Petrosmel Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους! Είμαι κοντα στα όρια της αναβάθμισης και θέλω και άλλες γνώμες! Θα σας πω την πλατφόρμα με λίγα λόγια -CPU Intel i7 920 -RAM crossair 3x2GB 9,.9.9.20 -HDD 1x WD 150GB 10.000rpm & 1x WD 1TB 7200rpm -CPU Fan aftermarket για τον i7 και τώρα ξεκινούν τα διλήματα. -Μ/Β MSI Eclipse ή Asus Rampage 2 -VGA Δεν είμαι fun της ATi και για αυτό λέω να πάω προς nVidia μεριά. Επιπλέον φοβάμαι πρόβλημα συμβατότητας με τον επεξεργαστή. Από GPU σε τι εταιρία λέτε να πάω. eVGA MSI ASUS? Καλύτερο δεν είναι να είναι ίδια εταιρία M/B Και VGA? - Τροφοδοτικό για αυτό στο σύστημα θα χρειαστώ κανα 800W. Tagan? Zalman? Coolmasters? -Τέλος στο case. Τωρα έχω το Soprano DX. Αξίζει να το αλλάξω? αν το αλλάξω θα βάλω είτε το ZXT LEXA MIDI TOWER ALUMINIUM - BLACK/SILVER ή το COOLERMASTER RC-932-KKN1-GP HAF BLACK Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
Petrosmel Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους! Είμαι κοντα στα όρια της αναβάθμισης και θέλω και άλλες γνώμες! Θα σας πω την πλατφόρμα με λίγα λόγια -CPU Intel i7 920 -RAM crossair 3x2GB 9,.9.9.20 -HDD 1x WD 150GB 10.000rpm & 1x WD 1TB 7200rpm -CPU Fan aftermarket για τον i7 και τώρα ξεκινούν τα διλήματα. -Μ/Β MSI Eclipse ή Asus Rampage 2 -VGA Δεν είμαι fun της ATi και για αυτό λέω να πάω προς nVidia μεριά. Επιπλέον φοβάμαι πρόβλημα συμβατότητας με τον επεξεργαστή. Από GPU σε τι εταιρία λέτε να πάω. eVGA MSI ASUS? Καλύτερο δεν είναι να είναι ίδια εταιρία M/B Και VGA? - Τροφοδοτικό για αυτό στο σύστημα θα χρειαστώ κανα 800W. Tagan? Zalman? Coolmasters? -Τέλος στο case. Τωρα έχω το Soprano DX. Αξίζει να το αλλάξω? αν το αλλάξω θα βάλω είτε το ZXT LEXA MIDI TOWER ALUMINIUM - BLACK/SILVER ή το COOLERMASTER RC-932-KKN1-GP HAF BLACK Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Για παιχνιδια το pc?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Για παιχνιδια το pc?
Petrosmel Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 το PC θα για δουλειά και λιγότερο για gaming. Προγραματισμός και web Design. Απλά πάω σε κάτι τόσο καλό γιατι είμαι της άποψης να πάρω κάτι τώρα που θα το αλλάξω μετά απο 4-5 χρόνια
Petrosmel Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 το PC θα για δουλειά και λιγότερο για gaming. Προγραματισμός και web Design. Απλά πάω σε κάτι τόσο καλό γιατι είμαι της άποψης να πάρω κάτι τώρα που θα το αλλάξω μετά απο 4-5 χρόνια
kid4computer Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Όσο για τροφοδοτικό νομίζω ότι υπερβάλεις! Ένα ποιοτικό 650W σε καλύπτει πλήρος (Corsair, Coolermaster ,Tagan.....)
kid4computer Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Όσο για τροφοδοτικό νομίζω ότι υπερβάλεις! Ένα ποιοτικό 650W σε καλύπτει πλήρος (Corsair, Coolermaster ,Tagan.....)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δεν υπαρχει η λογικη αυτη. Η απαξιωση των υπολογιστων σημερα ειναι πολυ γρηγορη. Καλυτερα να δινεις ~1000€ καθε 2-3 χρονια για υπολογιστη, παρα να "τα σκασεις" τωρα και να μην αλλαξεις τιποτα για 5 χρονια.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δεν υπαρχει η λογικη αυτη. Η απαξιωση των υπολογιστων σημερα ειναι πολυ γρηγορη. Καλυτερα να δινεις ~1000€ καθε 2-3 χρονια για υπολογιστη, παρα να "τα σκασεις" τωρα και να μην αλλαξεις τιποτα για 5 χρονια.
oneofthem Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 ναι απλά αν δεν το θέλει για gaming πιθανόν να μην έχει ανάγκη για τακτική αναβάθμιση και να είναι καλύτερη επιλογή δεδομένου ότι θα καλύπτει τις ανάγκες του στις εφαρμογές που χρειάζεται - για κάρτα εγώ θα παιρνα κάτι στα 70-80 ευρώ παρόμοιο σε απόδοση των 8800 / 3870, θα με κάλυπτε και για gaming αλλά αυτό εξαρτάται και από τι οθόνη θα έχεις για τροφοδοτικό όπως είπε ο φίλος κάτι σε αρκετά λιγότερα watt από pcp&c, thermaltake, seasonic, enermax, coolermaster κλπ
oneofthem Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 ναι απλά αν δεν το θέλει για gaming πιθανόν να μην έχει ανάγκη για τακτική αναβάθμιση και να είναι καλύτερη επιλογή δεδομένου ότι θα καλύπτει τις ανάγκες του στις εφαρμογές που χρειάζεται - για κάρτα εγώ θα παιρνα κάτι στα 70-80 ευρώ παρόμοιο σε απόδοση των 8800 / 3870, θα με κάλυπτε και για gaming αλλά αυτό εξαρτάται και από τι οθόνη θα έχεις για τροφοδοτικό όπως είπε ο φίλος κάτι σε αρκετά λιγότερα watt από pcp&c, thermaltake, seasonic, enermax, coolermaster κλπ
Petrosmel Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 ακριβώς. αν βάλω τώρα μια μητρική με σ775 που είναι "παλιά" τεχνολογία τότε είμαι ενα β΄μαπίσω. Αν μεθαυριο πάω για αναβάθμιση θα μπορω να βάλω τον νεο ι7 χωρις μητρικη κλπ κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.