Προς το περιεχόμενο

Μεχρι 800ε...pc...για gaming...γινεται??

UpToDate_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4870 καλύτερα... :o

Οχι το λεω...γιατι πεφτει λιγακι η τιμη...:P

169(9800GTX+) 216(4870)...αλλα ενταξει...σιγα...τι γιαννης...τι γιαννακης?? :lol:

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
4870 καλύτερα... :o

Οχι το λεω...γιατι πεφτει λιγακι η τιμη...:P

169(9800GTX+) 216(4870)...αλλα ενταξει...σιγα...τι γιαννης...τι γιαννακης?? :lol:

• Moderators
Δημοσ.

Η 9800GTX+ ειναι χειροτερη απο την 4870.

Σε 19" οθονη βεβαια τωρα τον καλυπτει και μια 4850, αλλα μετα τι σκ@τ@ gaming pc θα ειναι?

Με μεγαλυτερη οθονη δε θα το συζητουσα καν, 4870 all the way.

• Moderators
Δημοσ.

Σε 19" οθονη βεβαια τωρα τον καλυπτει και μια 4850, αλλα μετα τι σκ@τ@ gaming pc θα ειναι?

Δημοσ.

Nαι το ξερω :P

Στο δικο μου,4850 θα βαλω(17αρα)

Αλλα...θα του βαλω καλυτερα μια 4870...ωστε σε περιπτωση που θα θελει να παρει μια 22''-24''...να ειναι...ψιλοκαλημενος :-D

Ενταξει...δεν ειναι και το "υπερ Pc" :P

Αλλα θα τον καλυψει και με το παραπανω πιστευω... :o

:P

Δημοσ.

Nαι το ξερω :P

Στο δικο μου,4850 θα βαλω(17αρα)

Αλλα...θα του βαλω καλυτερα μια 4870...ωστε σε περιπτωση που θα θελει να παρει μια 22''-24''...να ειναι...ψιλοκαλημενος :-D

Ενταξει...δεν ειναι και το "υπερ Pc" :P

Αλλα θα τον καλυψει και με το παραπανω πιστευω... :o

:P

• Moderators
Δημοσ.

Βασικα και με μια 24" και HD4870, ΕΙΝΑΙ το υπερpc!

Τι αλλο να ζητησει κανεις απο 800€? 4giga ραμ, 640ρη σκληρο, Quad Core, uber καρτουλα γραφικων....

• Moderators
Δημοσ.

Βασικα και με μια 24" και HD4870, ΕΙΝΑΙ το υπερpc!

Τι αλλο να ζητησει κανεις απο 800€? 4giga ραμ, 640ρη σκληρο, Quad Core, uber καρτουλα γραφικων....

Δημοσ.

By the way,Ποση παστα θα στρωσω επανω στον CPU?:o

Θα του προτεινω και την ψυκτρα που ανεφερες ωστε σε μελλοντικο Overclock...να μπορουμε να κανουμε κατι..:-D

Βασικα οταν μαθω να ανεβαζω και τον δικο μου...θα δω και την "Αλλη πλευρα"(του φιλου μου δλδ) :P

Δημοσ.

Θα του προτεινω και την ψυκτρα που ανεφερες ωστε σε μελλοντικο Overclock...να μπορουμε να κανουμε κατι..:-D

Βασικα οταν μαθω να ανεβαζω και τον δικο μου...θα δω και την "Αλλη πλευρα"(του φιλου μου δλδ) :P

• Moderators
Δημοσ.

Ισα να γινει ενα λεπτο (σαν χαρτι Α4) στρωμα.

Το ΠΟΛΥΥΥ σαν ενα στρωμα τοσο παχυ οσο παχυ ειναι ενα ελαφρυ φωτογραφικο χαρτι.

• Moderators
Δημοσ.

Ισα να γινει ενα λεπτο (σαν χαρτι Α4) στρωμα.

Το ΠΟΛΥΥΥ σαν ενα στρωμα τοσο παχυ οσο παχυ ειναι ενα ελαφρυ φωτογραφικο χαρτι.

Δημοσ.

Γιατί να μην στο στήσουν στο plaisio/e-shop να είσαι καλυμμένος σίγουρα. Βάλε τα windows/drivers μόνο εσύ..

Δημοσ.

Γιατί να μην στο στήσουν στο plaisio/e-shop να είσαι καλυμμένος σίγουρα. Βάλε τα windows/drivers μόνο εσύ..

Δημοσ.

Εξαρτάται, από το αν είναι σοκολατίνα με φράουλες, ή κρέμα...

Αν πάρεις box επεξεργαστη (δλδ με ψύκτρα) τότε θα έχει από τη μαμά του την ποσότητα που πρέπει, τοποθετημένη ήδη πάνω στην ψύκτρα. Αν πάρεις ξεχωριστά την ψύκτρα τότε θα πρέπει να βάλεις μια λεπτή γραμμή παστα περίπου 2-2.5εκ σε μήκος στο κέντρο του επεξεργαστή με φορά από πάνω προς τα κάτω (ή κατω προς τα πανω, το ίδιο είναι). Μη βάλεις δλδ απο αριστερα προς τα δεξια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...