Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω πάντως όταν πήρα τον iMac μου είχε δώρο το Intego VirusBarrier X5 :)

Επίσεις το προγραμμα αυτό έχει και την επιλογή να

μου σκανάρει και το iPhone !!! (Δέν ξέρω κατα πόσο στέκει αυτο σαν ιδέα).

btw 75 ευρώ για Avtivirus είναι πολλά.

Επεξ/σία από Vasilisxd
  • Απαντ. 162
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Είσαι και linuxας :P

Αφού το ξέρεις απο το linux,ποτέ login σαν root (καμία σχέση με UAC κτλ αλλά λέμε)

Κάνε έναν "Τυπικό Χρήστη" και θα σου ζητάει κωδικό το UAC όποτε θες να αλλάξεις κάτι,το λάθος της Μ$ είναι ότι απο default δίνει δικαιώματα admin στον χρήστη.

Το εύκολο είναι να κάνει η MS τον default λογαριασμό απλό χρήστη. Το θέμα είναι πως οι περισσότερες εφαρμογές είναι τόσο κακές που πάνε και γράφουν τα αρχεία τους όσο τρέχουν οπουδήποτε αφού θεωρούν δεδομένο να έχουν admin δικαιώματα. Άρα και να κάνει η MS default τον απλό χρήστη λόγο συμβατότητας θα γυρίσουν όλοι σε δικαιώματα admin αφού αλλιώς δεν θα τρέχουν οι περισσότερες εφαρμογές τους.....

Δημοσ.
Είσαι και linuxας :P

Αφού το ξέρεις απο το linux,ποτέ login σαν root (καμία σχέση με UAC κτλ αλλά λέμε)

Κάνε έναν "Τυπικό Χρήστη" και θα σου ζητάει κωδικό το UAC όποτε θες να αλλάξεις κάτι,το λάθος της Μ$ είναι ότι απο default δίνει δικαιώματα admin στον χρήστη.

Το εύκολο είναι να κάνει η MS τον default λογαριασμό απλό χρήστη. Το θέμα είναι πως οι περισσότερες εφαρμογές είναι τόσο κακές που πάνε και γράφουν τα αρχεία τους όσο τρέχουν οπουδήποτε αφού θεωρούν δεδομένο να έχουν admin δικαιώματα. Άρα και να κάνει η MS default τον απλό χρήστη λόγο συμβατότητας θα γυρίσουν όλοι σε δικαιώματα admin αφού αλλιώς δεν θα τρέχουν οι περισσότερες εφαρμογές τους.....

Δημοσ.

όταν κάτι κλειδώνει ξεκλειδώνει

απο την στιγμή που κάπους κατέβασαι κάτι και θέλει να το τρέξει θα το τρέξει δεν πάει να του λέει και το antiv ότι έχει ιο το serial...

Δημοσ.

όταν κάτι κλειδώνει ξεκλειδώνει

απο την στιγμή που κάπους κατέβασαι κάτι και θέλει να το τρέξει θα το τρέξει δεν πάει να του λέει και το antiv ότι έχει ιο το serial...

Δημοσ.

Και φυσικά, αυτό που κανένας δεν ανέφερε, είναι ότι η εταιρεία που πρώτη "βρήκε" το trojan (μα καλά, ούτε καν DUO; ) και την παραλλαγή του, είναι η ίδια. Η Intego δηλαδή. Επίσης, δεν παίζει να ανέβηκε τέτοια κόπια σε private tracker και να μην κατέβηκε την επόμενη ακριβώς στιγμή μετά την γνωστοποίηση.

Η ίδια τακτική με τους "φυτεμένους" ιούς και τα "trojan" που ακολουθείται χρόνια στα Windows, άρχισε να εφαρμόζεται και στο MacOS. No harm done. Προσέχετε ΑΠΟ ΠΟΥ κατεβάζετε :-)

Η δημιουργία trojan και λοιπόν δημοκρατικών δυνάμεων είναι μια πολύ απλή υπόθεση σε οποιοδήποτε λειτουργικό. Το καλό με τα unix συστήματα είναι ότι κάθε τι θέλει κωδικό για να εγκατασταθεί. Βάζοντας το trojan στην εγκατάσταση ενός προγράμματος, περνάει στο λειτουργικό.

Η διαφορά με τα Windows, είναι στα adware, spyware, trojan, viruses που εγκαθίστανται από μια περιήγηση σε κάποιο τυχαίο "tsontosite". Εκεί δεν έχει πρόβλημα κανένα unix λειτουργικό. Οπότε, ξαναπροσέχετε ΑΠΟ ΠΟΥ κατεβάζετε και δεν θα έχετε πρόβλημα :-)

Δημοσ.

χαίρομαι που καταρύπτεται αλλος ένας μύθος για το ''σούπερ ασφαλές'' λειτουργικο. Όχι τίποτα άλλο απλά να μην έχουν λόγο να μας την πούνε μερικοί μερικοί...

Δημοσ.
Χαχαχ μιλάνε όλοι (Unix - Linux) μιλάνε και οι Κώλοι (Windows)

/offtopic Το αναποδο εννοεις αφου ολοι τρεχουν windows!/offtopic

Δημοσ.
/offtopic Το αναποδο εννοεις αφου ολοι τρεχουν windows!/offtopic

Ελα τώρα , μήν μου πεις οτι δέν ξέρεις ποιος ειναι κώλος σε θέματα Ιών.

Εχει βρωμήσει το PC του απλού κοσμάκη απο Ιούς, Adaware και κάθε λογής μ@λακία που κυκλοφορεί με αποτέλεσμα να ξενερώνουν +να τα παρατάνε.

Εχω βαρεθεί να κανω format σε PC γνωστών και αγνώστων.

Αφου να φανταστείς , οποιος με ρωτάει απο εδω και πέρα τι να αγοράσει ,

του προτείνω Mac, χωρις φόβο και πάθος.

Ο Μάκης είναι εργαλείο για τον Απλό κοσμακή, για την κουτση Μαρία και

όχι για ξυπασμένους Πλουσιο-Αμερικανο-Hackero teddy μπόιδες.

Χίλια συγνώμη για το Off-Topic.

Δημοσ.
Ελα τώρα , μήν μου πεις οτι δέν ξέρεις ποιος ειναι κώλος σε θέματα Ιών.

Εχει βρωμήσει το PC του απλού κοσμάκη απο Ιούς, Adaware και κάθε λογής μ@λακία που κυκλοφορεί με αποτέλεσμα να ξενερώνουν +να τα παρατάνε.

Εχω βαρεθεί να κανω format σε PC γνωστών και αγνώστων.

Αφου να φανταστείς , οποιος με ρωτάει απο εδω και πέρα τι να αγοράσει ,

του προτείνω Mac, χωρις φόβο και πάθος.

Ο Μάκης είναι εργαλείο για τον Απλό κοσμακή, για την κουτση Μαρία και

όχι για ξυπασμένους Πλουσιο-Αμερικανο-Hackero teddy μπόιδες.

Χίλια συγνώμη για το Off-Topic.

Πραγματι...αλλα αν το osx ηταν το κυριαρχο λειτουργικο πιστεψε με θα το ειχαν καταξεσκισει και αυτο!

Δημοσ.

Αν είσαι χάκερ σιγά μην κάτσεις να ασχοληθείς με ιο για λειτουργικό που χρησιμοποιουν 2-3 άνθρωποι.

Βαλτε dos, πλέον είναι απο τα πιο ασφαλή :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...