Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση

Petrosmel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ακριβώς. αν βάλω τώρα μια μητρική με σ775 που είναι "παλιά" τεχνολογία τότε είμαι ενα β΄μαπίσω. Αν μεθαυριο πάω για αναβάθμιση θα μπορω να βάλω τον νεο ι7 χωρις μητρικη κλπ κλπ.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Δε σου επαρκει το τωρινο pc σου για προγραμματισμο και web design?

Απ οσο ξερω ειναι σχετικα ελαφριες διεργασιες.

Μπας και η μητρικη σου σηκωνει αναβαθμιση σε Core 2?

• Moderators
Δημοσ.

Δε σου επαρκει το τωρινο pc σου για προγραμματισμο και web design?

Απ οσο ξερω ειναι σχετικα ελαφριες διεργασιες.

Μπας και η μητρικη σου σηκωνει αναβαθμιση σε Core 2?

Δημοσ.

Το τωρινό έχει πρόβλημα! Έχει περάσει ρευμα μέσα και πρεπει να έχει κάψει καποια κυκώματα. Εχω σλι και δεν λειουργει για παραδειγμα! Όχι δυστυχώς δεν εσηκώνει. αλλιώς θα πήγαινα προς τα εκει. Είναι μια msi k8n nforce 4 και είανι για 939 amd chipset

-----Προστέθηκε 28/1/2009 στις 04 : 57 : 44-----

καμιά συμβουλή για case mid atx, mb και vga? Εταιρία και μοντέλο?

Δημοσ.

Το τωρινό έχει πρόβλημα! Έχει περάσει ρευμα μέσα και πρεπει να έχει κάψει καποια κυκώματα. Εχω σλι και δεν λειουργει για παραδειγμα! Όχι δυστυχώς δεν εσηκώνει. αλλιώς θα πήγαινα προς τα εκει. Είναι μια msi k8n nforce 4 και είανι για 939 amd chipset

-----Προστέθηκε 28/1/2009 στις 04 : 57 : 44-----

καμιά συμβουλή για case mid atx, mb και vga? Εταιρία και μοντέλο?

• Moderators
Δημοσ.

Δυστυχως δεν μπορω να σου προτεινω i7, ουτε καποια συγκεκριμενη λυση σε αυτη τη πλατφορμα.

Θα σου πουν τα αλλα παιδια.

• Moderators
Δημοσ.

Δυστυχως δεν μπορω να σου προτεινω i7, ουτε καποια συγκεκριμενη λυση σε αυτη τη πλατφορμα.

Θα σου πουν τα αλλα παιδια.

Δημοσ.

Καλησπερα

θα σου πω πια κομματια εχω, καθως και τι δυνατοτητες που εχουν στην περιπτωση που σου αρεσει το oc :)

Ειμαι με

Αsus P6T Deluxe

i7 920 2.66 @3.4

3χ2 g.skill 1333(9-9-9-24) @1300(8-8-8-20)

WD 640

Ati 4850 512 sapphire

Coolermaster HaF 32 case / Coolermaster V8 cpu cooler

Corsair 650

vista x64 sp1

Για καρτα γραφικων θα σου προτηνα να πας σε Nvidia γιατι υπαρχουν σε πολλες περιπτωσεις ασυμβατοτητες Ati - vista σε αρκετα ατομα including me:p(Vsync)

Mνημες - σκληρο εισαι μια χαρα.Το κουτι(HAF) εμενα μου αρεσει αρκετα για τις χαμηλες του θερμοκρασιες-πολυ καλο air flow και τους μεγαλους χωρους,μονα αρνητικα ειναι η σκονη(λογω του καλου αir flow)που θα πρεπει να το καθαριζεις ανα 2-3 μηνες και τa Led φωτακια που εχει μπροστα:P Σε συνδυασμο με το V8(μια απο τις καλητερες διαθεσιμες atm) εχω πολυ καλες θερμοκρασιες σε full load(oc) και ειναι αθορυβος!Για τροφοδοτικο μην παρεις κατι μεγαλητερο απο 650.....το δικο μου ειναι μια καλη επιλογη σε αποδοση/τιμη.Τελος μνημες δεν χρειαζεσαι πανω απο 1333mhz ακομα και για moderate OC.

Ελπιζω να βοηθησα, στην διαθεση σου για περαιτερω αποριες,Ευχαριστω

Δημοσ.

Καλησπερα

θα σου πω πια κομματια εχω, καθως και τι δυνατοτητες που εχουν στην περιπτωση που σου αρεσει το oc :)

Ειμαι με

Αsus P6T Deluxe

i7 920 2.66 @3.4

3χ2 g.skill 1333(9-9-9-24) @1300(8-8-8-20)

WD 640

Ati 4850 512 sapphire

Coolermaster HaF 32 case / Coolermaster V8 cpu cooler

Corsair 650

vista x64 sp1

Για καρτα γραφικων θα σου προτηνα να πας σε Nvidia γιατι υπαρχουν σε πολλες περιπτωσεις ασυμβατοτητες Ati - vista σε αρκετα ατομα including me:p(Vsync)

Mνημες - σκληρο εισαι μια χαρα.Το κουτι(HAF) εμενα μου αρεσει αρκετα για τις χαμηλες του θερμοκρασιες-πολυ καλο air flow και τους μεγαλους χωρους,μονα αρνητικα ειναι η σκονη(λογω του καλου αir flow)που θα πρεπει να το καθαριζεις ανα 2-3 μηνες και τa Led φωτακια που εχει μπροστα:P Σε συνδυασμο με το V8(μια απο τις καλητερες διαθεσιμες atm) εχω πολυ καλες θερμοκρασιες σε full load(oc) και ειναι αθορυβος!Για τροφοδοτικο μην παρεις κατι μεγαλητερο απο 650.....το δικο μου ειναι μια καλη επιλογη σε αποδοση/τιμη.Τελος μνημες δεν χρειαζεσαι πανω απο 1333mhz ακομα και για moderate OC.

Ελπιζω να βοηθησα, στην διαθεση σου για περαιτερω αποριες,Ευχαριστω

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολυ για τον χρόνο σου. Τελικά καταλήγω σε ASUS ΜΒ. Για GPU θα δω κάτι από nVidia γιατί δεν εμπιστεύομαι την ATi και γτ φοβάμαι σε θέματα συμβατότητας. Για OS θα έχω ΧΡ όχι vista, άρα και λιγότερα προβλήματα! Και πιο ελαφριά.

Από κουτί τελικά δεν ξέρω αν θα πάω για το haf γιατί είναι fullκαι δεν έχω χώρο. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε ίδια ποσοστά airflow?

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολυ για τον χρόνο σου. Τελικά καταλήγω σε ASUS ΜΒ. Για GPU θα δω κάτι από nVidia γιατί δεν εμπιστεύομαι την ATi και γτ φοβάμαι σε θέματα συμβατότητας. Για OS θα έχω ΧΡ όχι vista, άρα και λιγότερα προβλήματα! Και πιο ελαφριά.

Από κουτί τελικά δεν ξέρω αν θα πάω για το haf γιατί είναι fullκαι δεν έχω χώρο. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε ίδια ποσοστά airflow?

• Moderators
Δημοσ.
Για OS θα έχω ΧΡ όχι vista, άρα και λιγότερα προβλήματα!

Εχεις επιβεβαιωση την υπαρξη drivers της μητρικης που θα διαλεξεις για XP ε?

• Moderators
Δημοσ.
Για OS θα έχω ΧΡ όχι vista, άρα και λιγότερα προβλήματα!

Εχεις επιβεβαιωση την υπαρξη drivers της μητρικης που θα διαλεξεις για XP ε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...