Προς το περιεχόμενο

Earthrise

LuxJaja

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπήκα και έπαιξα. Άντεξα 20 λεπτά. Έλεγα να βγάλω screenshoots αλλα μου την έσπασε τόσο πολύ που απλά το έκλεισα. Πρώτα απόλα ο χειρισμός είναι άθλιος. Για να στρίψεις τον παίχτη σου δεν αρκεί να κρατήσεις πατημένο το δεξί click όπως σε όλα τα παιχνίδια ... σε αυτό θέλει κρατημένο αριστερό click και μετά να το αφήσεις και να το ξαναπατήσεις για να πυροβολήσεις. Τα εφέ τον πυροβολισμών είναι άθλια, οι ήχοι που βγάζουν λες και πετάς πετραδάκια στην άσφαλτο και γενικά είναι πολύ σπαστικό. Με το που ξεκινάς μπορούν να σε χτυπάνε οι άλλοι παίχτες πριν ακόμα χτυπήσεις ένα mob. Είναι σε beta και λογικά θα διορθωθούν πολλά πράγματα αλλα μου έφερε τόση sickness που δεν το παίζω ξανά.

Το αστείο είναι πως εδώ στο site του λέει store opens february 1st 49.99 usd/49.99Eu

Link

απορώ ποιος θα το αγοράσει δηλαδή να με πληρώνανε δεν το έπαιζα. :eek: :eek:

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

λόγο ότι είναι μικρό studio πρέπε να περιμένουμε καταρχήν προβληματικό πρώτο μήνα με το game σίγουρα να έχει τεράστια προβλήματα. Νομίζω ότι μετά τους πρώτους 5 μήνες θα μπορούμε να έχουμε μια σαφή εικόνα για της δυνατότητες του παιχνιδιού. Και σίγουρα θα έχει άριστη υποστήριξη από τους developer του. Γιαυτό ας μην το κατακρίνουμε και ας περιμένουμε λίγο καιρό μέχρι να διορθώσουν τα προβλήματα.

Δημοσ.

Καλά και το Age of Conan, που ήταν από τεράστιο στούντιο, πάλι γεμάτο προβλήματα ήταν και πρέπει να είχε από τα χειρότερα ξεκινήματα.

Δημοσ.

Μόλις κυκλοφόρησε το game και είναι διαθέσιμο από την επίσημη τους σελίδα εδώ

http://www.play-earthrise.com/

η από το direct2drive. Θα υπάρξει και μια retail έκδοση για την Ευρώπη που αναμένετε τους επόμενους μήνες. Για να δούμε ενδιαφέρων σαν settings φαίνετε και έχει και την χαρντκορίλα που έχουν όλοι σχεδόν οι τίτλοι από τα ανεξάρτητα studio.

Δημοσ.

λόγο ότι είναι μικρό studio πρέπε να περιμένουμε καταρχήν προβληματικό πρώτο μήνα με το game σίγουρα να έχει τεράστια προβλήματα. Νομίζω ότι μετά τους πρώτους 5 μήνες θα μπορούμε να έχουμε μια σαφή εικόνα για της δυνατότητες του παιχνιδιού. Και σίγουρα θα έχει άριστη υποστήριξη από τους developer του. Γιαυτό ας μην το κατακρίνουμε και ας περιμένουμε λίγο καιρό μέχρι να διορθώσουν τα προβλήματα.

Εγώ μίλησα για αυτό που έπαιξα και ξεκαθάρισα ότι λογικά θα διορθωθεί αργότερα. Το θέμα είναι ποσο πια να διορθωθεί ένα game που σου προξενεί συναίσθημα αποστροφής λόγο των τεράστιων προβλημάτων του και πως γίνετε αυτά τα τεράστια προβλήματα του να διορθώθηκαν σε λιγότερο από 10 μέρες ώστε να κυκλοφορήσει? Εγώ πιστεύω πως λόγο ότι είναι μικρό studio θα έπρεπε να έχουν υπομονή να περιμένουν λίγο να διορθωθούν κάποια πράγματα πριν το κυκλοφορήσουν. Οταν έπαιξα και βρήκα τέτοια προβλήματα και είδα ότι είναι "έτοιμο" να κυκλοφορήσει μου πεταχτήκανε τα ματια έξω. :blink:

Τι να πω θα δείξει .. πάντως αυτό που έπαιξα εγώ δεν άξιζε να πληρώνεις για να παίξεις τώρα αν διορθώθηκε δεν ξέρω.. :X

---------------------

Edit: έριξα μια ματια στα forums τους και απότι βλέπω έχουν ανοιχτεί δεκάδες topic με προβλήματα από deleated character μέχρι δεν ξέρω και εγώ τι ακόμα και server down. Αν θεωρείτε αυτό έτοιμο για launch και να δόσεις 50 euro πάω πάσο.

Κάτι που μου έκανε εντύπωση...

----------------------------]

Earthrise Online Download

Price EUR: 49,99 €

Price USD: 49,99 $

49,99 usd = 38,7399256 Euros.. για πιο λόγο είναι ακριβότερο αν το αγοράσεις με euro ? :whistle:

Δημοσ.

φαίνεται ενδιαφέρον. Αν διορθωθούν τα προβλήματα (που από οτι βλέπω στο επίσημο forum είναι πολλά) ίσως κάνει την έκπληξη....

Δημοσ.

Έχει μπει κανένας; Ας πει εντυπώσεις.

Εχει πράγματα να κάνεις σε αυτό το game ή είναι άδειο; Το pvp τι λέει.

Το σκέφτομαι αλλά η τιμή του είναι λίγο τσιμπημένη για indie mmo.

Δημοσ.

Έκανα το λάθος και το αγόρασα.

Το παιχνίδι στην σημερινή κατάσταση του είναι αίσχος, απλά δεν παίζεται. Το lag είναι φοβερό και κατά κανόνα πεθαίνεις χωρίς να μπορείς να αντιδράσεις. Μόνο την πρώτη ώρα πέθανα στο αρχικό νησί πάνω από 20 φορές. Και εννοείται ότι χάνεις ότι κουβαλάς πάνω σου όποτε πεθαίνεις.

ΤΟ παιχνίδι είναι σε κατάσταση alpha ή αρχικής beta.

Δημοσ.

Αυτά τα game που προέρχονται από τα μικρά studio πρέπει να τα αφήσεις τουλάχιστον ένα εξάμηνο μέχρι να σταθεροποιηθούν

Δημοσ.

Έχει μπει κανένας; Ας πει εντυπώσεις.

Αν διάβαζες τα ποστ που ειχα κάνει εξιγώ την εμπιρία μου απο το game. :rolleyes:

τώρα που το σκέφτομαι είχα δίκιο. :devil: :devil: :devil:

Έκανα το λάθος και το αγόρασα.

Το παιχνίδι στην σημερινή κατάσταση του είναι αίσχος, απλά δεν παίζεται. Το lag είναι φοβερό και κατά κανόνα πεθαίνεις χωρίς να μπορείς να αντιδράσεις. Μόνο την πρώτη ώρα πέθανα στο αρχικό νησί πάνω από 20 φορές. Και εννοείται ότι χάνεις ότι κουβαλάς πάνω σου όποτε πεθαίνεις.

ΤΟ παιχνίδι είναι σε κατάσταση alpha ή αρχικής beta.

Αυτά τα game που προέρχονται από τα μικρά studio πρέπει να τα αφήσεις τουλάχιστον ένα εξάμηνο μέχρι να σταθεροποιηθούν

Τα παιχνίδια που προέρχονται από μικρά studio που βιάζονται να βγάλουν ένα mmo σε κατάσταση alpha η αρχικής beta όπως λέει και ο Nikos και μάλιστα στην τιμή τον 50 ευρώ μόνο σοβαρά δεν μπορείς να τα πάρεις. Μάλλον ποιο πολύ σαν αρπαχτή μοιάζει. :mad:

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Με όσα έχουν ακουστεί για αυτό πάντως με δυσκολία και 4,99€ προσφορά του Steam να βάλουν να το πάρει κάποιος.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εδώ και μια βδομάδα δοκιμάζω το game η για την ακρίβεια προσπαθώ να το δοκιμάσω.. Το game δυστυχώς μετά από 6 μήνες κυκλοφορίας έχει πάρα πολλά προβλήματα και νομίζω ότι βρίσκετε καθαρά σε alpha state.

Ένα από τα μεγαλύτερα του προβλήματα είναι το απαράδεκτο frame drop που υπάρχει σε αρκετές περιοχές σε σημείο το game να πλησιάζει τα όρια στο να μην μπορείς να παίξεις. Τα γραφικά του δείχνουν υπέροχα και αρκετά πάνω από τον μέσο όρο των mmorpg αλλά δυστυχώς το game απλά σέρνετε.

Δοκίμασα κάθε tweak και κάθε ρύθμιση που υπάρχει και συμβουλή που διάβασα να μου λένε στο public chat αλλά το game παρέμενε σε απαράδεκτο frame drop με λίγες εξαιρέσεις. Αυτό αν το προσθέσεις μαζί με το lag που υπάρχει ιδίως μέσα στα camp που έχει κόσμο είναι στην κυριολεξία άθλος να παίξεις το game. Φαντάζομαι και το pvp του με τέτοιο lag και τέτοιο frame drop θα είναι τελείως ανύπαρκτο.

Παρόλαυτα του έδωσα μερικές μέρες και έκανα υπομονή μήπως και διορθωθεί η κατάσταση. Μια φώτο από το αρχικό camp μετά το tutorial

earthrisesnapshot11.jpg

Το game αν και sandbox με ένα τεράστιο αχανή χάρτη για εξερεύνηση δεν είναι στην φιλοσοφία του darkfall με την σχεδόν τελείως απουσία των quest αλλά σε κάθε camp που συναντάς θα βρείς npc που σου δίνουν κλασικά quest του τύπου πήγαινε εκεί και σκότωσε τόσα mob και μερικά άλλα quest που σε μεταφέρουν σε άλλες περιοχές.

Εδώ ένα από τα camp που συναντάς στο παιχνίδι

earthrisesnapshot12c.jpg

Δυστυχώς όμως και στα quest υπάρχουν προβλήματα. Να φανταστείτε ότι στα πρώτα quest τα 2 από τα 3 ήταν απλά bugarismena και δεν μπορούσες να τα τελειώσεις!! Το studio που έχει φτιάξει αυτό το game σίγουρα δεν έχει την ικανότητα να διορθώσει το game του γιατί μετά από τόσους μήνες τουλάχιστον τα starter quest και τις starter περιοχές θα έπρεπε να τις έχουν διορθώσει.

Στο gameplay του το game είναι όπως σχεδόν όλα τα sandbox mmorpg δλδ grinding και ολοκληρώνοντας quest η σκοτώνοντας mob πέρνεις bp που μπορείς μετά να τα ξοδέψεις για να ανεβάσεις τα stat του χαρακτήρα σου. Το θέμα είναι ότι ακόμα και οι μάχες με τα mob έχουν αρκετά προβλήματα. Τα mob αρκετές φορές γλυστράνε, λαγκάρουν εξαφανίζονται η τα χτυπάς και δεν κουνιόνται καθόλου.

Η μάχη και το να σκοτώσεις μερικά mob για να ολοκληρώσεις το quest αρκετές φορές φαντάζει άθλος.

Με όλα τα αρνητικά του συνέχιζα να κάνω λίγο explore τις γύρω περιοχές. Το μόνο θετικό που βρηκα στο game είναι τα όμορφα γραφικά του και τοπία αν δεν κινήσε φυσικά και δεν σε παιθένει το lag

earthrisesnapshot1.jpg

earthrisesnapshot6.jpg

earthrisesnapshot4.jpg

Και κάθε περιοχή έχει και τον δικό της χαρακτήρα με την αρχική να είναι μέσα στο δάσος και την διπλανή της να είναι έρημος

earthrisesnapshot9x.jpg

earthrisesnapshot10.jpg

φυσικά το game έφαγε unistall και κλαίγοντας το δεκάρικο που έδωσα. Δεν πιστεύω να μακρηγορήσει αυτό το παιχνίδι εκτός αν γίνει κάτι θεαματικό από πλευράς developer αν και δεν βλέπω να έχουν τις ικανότητες να το κάνουν.

Νομίζω από τα indie mmorpg game τα Darkfall, eve, fallen earth είναι ότι καλύτερο μπορεί κανείς να δοκιμάσει και φαντάζουν μπροστά στο earthrise χολυγουντιανές υπερπαραγωγές.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...