gherudos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μια χαρά είναι και το thehut 1-2GBP τα έξοδα.
fastnickride Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 basilis5 χθες το βραδυ πηρα το καλωδιο,σημερα θα κανω την συνδεση,θα φτιαξω και ενα λογαριασμο!ενσυρματα θα κανω την συνδεση,αυτο ειναι ευκολο,δεν ξερω αν γινονται αυτοματα ενημερωσεις η αν χρειαστει να κανω κατι εγω στις ρυθμισεις! στο store που μπαινεις ειναι μονο να αγοραζεις η να κατεβαζεις δωρεαν(μπορει και τα 2?)? αν και μου εχεις πει δεν το εχεις ψαξει οποτε αν γνωριζει κανεις ας μας πει! επισης κατι που δεν ρωτησα ειναι αν μπορεις να αποθηκευσεις ολοκληρο παιχνιδι! thief7710 3)Για την καμερα δεν εχω να πω τπτ αλλα για το ακουστικο μην κανεις την βλακεια και σκασεις τα λεφτα που ζηταει η sony για το αυθεντικο ακουστικο.Οποιοδηποτε bluetooth ακουστικο εχεις μπορεις να το χρησιμοποιησεις με το ps3. 4)Αντι να ανοιγεις την κονσολα και μετα να πατας το ps button γιατι δεν ανοιγεις την κονσολα πατωντας το ps button?ειναι πιο βολικο και επισης το λυνεται και το "προβλημα" σου. 3)νομιζα λογω sony να ειναι συμβατο μονο τα ακουστικα που προσφερει!οποιαδηποτε ακουστικα και να παρω θα ειναι συμβατα?αν ειναι ασυρματα το αναγνωριζει και λειτουργει κανονικα γιατι για pc θελει drivers!το εχεις δοκιμασει υποθετω!!!!! 4)αυτο που λες δεν το ειδα καν στις οδηγιες εκτος αν δεν το προσεξα!πατωντας το κεντρικο κουμπι του χειρηστηριου να ανοιγει και η κονσολα?τσαμπα εχω και το remote control:-)! gherudos ποσες μερες κανει να ερθει ενα παιχνιδι?το μονο καλο που αξιζει ειναι οτι ερχονται νωριτερα τα games απ'οτι στην ελλαδα,νομιζω!! ευχαριστω μαγκες,σημερα θα κανω και τα πειραματα!!!
fastnickride Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 basilis5 χθες το βραδυ πηρα το καλωδιο,σημερα θα κανω την συνδεση,θα φτιαξω και ενα λογαριασμο!ενσυρματα θα κανω την συνδεση,αυτο ειναι ευκολο,δεν ξερω αν γινονται αυτοματα ενημερωσεις η αν χρειαστει να κανω κατι εγω στις ρυθμισεις! στο store που μπαινεις ειναι μονο να αγοραζεις η να κατεβαζεις δωρεαν(μπορει και τα 2?)? αν και μου εχεις πει δεν το εχεις ψαξει οποτε αν γνωριζει κανεις ας μας πει! επισης κατι που δεν ρωτησα ειναι αν μπορεις να αποθηκευσεις ολοκληρο παιχνιδι! thief7710 3)Για την καμερα δεν εχω να πω τπτ αλλα για το ακουστικο μην κανεις την βλακεια και σκασεις τα λεφτα που ζηταει η sony για το αυθεντικο ακουστικο.Οποιοδηποτε bluetooth ακουστικο εχεις μπορεις να το χρησιμοποιησεις με το ps3. 4)Αντι να ανοιγεις την κονσολα και μετα να πατας το ps button γιατι δεν ανοιγεις την κονσολα πατωντας το ps button?ειναι πιο βολικο και επισης το λυνεται και το "προβλημα" σου. 3)νομιζα λογω sony να ειναι συμβατο μονο τα ακουστικα που προσφερει!οποιαδηποτε ακουστικα και να παρω θα ειναι συμβατα?αν ειναι ασυρματα το αναγνωριζει και λειτουργει κανονικα γιατι για pc θελει drivers!το εχεις δοκιμασει υποθετω!!!!! 4)αυτο που λες δεν το ειδα καν στις οδηγιες εκτος αν δεν το προσεξα!πατωντας το κεντρικο κουμπι του χειρηστηριου να ανοιγει και η κονσολα?τσαμπα εχω και το remote control:-)! gherudos ποσες μερες κανει να ερθει ενα παιχνιδι?το μονο καλο που αξιζει ειναι οτι ερχονται νωριτερα τα games απ'οτι στην ελλαδα,νομιζω!! ευχαριστω μαγκες,σημερα θα κανω και τα πειραματα!!!
KleKoR Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 ποσες μερες κανει να ερθει ενα παιχνιδι?το μονο καλο που αξιζει ειναι οτι ερχονται νωριτερα τα games απ'οτι στην ελλαδα,νομιζω!! 3-5 μέρες συνήθως αν υπάρχει στοκ, εκτός απο το play.com που απ'οτι μαθαίνω τώρα τελευταία κάνει αρκετο καιρο, πάντως τον οκτωβρη που είχα πάρει κάτι εγώ έκανε 5 μέρες... Το σίγουρο είναι ότι τα παίρνεις το πολύ σε μισή τιμή σε σχέση με την Ελλάδα και αν έχεις υπομονή και δεν θες να παίξεις κάποια παιχνίδια με το που βγουν μπορείς να πάρεις μέχρι και τέσσερα παιχνίδια με 70€...
KleKoR Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 ποσες μερες κανει να ερθει ενα παιχνιδι?το μονο καλο που αξιζει ειναι οτι ερχονται νωριτερα τα games απ'οτι στην ελλαδα,νομιζω!! 3-5 μέρες συνήθως αν υπάρχει στοκ, εκτός απο το play.com που απ'οτι μαθαίνω τώρα τελευταία κάνει αρκετο καιρο, πάντως τον οκτωβρη που είχα πάρει κάτι εγώ έκανε 5 μέρες... Το σίγουρο είναι ότι τα παίρνεις το πολύ σε μισή τιμή σε σχέση με την Ελλάδα και αν έχεις υπομονή και δεν θες να παίξεις κάποια παιχνίδια με το που βγουν μπορείς να πάρεις μέχρι και τέσσερα παιχνίδια με 70€...
gohanss4 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Aναμφισβητητα η αγορα απο εξωτερικο συμφερει πολυ και στις μερες μας μεγαλη ανακουφιση για την τσεπη μας.Αγοραζεις ολοκαινουρια παιχνιδια σε τιμες που μονο σε μεταχειρισμενα τα βρισκεις στο Ελλαδισταν...νομιζω οτι αξιζει η υπομονη.
fastnickride Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 καλημερα ξανα! ερωτηση.....! 1)εχω ακουσει στο xbox τα ακουστικα τα συνδεεις πανω στο χειριστηριο.μπορειw να κανεις το ιδιο και στο ps3?να τα συνδεσεις με το χειριστηριο? 2)εχω την εκδοση με τα 80G και εχει μονο 2 θυρες usb.πως μπορω να συνδεσω τα ακουστικα,2 χειριστιρια και ps3 eye camera,αυτη ειναι ενσυρματη οποτε ειναι μονιμα σε μια θυρα!ρωτησα και σε παραπανω θεμα αν μπορω να βαλω usb hub!δεν το εχω δοκιμασει ακομα. στα ακουστικα τι ρυθμισεις κανεις για να ακους τον αλλον η να μιλας οταν παιζεις? 3)παιζω pro(μπαφους δεν πινω) on line,με εχει unregistered στο profil ενω παιζω κανονικα,δεν κανω κατι σωστα μηπως?λογαριασμο εφτιαξα κανονικα και στην konami! υπαρχει κανενας server που να παιζουν και ελληνες? thanks again.....!!!!
KleKoR Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 1) όχι 2)τα χειριστήρια είναι ασύρματα και το ακουστικό επίσης, οποιοδήποτε ακουστικό bluetooth έχεις απο κινητό δουλεύει με το ps3
fastnickride Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 KleKoR 2)τα χειριστήρια είναι ασύρματα και το ακουστικό επίσης, οποιοδήποτε ακουστικό bluetooth έχεις απο κινητό δουλεύει με το ps3 αυτο με το οποιοδηποτε ακουστικο εχω ακουσει δεν λειτουργει παντα!φανταζομαι θα το εχεις δοκιμασει! κατι αλλο σημαντικο που θελω να ρωτησω ειναι αν μπορεις να αποθηκευσεις παιχνιδι!!!γινεται κατι τετοιο?αν ναι πως????
KleKoR Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 εγώ όσα έχω δοκιμάσει δλδ 5 παίζουν κανονικά, βέβαια τώρα δεν έχω κανένα γιατί δεν ξέρω που τα έχω βάλει... από αυτά τα 2 ήταν τις πλάκας, τα άλλα 2 νοκια και το άλλο Sony Ericsson όλα δούλεψαν κανονικότατα... τι εννοείς να αποθηκεύσεις παιχνίδια?
darklordvader77 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 ρε παιδες, εμενα το ακουστικο μου το sony Ericsson HBH-PV702, γιατι δε λεει να το δει το Ps3??
fastnickride Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 KleKoR τι εννοείς να αποθηκεύσεις παιχνίδια? εννοω φιλαρακο να παρω ενα παιχνιδι και να το αποθηκευσω στον σκληρο,να το εχω μονιμα!πχ να νοικιασω και να το εχω εγκατεστημενο στον σκληρο.απ'οτι εχω ακουσει δεν γινεται. Toufas αλλο fan αλλο fun το ξερω οτι ειναι αλλο,λογω βιασυνης γραφτηκε.εννοουσα fan του ps3!!!!
fastnickride Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 εχει κανεις ps3 eye camera?αξιζει να την παρεις?εχει πολλες δυνατοτητες απ'οτι βλεπω σε διαφορα site! υπαρχει τελικα κανενας server που να παιζουν ελληνες pro09?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.