Προς το περιεχόμενο

ΑΠΟΡΙΑ ΜΑΘΗΤΟΥ

wgibson

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ

ΜΟΥ cool.gif" border="0 Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΟΣΟΥΣ ΤΡΙΤΟΔΕΣΜΙΤΕΣ Η ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥΣ

<ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ> ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΗΣ

ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ?<p>ΤΗΑΝΧ<p>Υ.Γ.ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ PLZ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ <p>SORRY GIA TA GREEKLISH

• Super Moderators
Δημοσ.

Και της Αθήνας μια χαρά είναι. Απλά είναι κάπως δύσκολη (δυσκόλεψε την τελευταία 10ετία). <p>Για άνετη ζωή, Κομοτηνή.

Για τρομερή ζωή, Θεσσαλονίκη (λόγω πόλης - είναι αμφίβολο αν πάρεις πτυχίο σε λιγότερο από 5,5 χρόνια).<p>Αν μένεις Αθήνα με τους γονείς σου, επιδίωξε να φύγεις, τα φοιτητικά σου χρόνια θα σου μείνουν αξέχαστα! smile.gif" border="0

• Super Moderators
Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by Tsino:

<strong>O paredwse exei apolito dikio. An oi goneis sou einai Athina min diloseis kan Athina.. Oloi mou i fili to exoun metaniosei pou emeinan Athina...Tora gia ti nomiki den gnorizo .... grin.gif" border="0 </strong><hr></blockquote><p>Εγώ δυστυχώς γνωρίζω - και το έχω μετανοιώσει που έμεινα Αθήνα. Μακριά από γονείς, να ζήσεις σαν άνθρωπος! wink.gif" border="0

Δημοσ.

Pane sti komotini pou einai pita sto m*****

75% einai foititries.<p>re paidia ego eimai apo drama perasa thessaloniki,oxi nomiki organosi kai dioikisi epixeiriseon sto makedonias,tora apofasisa na ksanadoso panellinies kai skeftomai na diloso athina.Tha goustaro i tha xatho sto xaos??Eseis ti protinete??I athina leei gia foititiki zoi i eimai pali gia ksessaloniki?

Δημοσ.

Stratige den tha sou protina tin athens...mexri na diktiwtheis na tin matheis kala tin athina,tous dromous tis,siginwnies kai ola ta aparaitita tha peraseis xalia.bebaia apo diaskedasi tha eisai poly cool kai tzet.apofasi diki sou...

• Super Moderators
Δημοσ.

Ξεσσαλονίκη και πάλι ξεσσαλονίκη! Μην το συζητάς καθόλου!!<p>Η Αθήνα έχει μόνο το όνομα (αν το'χει κι αυτό), η Σαλονίκη έχει την χάρη. Και για να μην παρεξηγηθώ, είμαι αΘηναίος - απλά έτυχε να κάτσω 2 χρόνια επάνω για δουλειά και είδα το φως το αληθινόν! grin.gif" border="0 <p>Η Αθήνα δεν αξίζει για φοιτητή γιατί:

α. είναι τεράστια και η κίνηση την κάνει χειρότερη. Για να πας από την Καλλιθέα στο Μαρούσι θες 1,5 ώρα, υπό κανονικές συνθήκες. Σάββατο βράδυ ξέχνα το, πήγαινε καλύτερα εξωτερικό, πιο γρήγορα θα φτάσεις. Και το παράδειγμα Καλλιθέα - Μαρούσι είναι αισιόδοξο. Δεν μιλάω για Γλυφάδα - Κηφισιά...<p>β. έχει υπερβολικά πολλά μέρη και ψιλοχάνεσαι - όχι ότι δεν σε βρίσκουν, που δεν σε βρίσκουν αν δεν θες, αλλά δεν ξέρεις πού να πρωτοπας και γίνεται ένας χαμός. Όπως λέει κι ο gatoulis, μέχρι να δικτυωθείς, θα 'χεις χάσει τα καλύτερα...<p>γ. σε σύγκριση με την Σαλονίκη, έχει χάλια συγκοινωνίες. Τώρα με το μετρό κάτι καλύτερο φτιάχτηκε αλλά αν η Σαλονίκη παίρνει 10 στις συγκοινωνίες, η Αθήνα έχει κολλήσει στο 6...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...