει την ανιδιοτελή .. άποψή του, παρακαλώ.. Οποιαδήποτε συμμετοχή ευπρόσδεκτη..
Katerina82 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Γεια! Η αλήθεια είναι σκεφτόμουν να προχωρήσω κι εγώ στην Tellas αλλά θα περιμένω τις απαντήσεις για την συγκεκριμένη περιοχή για να αποφασίσω οπότε.. αναμονή..
Katerina82 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Γεια! Η αλήθεια είναι σκεφτόμουν να προχωρήσω κι εγώ στην Tellas αλλά θα περιμένω τις απαντήσεις για την συγκεκριμένη περιοχή για να αποφασίσω οπότε.. αναμονή..
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα, Δεν μένω στη Θράκη και ΔΕΝ μπορώ να ξέρω για τον βρόγχο της σύνδεσης. Σχετικά όμως με μια νέα σύνδεση Tellas με την οικονομική προσφορά 19.90ευρώ πακέτου, να έχεις υπόψη σου το ακόλουθο 1. Η χρέωση ισχύει για 6ολόκληρους μήνες από την ενεργοποίηση της σύνδεσης και για όλες τις νέες αιτήσεις Tellas Double Play Unlimited που θα πραγματοποιηθούν έως και τις 31 Ιανουαρίου 2009. Μετά τους πρώτους 6 μήνες η χρέωση είναι 39,90/μήνα σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο της υπηρεσίας Tellas Double Play Unlimited.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα, Δεν μένω στη Θράκη και ΔΕΝ μπορώ να ξέρω για τον βρόγχο της σύνδεσης. Σχετικά όμως με μια νέα σύνδεση Tellas με την οικονομική προσφορά 19.90ευρώ πακέτου, να έχεις υπόψη σου το ακόλουθο 1. Η χρέωση ισχύει για 6ολόκληρους μήνες από την ενεργοποίηση της σύνδεσης και για όλες τις νέες αιτήσεις Tellas Double Play Unlimited που θα πραγματοποιηθούν έως και τις 31 Ιανουαρίου 2009. Μετά τους πρώτους 6 μήνες η χρέωση είναι 39,90/μήνα σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο της υπηρεσίας Tellas Double Play Unlimited.
...---... Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Ναι.. το γνωρίζω αλλά συνεχίζει να είναι η καλύτερη προσφορά αυτή την στιγμή με μέσω όρο τα 30 ευρώ ή 33 για WiFi Router σε σχέση με τα 40 του ανταγωνισμού, αλλά αν δεν δουλεύει ΔΕΝ είναι προσφορά.. -----Προστέθηκε 29/1/2009 στις 10 : 30 : 41-----
...---... Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Ναι.. το γνωρίζω αλλά συνεχίζει να είναι η καλύτερη προσφορά αυτή την στιγμή με μέσω όρο τα 30 ευρώ ή 33 για WiFi Router σε σχέση με τα 40 του ανταγωνισμού, αλλά αν δεν δουλεύει ΔΕΝ είναι προσφορά.. -----Προστέθηκε 29/1/2009 στις 10 : 30 : 41-----
achilleashormovas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Και από HOL με αίτηση μέσω ιντερνετ τόσο βγαίνει τελικά η προσφορά. Με τη διαφορά ότι οι τρεις πρώτοι μήνες είναι δωρεάν και μετά κανονικά 39,90. Στην ουσία το ίδιο αλλά με διαφορετικό τρόπο πληρωμής. Και καλύτερο marketing κατά την άποψη μου από την Tellas. Αλλά εγώ προσωπικά δεν έχω καλη γνώμη για αυτή την εταιρεία και για τα όσα ακούω για αυτή στην πόλη μου (μιλάω για την Tellas και είμαι από Βόλο). Και για τους παραπάνω λόγους τελικά κατέληξα σε HOL με online αίτηση και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. The choice is yours!!!!!!!! http://www.hol.gr/default.asp?pid=12&ct=3&la=1
...---... Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 thanks bro.. το έχω δει και αυτό.. περίπου πόσο χρόνο έκαναν για να μπεις και από ταχύτητα..? Router .. ποιο?
flik Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Έχω κάνει κι εγώ αίτηση στη hol πριν δυο μέρες και είμαι σε αγωνία πότε θα μπει, πως θα είναι η ταχύτητα κτλ. Λέτε να αντιμετωπίσω πρόβλημα με την vivodi που είμαι τώρα; Το δήλωσα στην online αίτηση και απλά περιμένω να δω. Ακόμη το τηλέφωνο και το ιντερνετ για πόση ώρα θα κοπεί όταν κοπεί; Το ρουτερ που δίνουν είναι νομίζω Fritzbox AVM 7140.
xouzel Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Θα σας πω το προσωπικο μου δραμα με την Tellas στα Χανια. Εκανα συνδεση το Μαρτη του 2008 (24αρα υποτιθεται, στην πραξη ποτε δεν ειδα κατεβασμα εστω και απο site που μου υποδυκνειαν αυτοι, πανω απο 700). Σημερα, 10 μηνες μετα, αν μπορουσα, θα ειχα εκτελεσει ολους αυτους τους απαραδεκτους που με δουλευουν. Απο τους 10 μηνες, ζητημα να ειχα καλη γραμμη (ειπαμε οχι περισσοτερο απο 700kbps DL) τον ενα μηνα. Απο κει και περα οι ταχυτητες δεν ξεπερνουν τα 150 !!!!!!!. ΜΟΝΙΜΗ δικαιολογια, η αναβαθμιση της γραμμης. Ολο παιρνει παραταση αυτη η ρημαδα η αναβαθμιση, κι ολο στην αναβαθμιση ειναι. Τελευταια προθεσμια ειναι η 2 Φεβρουαριου (χτεσινοβραδυνη επικοινωνια) αλλα ξερω οτι μια νεα ημερομηνια θα προκυψει, οπως γινεται ΜΗΝΕΣ τωρα. Εχω κανει εκατονταδες (κυριολεκτω) τηλεφωνηματα, με εχουν ΓΡΑΨΕΙ αλλες τοσες φορες, και αλλες τοσες μου εχουν υποσχεθει οτι θα μου πιστωσουν ενα παγιο. Οτι πιστωση ειδατε εσεις, ειδα και γω. Και οχι μονο αυτο, αλλα εχω διακοπη τελειως της γραμμης για ωρες, ισως και μερες (πιο χτυπητο διαστημα, απο 24 Οκτωβριου ως και 27 Νοεμβριου, ΧΩΡΙΣ ιντερνετ και ΧΩΡΙΣ τηλεφωνο. ΟΛΑ ΝΕΚΡΑ για πανω απο ενα μηνα. Το μονο καλο ειναι η καθαρη τηλεφωνικη γραμμη (οταν την εχω), αλλα τι να το κανεις, αν , κατ'ουσια, δεν εχω ιντερνετ. Ευτυχως που ληγει το συμβολαιο και θα την κανω με ελαφρα για Φορθνετ (εδω στα Χανια ειναι καμπανα) να βρω την ψυχικη μου ηρεμια. ΑΥΤΑ, τα ειπα και ησυχασα, αν και γνωριζω οτι δεν ειμαι ο μονος. Αποφασιστε και δειτα που θα πατε να κανετε συνδεση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.