Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 162
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ρε βαλτε μου 500 ιους στο leopard σε μια ωρα το κανω restore αυτοματα και gg βλεπεις η Apple δεν ειναι ms και τα εχει προβλεψει ολα!

:lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.
To μόνο που αντέχει και ειναι ελεύθερο αλλά και λειτόυργικό χωρίς να σου ζητάει τίποτα είναι και παραμένει το Λίνουξ, όσο για τους Μακ έχουν τρύπες ασφαλείας και όσοι πληρώνουν πανακριβα τα συστήματά της απλά δεν ξέρουν τι χάνουν..

Omg ειναι λειτουργικο?

απο ποτε μην τα λετε αυτα ρε παιδια μην τα λετε.

Εχεις δουλεψει ποτε σου mac?

Οχι τοτε πως μιλας για αυτα?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:06 ----------

:lol::lol::lol::lol::lol:

;):-):-D :P

Δημοσ.

Η όποια "δύναμη" έχουν τα Mac έναντι στους ιούς, είναι πιο πολύ λόγω διαφορετικής νοοτροπίας των χρηστών. Ίσως έχουν και ανώτερο μοντέλο ασφαλείας ως OS, αλλά τη διαφορά δε την κάνει αυτό.

Ο casual χρήστης Windows θα πατάει ΟΚ, ΟΚ, Next, ΟΚ, ΟΚ, Next, Next, χωρίς ποτέ να δίνει καμιά βαρύτητα στο τι βλέπει στην οθόνη. Ο Macάς θα προσέξει όμως παραπάνω όταν κάποιο εκτελέσιμο του ζητήσει root access και δε θα πατήσει κατευθείαν το ΟΚ, όπως θα έκανε ο Windows user στο UAC.

Δημοσ.
Η όποια "δύναμη" έχουν τα Mac έναντι στους ιούς, είναι πιο πολύ λόγω διαφορετικής νοοτροπίας των χρηστών. Ίσως έχουν και ανώτερο μοντέλο ασφαλείας ως OS, αλλά τη διαφορά δε την κάνει αυτό.

Ο casual χρήστης Windows θα πατάει ΟΚ, ΟΚ, Next, ΟΚ, ΟΚ, Next, Next, χωρίς ποτέ να δίνει καμιά βαρύτητα στο τι βλέπει στην οθόνη. Ο Macάς θα προσέξει όμως παραπάνω όταν κάποιο εκτελέσιμο του ζητήσει root access και δε θα πατήσει κατευθείαν το ΟΚ, όπως θα έκανε ο Windows user στο UAC.

Σωστό αυτό που λες αλλά δεν είναι για όλους ετσι.

Δηλαδή το ιδιο θα κανει και ενας αρχάριος στα macintosh δεν θα διαβάσει τίποτα θα το βαλει θα παίξει και να ο ιός δηλαδή εχει να κανει με τον χρήστη το πως εχει μάθει να δουλεύει..

Και σίγουρα επειδή είναι πιο δημοφιλές λειτουργικό τα windows είναι πιο συχνό φαινόμενο αυτό που λες ;)

Δημοσ.
Σωστό αυτό που λες αλλά δεν είναι για όλους ετσι.

Δηλαδή το ιδιο θα κανει και ενας αρχάριος στα macintosh δεν θα διαβάσει τίποτα θα το βαλει θα παίξει και να ο ιός δηλαδή εχει να κανει με τον χρήστη το πως εχει μάθει να δουλεύει..

Και σίγουρα επειδή είναι πιο δημοφιλές λειτουργικό τα windows είναι πιο συχνό φαινόμενο αυτό που λες ;)

ο αρχάριος και ο έμπειρος στο Mac θα βάλει το κρακ του φοτοσοπ και θα βάλει τον ιό... έτσι απλά...

Δημοσ.

Ακριβώς επειδή το Mac OS δεν είναι δημοφιλές, δεν υπάρχει "αρχάριος" χρήστης με την έννοια των Windows. Στην πλειοψηφία, όποιος έχει Mac είχε παλιότερα Windows και του ξίνησαν, και ψάχτηκε. Ενώ έχει καλή εμπειρία από υπολογιστές γενικά.

Σα τον "ψαγμένο" χρήστη Windows, που δε θα τρέξει όποιο εκτελέσιμο βρει, θα ξέρει να βγάζει χειροκίνητα ιούς, κλπ. Είναι αρχάριος στην πλατφόρμα, αλλά όχι γενικότερα στο χώρο και ξέρει τι παίζει με την ασφάλεια του PC του.

Δημοσ.
Omg ειναι λειτουργικο?

απο ποτε μην τα λετε αυτα ρε παιδια μην τα λετε.

Εχεις δουλεψει ποτε σου mac?

Οχι τοτε πως μιλας για αυτα?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:06 ----------

;):-):-D :P

To bot century 21 δεν ειναι multiplatform και δεν τρεχει σε mac os

παρα μονο σε windows και οπως ειδες εχει μερικες τασεις για linux προς το παρων με wine αλλα ισως στγο μελλον γινει port ο κωδικας και για αλλα λειτουργικα

Τωρα θα μου πεις γιατι μιλαει για mac ; μαλλον για bug θα προκειται , περιμενε ισως να φτιαξει οταν κανει reboot το βραδακι

:eek:

Δημοσ.
Ίσως έχουν και ανώτερο μοντέλο ασφαλείας ως OS, αλλά τη διαφορά δε την κάνει αυτό.

Κι ενώ έχουν υπάρξει άπειρες διευκρινήσεις και topics για τα μοντέλα ασφαλείας συνεχίζεις να το αναφέρεις.

Good job bro!

Δημοσ.

Εσύ για ποιο λόγο ενοχλείσαι ακριβώς; Δε νομίζω να πήρες εσύ την καταδικαστική για την ασφάλεια των Windows απόφαση (για παράδειγμα) να είναι εκ default system administrators οι νεοδημιουργηθέντες χρήστες σε μια εγκατάσταση, οπότε γιατί να ενοχληθείς; Δε προσβάλλουμε δικό σου κόπο - και δε προσβάλλουμε καν το οτιδήποτε. Τα OS υπάρχουν, με τα + και τα - τους, κι εμείς συζητάμε επ' αυτών. What's your problem bro? :P

ΥΓ1. Οι διευκρινήσεις από δηλωμένους M$ fans για τεχνολογίες της αντίπερα όχθης δε πιάνονται. :P

ΥΓ2. Το "ίσως" στην αρχή της πρότασής μου σημαίνει "δε ξέρω, δεν έχω εμπειρία απ' το Mac OS, απλά πιθανολογώ".

Δημοσ.

Μην το παίρνεις προσωπικά man,όπως δεν το πήρα κι εγώ.

Απλά νόμιζα ότι μετά ΚΑΙ την συνέντευξη του Miller όπου μάθαμε σε γενικές γραμμές περίπου τα δύο μοντέλα ασφαλείας είχε ξεκαθαρίσει το θέμα.

Anyway soz αν ήμουν επιθετικός

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...