fastnickride Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Καλησπερα σε ολους! Εχω λιγες μερες που πηρα την κονσολα ps3!παιζω αρκετα χρονια ps,εχω ξεκινησει απο το ps1 και τωρα εχω καταληξει στο ps3.παντα επαιζα στις ελευθερες ωρες,οχι εντατικα!!!επειδη βλεπω οτι ειναι μια παιχνιδιμηχανη με πολλες δυνατοτητες θα ηθελα οποιος μπορει να με βοηθησει η να μου προτεινει πως να την αναπτυξω δηλ. να προσθεσω εφαρμογες η ακομα και λειτουργικο συστημα,ποιο μπορει να μπει και αν συμφερει,πως μπορω να κανω updates εκτος αν γινεται αυτοματα!εχω παραγγειλει ενα καλωδιο 5Μ λογω αποστασης για να το συνδεσω(ανυπομονω),να μπω και εγω στα κολπα του ps3,που φανταζομαι θα εχει πολλα να δειξει και θα ειναι μια καλη περιπτωση. 1)Για να παιζω online θα πρεπει να κανω καποια ρυθμιση η να φτιαξω λογαριασμου καπου συγκεκριμενα? 2)Επειδη εχω 2 θυρες usb μπορω να βαλω ενα usb hub αν χρειαστει?υπαρχει συγκεκριμενο? 3)Εχει παρει κανεις την καμερα της κονσολας η τα ακουστικα?μπορεις να παιζεις online και παραλληλα σε διπλανο παραθυρο να βλεπεις και με ποιον παιζεις(υπερβολικο?)? 4)Το χειριστηριο πως το κανεις μονιμα να υπαρχει στο κουτακι 1?οποτε ανοιγω την συσκευη πρεπει να παταω το κεντρικο κουμπι ps για να λειτουργει?το κοιταξα στις οδηγιες αυτο αλλα κατι λεει για πρασινο λαμπακι,εγω βλεπω μονο κοκκινο(εχει φορτιστει πληρως)! Αυτη την στιγμη παιζω pro09 και τιποτα αλλο,εννοω δεν εχω αρχισει να παιζω games ακομα. Aπλα θελω να το ψαξω λιγο ακομα να δω τις δυνατοτητες και τι μπορω να κανω με το ps3(εχω ακουσει παππαδες κανει). Μπορω να αρχισω να ψαχνω γενικα 1-1 για ολες αυτες τις πληροφοριες/αποριες που ζηταω αλλα πιστευω καποιος θα εχει δοκιμασει να αναβαθμισει την κονσολα του οποτε θα γνωριζει τον τροπο που γινεται(απο προσωπικη εμπειρια)! Φανταζομαι θα υπαρχουν πολλα ακομα(απ/ερ) και ισως χρειαστει να ξαναγραψω για κατι αλλο!!!! Το μονο κακο ειναι που το παιζω σε οθονη crt και περιμενω το Πασχα(i hope) να παρω και μια οθονη hd να το ευχαριστηθω!!!! Ευχαριστω...αν εχετε απαντησεις θα με βοηθησετε!!!
fastnickride Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Καλησπερα σε ολους! Εχω λιγες μερες που πηρα την κονσολα ps3!παιζω αρκετα χρονια ps,εχω ξεκινησει απο το ps1 και τωρα εχω καταληξει στο ps3.παντα επαιζα στις ελευθερες ωρες,οχι εντατικα!!!επειδη βλεπω οτι ειναι μια παιχνιδιμηχανη με πολλες δυνατοτητες θα ηθελα οποιος μπορει να με βοηθησει η να μου προτεινει πως να την αναπτυξω δηλ. να προσθεσω εφαρμογες η ακομα και λειτουργικο συστημα,ποιο μπορει να μπει και αν συμφερει,πως μπορω να κανω updates εκτος αν γινεται αυτοματα!εχω παραγγειλει ενα καλωδιο 5Μ λογω αποστασης για να το συνδεσω(ανυπομονω),να μπω και εγω στα κολπα του ps3,που φανταζομαι θα εχει πολλα να δειξει και θα ειναι μια καλη περιπτωση. 1)Για να παιζω online θα πρεπει να κανω καποια ρυθμιση η να φτιαξω λογαριασμου καπου συγκεκριμενα? 2)Επειδη εχω 2 θυρες usb μπορω να βαλω ενα usb hub αν χρειαστει?υπαρχει συγκεκριμενο? 3)Εχει παρει κανεις την καμερα της κονσολας η τα ακουστικα?μπορεις να παιζεις online και παραλληλα σε διπλανο παραθυρο να βλεπεις και με ποιον παιζεις(υπερβολικο?)? 4)Το χειριστηριο πως το κανεις μονιμα να υπαρχει στο κουτακι 1?οποτε ανοιγω την συσκευη πρεπει να παταω το κεντρικο κουμπι ps για να λειτουργει?το κοιταξα στις οδηγιες αυτο αλλα κατι λεει για πρασινο λαμπακι,εγω βλεπω μονο κοκκινο(εχει φορτιστει πληρως)! Αυτη την στιγμη παιζω pro09 και τιποτα αλλο,εννοω δεν εχω αρχισει να παιζω games ακομα. Aπλα θελω να το ψαξω λιγο ακομα να δω τις δυνατοτητες και τι μπορω να κανω με το ps3(εχω ακουσει παππαδες κανει). Μπορω να αρχισω να ψαχνω γενικα 1-1 για ολες αυτες τις πληροφοριες/αποριες που ζηταω αλλα πιστευω καποιος θα εχει δοκιμασει να αναβαθμισει την κονσολα του οποτε θα γνωριζει τον τροπο που γινεται(απο προσωπικη εμπειρια)! Φανταζομαι θα υπαρχουν πολλα ακομα(απ/ερ) και ισως χρειαστει να ξαναγραψω για κατι αλλο!!!! Το μονο κακο ειναι που το παιζω σε οθονη crt και περιμενω το Πασχα(i hope) να παρω και μια οθονη hd να το ευχαριστηθω!!!! Ευχαριστω...αν εχετε απαντησεις θα με βοηθησετε!!!
Fronimitis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Ξεκίνα και διάβαζε και όταν με το καλό τελιώσεις κι έχεις ακόμα απορίες ξαναρώτα... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=184069 και http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=148684
Fronimitis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Ξεκίνα και διάβαζε και όταν με το καλό τελιώσεις κι έχεις ακόμα απορίες ξαναρώτα... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=184069 και http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=148684
basilis5 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 1)μπορεις να δημιουργησεις μεχρι 10 λογαριασμους στην κονσολα σου οπου δηλωνεις και χωρα εκτος των αλλων. Πολλοι φτιαχνουν διαφορους λογαριασμους απο διαφορετικες χωρες (και καλα) για να εχουν προσβαση στα αντιστοιχα psn διοτι διαφορετικο υλικο θα βρεις αν μπεις στην αγγλια, διαφορετικο ελλαδα, αμερικη, ιαπωνια κλπ στο μενου τερμα αριστερα φτιαχνεις τους λογαριασμους και οταν πας να μπεις στο ps3 store διαλεγεις με ποιο λογαριασμο θα μπεις. φανταζομαι να ρυθμισεις την συνδεση για να μπεις νετ δεν ειναι τπτ δυσκολο δεν θα δυσκολευτεις,ειδικα με ασυρματο.απλα προσεχε μην εχεις κλειστες πορτες στο firewall του ρουτερ σου και χρειαστεις port forwarding. Το καθε game εχει μεσα οδηγιες πως να ξεπερασεις αυτο το εμποδιο. 2)νομιζω γινεται αλλα δεν ξερω μεχρι ποσες συσκευες μπορει να διαβασει απο το χαμπ.κατι ειχα διαβασει στα λινκς που σου εδωσε ο φιλος παραπανω αλλα δεν θυμαμαι 3)νομιζω δεν γινεται αυτο που λες, εκτος και αν το υποστηριξει αργοτερα καποιο παιχνιδι.να μιλας ομως μεσω νετ με αλλους γινεται ενω παιζετε 4)θα σε γελασω, κι εγω μια βδομαδα το εχω κι ακομα δεν εχω διελευκανει το θεμα-βασικα δεν εχω ασχοληθει. τωρα για εφαρμογες τριτων δεν εχω ακουσει κατι, αλλα λειτουργικο μπορεις να βαλεις. υπαρχει θεμα σχετικο λιγα θεματα πιο κατω που συζητουν εκει τα παιδια. φαινεται πως η πιο δημοφιλης ειναι η εκδοση ubuntu ειδικα για το ps3
basilis5 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 1)μπορεις να δημιουργησεις μεχρι 10 λογαριασμους στην κονσολα σου οπου δηλωνεις και χωρα εκτος των αλλων. Πολλοι φτιαχνουν διαφορους λογαριασμους απο διαφορετικες χωρες (και καλα) για να εχουν προσβαση στα αντιστοιχα psn διοτι διαφορετικο υλικο θα βρεις αν μπεις στην αγγλια, διαφορετικο ελλαδα, αμερικη, ιαπωνια κλπ στο μενου τερμα αριστερα φτιαχνεις τους λογαριασμους και οταν πας να μπεις στο ps3 store διαλεγεις με ποιο λογαριασμο θα μπεις. φανταζομαι να ρυθμισεις την συνδεση για να μπεις νετ δεν ειναι τπτ δυσκολο δεν θα δυσκολευτεις,ειδικα με ασυρματο.απλα προσεχε μην εχεις κλειστες πορτες στο firewall του ρουτερ σου και χρειαστεις port forwarding. Το καθε game εχει μεσα οδηγιες πως να ξεπερασεις αυτο το εμποδιο. 2)νομιζω γινεται αλλα δεν ξερω μεχρι ποσες συσκευες μπορει να διαβασει απο το χαμπ.κατι ειχα διαβασει στα λινκς που σου εδωσε ο φιλος παραπανω αλλα δεν θυμαμαι 3)νομιζω δεν γινεται αυτο που λες, εκτος και αν το υποστηριξει αργοτερα καποιο παιχνιδι.να μιλας ομως μεσω νετ με αλλους γινεται ενω παιζετε 4)θα σε γελασω, κι εγω μια βδομαδα το εχω κι ακομα δεν εχω διελευκανει το θεμα-βασικα δεν εχω ασχοληθει. τωρα για εφαρμογες τριτων δεν εχω ακουσει κατι, αλλα λειτουργικο μπορεις να βαλεις. υπαρχει θεμα σχετικο λιγα θεματα πιο κατω που συζητουν εκει τα παιδια. φαινεται πως η πιο δημοφιλης ειναι η εκδοση ubuntu ειδικα για το ps3
gherudos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Επίσης δεν αγοράζουμε παιχνίδια από το Ελλάντα αλλά από: http://www.play.com http://www.game.co.uk http://www.thehut.com πάμφτηνα!!!!
gherudos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Επίσης δεν αγοράζουμε παιχνίδια από το Ελλάντα αλλά από: http://www.play.com http://www.game.co.uk http://www.thehut.com πάμφτηνα!!!!
thief7710 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 1)Με καλυψε ο φιλος πιο πανω 2)USB hub μπορεις να βαλεις.Εγω ενα τυχαιο no name που εχω και δοκιμασα δουλευει 3)Για την καμερα δεν εχω να πω τπτ αλλα για το ακουστικο μην κανεις την βλακεια και σκασεις τα λεφτα που ζηταει η sony για το αυθεντικο ακουστικο.Οποιοδηποτε bluetooth ακουστικο εχεις μπορεις να το χρησιμοποιησεις με το ps3. 4)Αντι να ανοιγεις την κονσολα και μετα να πατας το ps button γιατι δεν ανοιγεις την κονσολα πατωντας το ps button?ειναι πιο βολικο και επισης το λυνεται και το "προβλημα" σου.
thief7710 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 1)Με καλυψε ο φιλος πιο πανω 2)USB hub μπορεις να βαλεις.Εγω ενα τυχαιο no name που εχω και δοκιμασα δουλευει 3)Για την καμερα δεν εχω να πω τπτ αλλα για το ακουστικο μην κανεις την βλακεια και σκασεις τα λεφτα που ζηταει η sony για το αυθεντικο ακουστικο.Οποιοδηποτε bluetooth ακουστικο εχεις μπορεις να το χρησιμοποιησεις με το ps3. 4)Αντι να ανοιγεις την κονσολα και μετα να πατας το ps button γιατι δεν ανοιγεις την κονσολα πατωντας το ps button?ειναι πιο βολικο και επισης το λυνεται και το "προβλημα" σου.
kabamaru21 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Επίσης δεν αγοράζουμε παιχνίδια από το Ελλάντα αλλά από:www.play.com www.game.co.uk www.thehut.com πάμφτηνα!!!! ρε gheroude το thehut σχεδον τα χαριζει τα παιχνιδια. σιγουρα δεν ειναι απατη το site?
kabamaru21 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Επίσης δεν αγοράζουμε παιχνίδια από το Ελλάντα αλλά από:www.play.com www.game.co.uk www.thehut.com πάμφτηνα!!!! ρε gheroude το thehut σχεδον τα χαριζει τα παιχνιδια. σιγουρα δεν ειναι απατη το site?
gohanss4 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 ρε gheroude το thehut σχεδον τα χαριζει τα παιχνιδια. σιγουρα δεν ειναι απατη το site? Για το play.com ξερω οτι τα στελνει δωρεαν το GAME.CO.UK αποτι καταλαβαινω στελνει δωρεαν μονο για Αγγλια το the hut.com ομως?Ποσο ειναι τα εξοδα σε αυτες τις περιπτωσεις?
gohanss4 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 ρε gheroude το thehut σχεδον τα χαριζει τα παιχνιδια. σιγουρα δεν ειναι απατη το site? Για το play.com ξερω οτι τα στελνει δωρεαν το GAME.CO.UK αποτι καταλαβαινω στελνει δωρεαν μονο για Αγγλια το the hut.com ομως?Ποσο ειναι τα εξοδα σε αυτες τις περιπτωσεις?
gherudos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μια χαρά είναι και το thehut 1-2GBP τα έξοδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.