Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαχαχαχαχα εχουν πλάκα τα fanboys που τρέχουν να καλύψουν την "μαμα" εταιρεία.

Μιλάμε...Εχω βαρεθεί να ακούω π@π@ρολογίες.

τα MAC δεν έχουν ιούς σου λένε και μόλις βγαίνει ένας (συν τους πόσους ήταν πρίν) "ααα δεν ειναι ιός ειναι κόρη". Τα MAC δεν θέλουν φορματ λένε, απλά οταν γίνει στραβή τα σβήνεις και τα ξαναπερνάς όλα. Τα MAC δεν έχουν BSOD, απλά κατεβαίνουν κάτι στόρια και πρέπει να κάνεις reboot....ε τι? δεν ειναι BSOD...είναι Kernel Panic. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!

αμα δεν θέλετε ιούς τότε linux forever. Πείτε μου ποιός θα καθήσει να γράψει ιό για ένα λειτουργικό που είναι free με προγράμματα free και κατα συνέπεια δεν μπορεί να κερδίσει λεφτά προσφέροντας αντίστοιχο antivirus. όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Στο κάτω κάτω ολοι αυτοί οι NOD, Norton, Mcaffee κτλ αν δεν έβγαζαν και κανα καινούριο ιό για να ζήσουν θα το έκλειναν το μαγαζί και θα το κάνανε κομμωτήριο.

• Απαντ. 162
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
χαχαχαχαχα εχουν πλάκα τα fanboys που τρέχουν να καλύψουν την "μαμα" εταιρεία.

Μιλάμε...Εχω βαρεθεί να ακούω π@π@ρολογίες.

τα MAC δεν έχουν ιούς σου λένε και μόλις βγαίνει ένας (συν τους πόσους ήταν πρίν) "ααα δεν ειναι ιός ειναι κόρη". Τα MAC δεν θέλουν φορματ λένε, απλά οταν γίνει στραβή τα σβήνεις και τα ξαναπερνάς όλα. Τα MAC δεν έχουν BSOD, απλά κατεβαίνουν κάτι στόρια και πρέπει να κάνεις reboot....ε τι? δεν ειναι BSOD...είναι Kernel Panic. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!

αμα δεν θέλετε ιούς τότε linux forever. Πείτε μου ποιός θα καθήσει να γράψει ιό για ένα λειτουργικό που είναι free με προγράμματα free και κατα συνέπεια δεν μπορεί να κερδίσει λεφτά προσφέροντας αντίστοιχο antivirus. όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Στο κάτω κάτω ολοι αυτοί οι NOD, Norton, Mcaffee κτλ αν δεν έβγαζαν και κανα καινούριο ιό για να ζήσουν θα το έκλειναν το μαγαζί και θα το κάνανε κομμωτήριο.

Α ΟΚ! Οπότε μιας και δεν έχεις πρόβλημα, μας λες την ip σου και το root password που έχεις στο linux??? :devil:

Αυτό μπας και καταλάβεις τι ήταν ακριβώς αυτό που εσύ βιάστηκες να ονομάσεις υιό και κόρη από το άγχος σου να βρεις αδυναμία στο OSX!

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Linux_computer_viruses

B)

Δημοσ.
Α ΟΚ! Οπότε μιας και δεν έχεις πρόβλημα, μας λες την ip σου και το root password που έχεις στο linux??? :devil:

Αυτό μπας και καταλάβεις τι ήταν ακριβώς αυτό που εσύ βιάστηκες να ονομάσεις υιό και κόρη από το άγχος σου να βρεις αδυναμία στο OSX!

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Linux_computer_viruses

B)

ναι έχω τόσο πολυ άγχος που έχω φάει τα νύχια μου. ξανασκέψου λίγο τι παιχνίδι παίζεται με τους ιούς και τα antivirus και μετά έλα πες μου.

• Super Moderators
Δημοσ.
ναι έχω τόσο πολυ άγχος που έχω φάει τα νύχια μου. ξανασκέψου λίγο τι παιχνίδι παίζεται με τους ιούς και τα antivirus και μετά έλα πες μου.

Άλλο προσπαθώ να σου πω βρε! Δεν είπε κανείς πως το OSX (ή οποιοδήποτε άλλο λειτουργικό) είναι απροσπέλαστο από ιούς κλπ! Απλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν μιλάμε για ιό όπως πολλοί βιάστηκαν να πουν!

Προφανώς και είμαι σίγουρος πως αν το OSX ή ακόμη και το linux κατακτήσει μεγάλη μερίδα των χρηστών, θα γεμίσουμε ιούς και για αυτά!

Για την ώρα όμως είμαι περισσότερο προστατευμένος από τους χρήστες Windows και με το OSX κάνω τη δουλειά μου πολύ καλύτερα σε σχέση με το linux!

Αυτα!

B)

Δημοσ.
Άλλο προσπαθώ να σου πω βρε! Δεν είπε κανείς πως το OSX (ή οποιοδήποτε άλλο λειτουργικό) είναι απροσπέλαστο από ιούς κλπ! Απλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν μιλάμε για ιό όπως πολλοί βιάστηκαν να πουν!

Προφανώς και είμαι σίγουρος πως αν το OSX ή ακόμη και το linux κατακτήσει μεγάλη μερίδα των χρηστών, θα γεμίσουμε ιούς και για αυτά!

Για την ώρα όμως είμαι περισσότερο προστατευμένος από τους χρήστες Windows και με το OSX κάνω τη δουλειά μου πολύ καλύτερα σε σχέση με το linux!

Αυτα!

B)

οντως δεν μιλάμε για ιό αλλα για trojan horse. τα σχόλιο μερικών εδω μέσα είναι που μου έδωσαν αφορμή για το παραπάνω post. δεν μπορώ άλλο λέμεεεεε :P

Δημοσ.

Vice, πρέπει πάντως να παραδεχτείς ότι είσαι ο ορισμός του troll. Μπήκες μόνο και μόνο για να κάνεις εύθυμα σχόλια του στυλ "χαχαχαχαχα" και "δεν μπορώ άλλο λέμεεεεε", χωρίς απ' ότι φαίνεται να έχεις καταλάβει κάτι πολύ βασικό, και γι' αυτό θα επαναλάβω το 5ο ποστ αυτού του thread:

Είναι πολύ ηλίθιο να αποκαλούν "ιό" κάτι που πρέπει να έχει τη συγκατάθεσή σου για να εγκατασταθεί, και φυσικά τον κωδικό του root. Κι ακόμα πιο ηλίθιο να διαδίδουν πως απαιτείται format του δίσκου για να αφαιρεθεί, ενώ στην πραγματικότητα είναι υπόθεση τριών εντολών στην κονσόλα.

...άμα μου δώσετε τα κλειδιά του σπιτιού σας και μου πείτε "μπες!" μετά εγώ θεωρούμαι διαρήκτης; :rolleyes:

Εξ' ου και το σχόλιο του φίλου billdanos:

Ηθικό δίδαγμα: RTFT πριν απαντήσετε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
According to security company Symantec, Microsoft's Windows operating system is the least exposed to attacks targeting security vulnerabilities out of a number of products including Apple Mac OS X, Hewlett-Packard HP-UX, Red Hat Linux and Sun Microsystems Solaris.

Of the five operating systems assessed in the last six months of 2007, Microsoft Windows had the shortest average patch development time of six days based on a sample set of 22 patched vulnerabilities. None of the vulnerabilities affected third-party applications. This is shorter than the average patch development time of 18 days in the first six months of 2007, based on a sample set of 38 vulnerabilities, including two vulnerabilities that affected third-party applications

Microsoft patched all the vulnerabilities in the Windows platform in just six days.

Red Hat, the runner-up in terms of OS patch development time, would have an average of 32 days.

The open source vendor had to deal with no less than 136 vulnerabilities, but with not a single one affecting its distribution of Linux, and only impacting third-party components.

Apple, the maker of Mac OS X, not only had to plug more vulnerabilities in its operating system compared to Windows, but also spent approximately 13 times as much as Microsoft doing it. "Apple had the fourth shortest average patch development time during this reporting period.

Its average was 79 days for 86 vulnerabilities, including 47 third-party vulnerabilities.

http://news.softpedia.com/news/Windows-vs-Apple-Mac-OS-X-vs-Red-Hat-Linux-82966.shtml

Αν και για το 2007,you get the picture

38 για τα Windows και καμία απο third party apps

Καμία για το Red Hat αλλά 136 για third party apps

39 για το OSΧ και 47 για third party apps.

Άλλο ένα:

Secunia Adisories:

Microsoft Windows Vista -->Secunia has issued a total of 51 Secunia advisories in 2003-2009 for Microsoft Windows Vista.

Currently, 10% (5 out of 51) are marked as unpatched with the most severe being rated Less critical

Red Hat Enterprise Linux Desktop (v. 5 client) -->Secunia has issued a total of 212 Secunia advisories in 2003-2009 for Red Hat Enterprise Linux Desktop (v. 5 client).

Currently, 0% (0 out of 212) are marked as unpatched.

Apple Macintosh OS X -->Secunia has issued a total of 125 Secunia advisories in 2003-2009 for Apple Macintosh OS X.

Currently, 3% (4 out of 125) are marked as unpatched with the most severe being rated Less critical

Επεξ/σία από elven
Δημοσ.
Vice, πρέπει πάντως να παραδεχτείς ότι είσαι ο ορισμός του troll. Μπήκες μόνο και μόνο για να κάνεις εύθυμα σχόλια του στυλ "χαχαχαχαχα" και "δεν μπορώ άλλο λέμεεεεε", χωρίς απ' ότι φαίνεται να έχεις καταλάβει κάτι πολύ βασικό, και γι' αυτό θα επαναλάβω το 5ο ποστ αυτού του thread:

Εξ' ου και το σχόλιο του φίλου billdanos:

Ηθικό δίδαγμα: RTFT πριν απαντήσετε.

Σε πληροφορώ φίλε konnak οτι κατάλαβα πολύ καλύτερα απο πολλούς που απάντησαν πρίν απο εμένα τι έγινε. 2-3 posts να διαβάσεις αμέσως μπαίνεις στο νόημα που πηγαίνει η συζήτηση.

αυτό σχολιάζω με "χαχαχα" και "δεν μπορώ άλλο".

Δημοσ.

Το τελευταίο ανέκδοτο που είχα ακούσει, είναι ότι τα mac είναι σταθερά και δεν κολλάνε !

Ακόμα γελάω. Λες και ένα σεταρισμένο PC με WinXP κολλάει περισσότερο!

Χοχοχο, εγώ να δεις πώς γελάω με αυτά που λες. Να συγκρίνεις το macos με τα πρωτόγονα XP...

Δημοσ.
Απλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν μιλάμε για ιό όπως πολλοί βιάστηκαν να πουν!

βασικα πες το ιος για τους πειρατες ;)

-----Προστέθηκε 3/2/2009 στις 06 : 12 : 06-----

http://news.softpedia.com/news/Windows-vs-Apple-Mac-OS-X-vs-Red-Hat-Linux-82966.shtml

Αν και για το 2007,you get the picture

38 για τα Windows και καμία απο third party apps

Καμία για το Red Hat αλλά 136 για third party apps

39 για το OSΧ και 47 για third party apps.

Άλλο ένα:

Secunia Adisories:

Microsoft Windows Vista -->Secunia has issued a total of 51 Secunia advisories in 2003-2009 for Microsoft Windows Vista.

Currently, 10% (5 out of 51) are marked as unpatched with the most severe being rated Less critical

Red Hat Enterprise Linux Desktop (v. 5 client) -->Secunia has issued a total of 212 Secunia advisories in 2003-2009 for Red Hat Enterprise Linux Desktop (v. 5 client).

Currently, 0% (0 out of 212) are marked as unpatched.

Apple Macintosh OS X -->Secunia has issued a total of 125 Secunia advisories in 2003-2009 for Apple Macintosh OS X.

Currently, 3% (4 out of 125) are marked as unpatched with the most severe being rated Less critical

περιμενε και τα seven ;)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έχεις απόλυτο δίκιο !!!!! αυτοί που φτιάχνουν ιούς για να περάσει η ώρα τους είναι ελαχιστοι ..ολα τα κανουν ’’τα μαγαζακιαα’’ για να μας γδύνουν κανονικά και με το νόμο…Linux και πάλι Linux!!!

Δημοσ.

To μόνο που αντέχει και ειναι ελεύθερο αλλά και λειτόυργικό χωρίς να σου ζητάει τίποτα είναι και παραμένει το Λίνουξ, όσο για τους Μακ έχουν τρύπες ασφαλείας και όσοι πληρώνουν πανακριβα τα συστήματά της απλά δεν ξέρουν τι χάνουν..

Δημοσ.
...όσο για τους Μακ έχουν τρύπες ασφαλείας και όσοι πληρώνουν πανακριβα τα συστήματά της απλά δεν ξέρουν τι χάνουν..

Tελικά ρε δύστυχο botάκι δεν πρόκειται να αναβαθμιστείς ποτέ,δεν θα γίνεις άνθρωπος ποτέ!Αν ανθιστεί ο peradw8e τι (σε προγραμματίζουν να) γράφεις,πόσο λες να κρατήσει η ημιζωή σου;:lol:

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
That's my point!

Οταν το 50% των χρηστων αλλαζει το UAC σε disabled και το 40% παταει ΟΚ σε οτι βρει, τοτε τι ασφαλεια μου λες; Η Microsoft πρεπει να εχει το AUC Always ON, Limited Account by default και να απαιτει Root Access για administrative tasks.

Αν το κανει αυτο, ιοι σε Windows, τελος.

Kαι να συμπληρωσω...αν το κανει αυτο προγραμματα για windows επισης τελος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...