Προς το περιεχόμενο

Μεχρι 800ε...pc...για gaming...γινεται??

UpToDate_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξαρτάται, από το αν είναι σοκολατίνα με φράουλες, ή κρέμα...

Αν πάρεις box επεξεργαστη (δλδ με ψύκτρα) τότε θα έχει από τη μαμά του την ποσότητα που πρέπει, τοποθετημένη ήδη πάνω στην ψύκτρα. Αν πάρεις ξεχωριστά την ψύκτρα τότε θα πρέπει να βάλεις μια λεπτή γραμμή παστα περίπου 2-2.5εκ σε μήκος στο κέντρο του επεξεργαστή με φορά από πάνω προς τα κάτω (ή κατω προς τα πανω, το ίδιο είναι). Μη βάλεις δλδ απο αριστερα προς τα δεξια...

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Εγω προσωπικα θελω να τα στηνω εγω, για να εχω τα κουτια τους κτλ κτλ, κι ετσι να εχω εγγυηση για το καθενα ξεχωριστα κι ετσι να μη τρεχω ολο το pc αποκλειστικα στο e-shop αν παθει κατι ή ακομα και αν θελω να αλλαξω κατι στο μελλον να μην εχω εγγυησοπροβληματα. Θελω επισης να ειμαι σιγουρος οτι εχω καινουρια κομματια και οχι δυνητικα μεταχειρισμενα.

• Moderators
Δημοσ.

Εγω προσωπικα θελω να τα στηνω εγω, για να εχω τα κουτια τους κτλ κτλ, κι ετσι να εχω εγγυηση για το καθενα ξεχωριστα κι ετσι να μη τρεχω ολο το pc αποκλειστικα στο e-shop αν παθει κατι ή ακομα και αν θελω να αλλαξω κατι στο μελλον να μην εχω εγγυησοπροβληματα. Θελω επισης να ειμαι σιγουρος οτι εχω καινουρια κομματια και οχι δυνητικα μεταχειρισμενα.

Δημοσ.
Γιατί να μην στο στήσουν στο plaisio/e-shop να είσαι καλυμμένος σίγουρα. Βάλε τα windows/drivers μόνο εσύ..

Για μενα ειναι απλως...μια ευκαιρια ωστε να μαθω να στηνω pc μονος μου :P

θα μου ψιλοχρειαστει πιστευω... :lol:

Δημοσ.
Γιατί να μην στο στήσουν στο plaisio/e-shop να είσαι καλυμμένος σίγουρα. Βάλε τα windows/drivers μόνο εσύ..

Για μενα ειναι απλως...μια ευκαιρια ωστε να μαθω να στηνω pc μονος μου :P

θα μου ψιλοχρειαστει πιστευω... :lol:

Δημοσ.

Don't worry...μάζεψε και τον ενδιαφερόμενο μαζί με ένα δύο κολλητούς, και ανάμεσα σε πίτσες μπύρες και λοιπά απαραίτητα εφόδια καθίστε όλοι μαζί σιγά σιγά και στήστε το. Λίγη προσοχή θέλει, το στήσιμο του software είναι το ίδιο αν οχί πιο εύκολο από το hardware..^^

Δημοσ.

Don't worry...μάζεψε και τον ενδιαφερόμενο μαζί με ένα δύο κολλητούς, και ανάμεσα σε πίτσες μπύρες και λοιπά απαραίτητα εφόδια καθίστε όλοι μαζί σιγά σιγά και στήστε το. Λίγη προσοχή θέλει, το στήσιμο του software είναι το ίδιο αν οχί πιο εύκολο από το hardware..^^

Δημοσ.

Ε τωρα...μισες δουλειες θα κανω? :P

Τι να τους κανω τους κολλητους εκι? :rolleyes:

Κανα ματσο κοπελιτσες θελει εκι...να το στησουμε ολοι μαζι ανετα..αμα λαχει...φωναζω και κανα 2 γειτονες για "βοηθεια"... :lol: :lol: :lol:

:devil: :P

Δημοσ.

Ε τωρα...μισες δουλειες θα κανω? :P

Τι να τους κανω τους κολλητους εκι? :rolleyes:

Κανα ματσο κοπελιτσες θελει εκι...να το στησουμε ολοι μαζι ανετα..αμα λαχει...φωναζω και κανα 2 γειτονες για "βοηθεια"... :lol: :lol: :lol:

:devil: :P

Δημοσ.
Είπαμε να στήσετε rig, όχι το "Debbie does Dallas"...:lol:

χαχαχαχαχα

Ε,το παλικαρι (ο φιλος σου) περιμενει pc...Εγω προσωπικα πιστευω πως πρεπει να στο "ετοιμασουν" αλλοι το pc πχ πλαισιο κτλ...Γιατι το pc δεν ειναι δικο σου αλλα του φιλου σου...Αν δεν εχεις ξαναστησει pc καλυτερα να πειραματιστεις σε κατι δικο σου...

Δημοσ.
Είπαμε να στήσετε rig, όχι το "Debbie does Dallas"...:lol:

χαχαχαχαχα

Ε,το παλικαρι (ο φιλος σου) περιμενει pc...Εγω προσωπικα πιστευω πως πρεπει να στο "ετοιμασουν" αλλοι το pc πχ πλαισιο κτλ...Γιατι το pc δεν ειναι δικο σου αλλα του φιλου σου...Αν δεν εχεις ξαναστησει pc καλυτερα να πειραματιστεις σε κατι δικο σου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...