dkoum Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 οταν οι περισσοτεροι χρισημοποιουν windows συστηματα λογικο ειναι οι περισσοτεροι ιοι να χτυπανε τα συστηματα με windows επισης αν στα windows vista δημιουργισεις ενα limited user τοτε το uac θα σου ζηταει κανονικα password τι γινετε ομως ? οταν το 90% των εφαρμογων δουλευουν με την υποθεση (οπως γινοταν στα windows πριν vista) οτι θα εχουν πληρη δικαιωματα στα windows vista σε limited user υπαρχουν 2 περιπτωσεις ή θα εγκαταστασουν και θα τρεχουν ή θα εγκαταστασουν και δεν θα τρεχουν ειναι θεμα των εταιριων κατασκευης προγραμματων να φτιαξουν το λογισμικο τους ετσι ωστε να λειτουργουν με περιορισμενα δικαιωματα
totti Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Αυτό σημαίνει ότι η Apple είχε άνοδο στις πωλήσεις OSX διότι κάποιος ασχολήθηκε μαζί τους έτσι ώστε να φτιάξει trojan...
Directx Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δεν νομίζω ότι πρέπει να κάνει εντύπωση σε κανέναν αυτό που συνέβη, όσο το MacOS θα γίνεται πιο δημοφιλές τόσο θα τραβά την προσοχή διαφόρων ικανών προγραμματιστών που θα ψάχνουν τις αδυναμίες και τα όρια του κατασκευάζοντας διάφορα malware που με τον Α ή Β τρόπο θα προξενούν προβλήματα στους χρήστες του. C'est la vie
papahlamidas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Ακριβώς έτσι είναι... Αλλά και πάλι έχει τεράστια διαφορά το να σου μπει κάτι με το έτσι θέλω βλέπε windows από το να πρέπει να το βάλεις εσύ βλέπε mac. Υπόψιν ότι δεν έχω mac και δεν σκοπεύω να αποκτήσω σύντομα. Αλλά αυτή είναι η αλήθεια και πρέπει να λέγεται. Πιστεύω ότι θα συνεχίσουν να βγαίνουν virus για mac αλλά αυτό δεν αλλάζει το ότι παραμένουν στα top ασφάλειας.
paokara Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδιά και στα Windows πάνω κάτω τα ίδια είναι οι περισσότεροι δεν ξέρουν τι είναι αυτό που τους ρωτάει και πατάνε ναι με αποτέλεσμα να δίνουν την συγκατάθεσή τους για εγκτάσταση του εκάστοτε malware.Όχι βέβαια ότι δεν έχουν αδυναμίες τις οποίες εκμεταλεύονται και γίνονται εγκατάσταση μόνα τους.Τέλος πάντων το θέμα είναι ότι τα Mac ανεβαίνουν σε πωλήσεις οπότε αρχίζουν και τα παρατράγουδα, δεν είναι και λίγα τα 75 ευρώ για Antivirus....
SCORPIO777 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Και φυσικά, αυτό που κανένας δεν ανέφερε, είναι ότι η εταιρεία που πρώτη "βρήκε" το trojan (μα καλά, ούτε καν DUO; ) και την παραλλαγή του, είναι η ίδια. Η Intego δηλαδή. Επίσης, δεν παίζει να ανέβηκε τέτοια κόπια σε private tracker και να μην κατέβηκε την επόμενη ακριβώς στιγμή μετά την γνωστοποίηση. Η ίδια τακτική με τους "φυτεμένους" ιούς και τα "trojan" που ακολουθείται χρόνια στα Windows, άρχισε να εφαρμόζεται και στο MacOS. No harm done. Προσέχετε ΑΠΟ ΠΟΥ κατεβάζετε Η δημιουργία trojan και λοιπόν δημοκρατικών δυνάμεων είναι μια πολύ απλή υπόθεση σε οποιοδήποτε λειτουργικό. Το καλό με τα unix συστήματα είναι ότι κάθε τι θέλει κωδικό για να εγκατασταθεί. Βάζοντας το trojan στην εγκατάσταση ενός προγράμματος, περνάει στο λειτουργικό. Η διαφορά με τα Windows, είναι στα adware, spyware, trojan, viruses που εγκαθίστανται από μια περιήγηση σε κάποιο τυχαίο "tsontosite". Εκεί δεν έχει πρόβλημα κανένα unix λειτουργικό. Οπότε, ξαναπροσέχετε ΑΠΟ ΠΟΥ κατεβάζετε και δεν θα έχετε πρόβλημα εχω διαβασει 1000 φορες στο mac section και τωρα και εδω αυτο το προσεχετε απο που κατεβαζετε.δηλαδη λεμε αυτο και καθαρισαμε.λες και δεν ξερεις απο που κατεβαζουν ολοι,η τωρα που το ειπες θα το σταματησουν.αν και οι χρηστες των αλλων λειτουργικων προσεχαν απο που κατεβαζουν,δεν προκειτε να κολλαγαν τιποτα και αυτοι. εγω θελω να μου πεις τι κανουμε αφου κατεβασουμε απο κει που κατεβαζουμε.τα μετρα που πρεπει να λαβουμε θελω να ακουσω.
Snolly Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Software που εγκαθίσταται με την συναίνεση του χρήστη δεν είναι ΙΟΣ. Δηλαδή αν φτιάξω ένα bat file και σβήνω 100 αρχεία συστήματος και εσύ το τρέξεις και στα γ@μήσει όλα είναι ΙΟΣ; έλεος.
pantnick Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Software που εγκαθίσταται με την συναίνεση του χρήστη δεν είναι ΙΟΣ. Δηλαδή αν φτιάξω ένα bat file και σβήνω 100 αρχεία συστήματος και εσύ το τρέξεις και στα γ@μήσει όλα είναι ΙΟΣ; έλεος. Θες να μου πείς οτι το trojan αυτό δεν υπάγεται στην κατηγορία των ιών..?
SCORPIO777 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Software που εγκαθίσταται με την συναίνεση του χρήστη δεν είναι ΙΟΣ. Δηλαδή αν φτιάξω ένα bat file και σβήνω 100 αρχεία συστήματος και εσύ το τρέξεις και στα γ@μήσει όλα είναι ΙΟΣ; έλεος. ενταξει δεν ηταν ιος αλλα spyware εφοσον εστελνε πληροφοριες στον δημιουργο του μετα την εγκατασταση.βγαλτε τις παρωπιδες παιδια.
Karnov Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Μην παίζουμε με τις λέξεις.. Πρόκειται για malware, κακόβουλο κώδικα. Και αφορά τα mac.. Αυτό καταρίπτει τις φήμες περι μεγαλύτερης ασφάλειας των mac. Όσο ανεβαίνει η δημοτικότητα τους, θα αυξάνονται και οι mac ''ιοί'' ! Το τελευταίο ανέκδοτο που είχα ακούσει, είναι ότι τα mac είναι σταθερά και δεν κολλάνε ! Ακόμα γελάω. Λες και ένα σεταρισμένο PC με WinXP κολλάει περισσότερο!
telegamesvg Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Το τελευταίο ανέκδοτο που είχα ακούσει, είναι ότι τα mac είναι σταθερά και δεν κολλάνε ! Ακόμα γελάω. Λες και ένα σεταρισμένο PC με WinXP κολλάει περισσότερο! Kαι ομως , οσο και αν σου φαινεται "ανεκδοτο" σε σχεση με XP κ Vista τo OS X ειναι ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ ποιο σταθερο .
Snolly Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 ε ρε και να τανε ή ζήλια ψώρα. έχουν βγει όλα τα windoze fanboys με μια χαρά στα φόρουμς και τα blogs και πανηγυρίζουν. οκ παραιτούμε την πατήσαμε κι εμείς οι mac users πωπωπωπω και οιμε και αλί και τρισαλί και τι κακό μας βρήκε.
SCORPIO777 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) ενταξει windows boys μην το ξεφτιλιζουμε κιολας.δεν εχει καμμια σχεση σε σταθεροτητα και αξιοπιστια το ενα με το αλλο.εδω μιλαμε για τους ιους,μην πιανεστε και πατε να τα ισοπεδωσετε ολα,ειδικα με ενα λειτουργικο που οι πιο πολλοι δεν εχετε δουλεψει η "αγγιξει" οπως θα ελεγε και ο paredwse. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2009 από SCORPIO777
pantnick Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 ε ρε και να τανε ή ζήλια ψώρα. έχουν βγει όλα τα windoze fanboys με μια χαρά στα φόρουμς και τα blogs και πανηγυρίζουν. οκ παραιτούμε την πατήσαμε κι εμείς οι mac users πωπωπωπω και οιμε και αλί και τρισαλί και τι κακό μας βρήκε. Φαντάζεσαι τι θα έλεγες αν το έλεγε αυτό ενα windowsakias έτσι? Το osx δέχθηκε ενα πλήγμα... Παραδέξου το και Get over it.Μη τρελένεσαι.
tritonas00 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 εχω διαβασει 1000 φορες στο mac section και τωρα και εδω αυτο το προσεχετε απο πουκατεβαζετε.δηλαδη λεμε αυτο και καθαρισαμε.λες και δεν ξερεις απο που κατεβαζουν ολοι,η τωρα που το ειπες θα το σταματησουν.αν και οι χρηστες των αλλων λειτουργικων προσεχαν απο που κατεβαζουν,δεν προκειτε να κολλαγαν τιποτα και αυτοι. εγω θελω να μου πεις τι κανουμε αφου κατεβασουμε απο κει που κατεβαζουμε.τα μετρα που πρεπει να λαβουμε θελω να ακουσω. Να μαθετε να κατεβαζετε σωστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα