Composer Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα. εδώ και περισσότερο ίσως από ένα χρόνο έχω πάρει ένα UPS PCSTAR Pro το οποίο εμφάνισε πρόβλημα. (Έκανε ήχο από μόνο του χωρίς να σβήσει το ρεύμα, και αν κοβόταν το ρεύμα δεν κρατούσε καθόλου τον υπολογιστή). Το πήγα στο μαγαζί που το πηρα και μου λένε ότι έχει χρόνο 1 εγγύηση. εγώ έχω δει εδώ κάπου που λέγανε για ένα νόμο που όλα τα προιόντα έχουν minimum 2 χρόνια εγγύηση (2 χρόνια δεν έχουν περάσει από τότε που το πήρα). επιπλέον μπήκα στο site της εταιρείας και είδα ότι και εκεί για το προΐόν λένε 2 χρόνια εγγύηση. http://hardware.pmi.it/ups/1525/pc-star-pro-500.html Αυτοί επιμένουν ότι τους είπαν 1 χρόνο. τι να κάνω τώρα; μάλλον μου φαίνεται θα πάω να το παρω πίσω και θα το πετάξω. Σκεφτόμουν να επικοινωνήσω ο ίδιος με την εταιρεία και να το στείλω αλλά δυστυχώς δεν έχω την απόδειξη. (Από το ίδιο μαγαζί είχα πα΄ρει και ένα DVD-rom που μέσα σε 3 μήνες χάλασε - ένα δισκάκι που έβαλα μέσα έγινε σμπαράλια [ το είχα βάλει και θέμα] - και πάλι μου είπαν ότι δεν το καλύπτει η εγγύηση και πήρα καινούργιο. Ε, 2η φορά δεν ξαναπιάνομαι κορόιδο, να πληρώνω 2 φορές την κάθε συσκευή!!
Composer Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα. εδώ και περισσότερο ίσως από ένα χρόνο έχω πάρει ένα UPS PCSTAR Pro το οποίο εμφάνισε πρόβλημα. (Έκανε ήχο από μόνο του χωρίς να σβήσει το ρεύμα, και αν κοβόταν το ρεύμα δεν κρατούσε καθόλου τον υπολογιστή). Το πήγα στο μαγαζί που το πηρα και μου λένε ότι έχει χρόνο 1 εγγύηση. εγώ έχω δει εδώ κάπου που λέγανε για ένα νόμο που όλα τα προιόντα έχουν minimum 2 χρόνια εγγύηση (2 χρόνια δεν έχουν περάσει από τότε που το πήρα). επιπλέον μπήκα στο site της εταιρείας και είδα ότι και εκεί για το προΐόν λένε 2 χρόνια εγγύηση. http://hardware.pmi.it/ups/1525/pc-star-pro-500.html Αυτοί επιμένουν ότι τους είπαν 1 χρόνο. τι να κάνω τώρα; μάλλον μου φαίνεται θα πάω να το παρω πίσω και θα το πετάξω. Σκεφτόμουν να επικοινωνήσω ο ίδιος με την εταιρεία και να το στείλω αλλά δυστυχώς δεν έχω την απόδειξη. (Από το ίδιο μαγαζί είχα πα΄ρει και ένα DVD-rom που μέσα σε 3 μήνες χάλασε - ένα δισκάκι που έβαλα μέσα έγινε σμπαράλια [ το είχα βάλει και θέμα] - και πάλι μου είπαν ότι δεν το καλύπτει η εγγύηση και πήρα καινούργιο. Ε, 2η φορά δεν ξαναπιάνομαι κορόιδο, να πληρώνω 2 φορές την κάθε συσκευή!!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Χωρις αποδειξη που πας ρε καραμητροοο?? Παντα τις κραταμε. Αν την ειχες, στη τελικη επικοινωνουσες ο ιδιος με την εταιρεια. Οσο για το θεμα με το dvd, ειχαν δικαιο. Το δισκακι φταιει που διαλυθηκαν ολα, οχι η συσκευη.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Χωρις αποδειξη που πας ρε καραμητροοο?? Παντα τις κραταμε. Αν την ειχες, στη τελικη επικοινωνουσες ο ιδιος με την εταιρεια. Οσο για το θεμα με το dvd, ειχαν δικαιο. Το δισκακι φταιει που διαλυθηκαν ολα, οχι η συσκευη.
Composer Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Χωρις αποδειξη που πας ρε καραμητροοο??Παντα τις κραταμε. Αν την ειχες, στη τελικη επικοινωνουσες ο ιδιος με την εταιρεια. Οσο για το θεμα με το dvd, ειχαν δικαιο. Το δισκακι φταιει που διαλυθηκαν ολα, οχι η συσκευη. Αν εννοείς που πάω χωρίς απόδειξη στο μαγαζί απ'όπου το πήρα, εκεί δε χρειαζόταν γιατί έχω κάνει πολλές συναλλαγές και έχουν έρθει και σπίτι μου πολλές φορές να μου φτιάξουν τα χαλασμένα, και υποτίθεται ότι τα κρατάνε και στο κομπιούτερ τις ημερομηνίες κτλ.. Οπότε το "1 χρόνος εγγύηση" που μου λένε, δεν ισχύει αφού ξέρουν ότι δεν εχουν περάσει 2 χρόνια από τότε που το πήρα και σύμφωνα με το νόμο το minimum είναι 2 χρόνια.. Αν εννοείς για την άλλη εταιρεία που έχει τα UPS, εκεί έχεις δίκιο!
Composer Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Χωρις αποδειξη που πας ρε καραμητροοο??Παντα τις κραταμε. Αν την ειχες, στη τελικη επικοινωνουσες ο ιδιος με την εταιρεια. Οσο για το θεμα με το dvd, ειχαν δικαιο. Το δισκακι φταιει που διαλυθηκαν ολα, οχι η συσκευη. Αν εννοείς που πάω χωρίς απόδειξη στο μαγαζί απ'όπου το πήρα, εκεί δε χρειαζόταν γιατί έχω κάνει πολλές συναλλαγές και έχουν έρθει και σπίτι μου πολλές φορές να μου φτιάξουν τα χαλασμένα, και υποτίθεται ότι τα κρατάνε και στο κομπιούτερ τις ημερομηνίες κτλ.. Οπότε το "1 χρόνος εγγύηση" που μου λένε, δεν ισχύει αφού ξέρουν ότι δεν εχουν περάσει 2 χρόνια από τότε που το πήρα και σύμφωνα με το νόμο το minimum είναι 2 χρόνια.. Αν εννοείς για την άλλη εταιρεία που έχει τα UPS, εκεί έχεις δίκιο!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Kαι τα 2 εννοουσα. Το οτι γινεσαι "φιλος" με ενα καταστημα δε λεει τιποτε σε περιπτωση αντικαταστασης. Εν πασει περιπτωσει, δε μπορεις εφοσον κρατανε μητρωο αγορων, να τους ζητησεις επανεκτυπωση της αποδειξης?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Kαι τα 2 εννοουσα. Το οτι γινεσαι "φιλος" με ενα καταστημα δε λεει τιποτε σε περιπτωση αντικαταστασης. Εν πασει περιπτωσει, δε μπορεις εφοσον κρατανε μητρωο αγορων, να τους ζητησεις επανεκτυπωση της αποδειξης?
Composer Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Ναι το ζήτησα, αλλα μου λένε δε μπορούν να το βρουν. Αλλά από την άλλη αν δεχτούμε ότι έχει 1 χρόνο εγγύηση και το είχα λιγότερο από ένα χρόνο θα μου το άλλαζαν (όπως έχουν κάνει με κάτι άλλο). Αλλά τότε πως θυμούνται πότε το πήρα και δεν πειράζει αν δεν έχω απόδειξη; Δηλαδή (επειδή μάλλον σε μπέρδεψα λίγο) γιατί όταν τους λέω ότι θα το πάρω και θα το στείλω εγώ στην εταιρεία δε μπορούν να μου βρουν απόδειξη, ενώ αν το έστελναν αυτοί δε χρειάζεται αν δεν έχω απόδειξη; Φάσκουν και αντιφάσκουν, κατάλαβες;
Composer Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Ναι το ζήτησα, αλλα μου λένε δε μπορούν να το βρουν. Αλλά από την άλλη αν δεχτούμε ότι έχει 1 χρόνο εγγύηση και το είχα λιγότερο από ένα χρόνο θα μου το άλλαζαν (όπως έχουν κάνει με κάτι άλλο). Αλλά τότε πως θυμούνται πότε το πήρα και δεν πειράζει αν δεν έχω απόδειξη; Δηλαδή (επειδή μάλλον σε μπέρδεψα λίγο) γιατί όταν τους λέω ότι θα το πάρω και θα το στείλω εγώ στην εταιρεία δε μπορούν να μου βρουν απόδειξη, ενώ αν το έστελναν αυτοί δε χρειάζεται αν δεν έχω απόδειξη; Φάσκουν και αντιφάσκουν, κατάλαβες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.