filarhos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Θέλω με κάποιο τρόπο να μπορώ να βλέπω με τι ταχύτητα συνδέεται στο δίκτιο το modem μου. Με το παλιό μου που συνδεόταν με usb από την OTENET μπορούσα και μάλιστα με μπάρες μου έδειχνε και τι ποσοστό χρησιμοποιούσα. Γίνεται με το modem αυτό που έχω που συνδέεται με ethernet γιατί το μόνο που μπορώ να δω είναι το ποσοστό χρ΄ησης της ethernet τίποτα άλλο. Ευχαριστώ!!!
filarhos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Θέλω με κάποιο τρόπο να μπορώ να βλέπω με τι ταχύτητα συνδέεται στο δίκτιο το modem μου. Με το παλιό μου που συνδεόταν με usb από την OTENET μπορούσα και μάλιστα με μπάρες μου έδειχνε και τι ποσοστό χρησιμοποιούσα. Γίνεται με το modem αυτό που έχω που συνδέεται με ethernet γιατί το μόνο που μπορώ να δω είναι το ποσοστό χρ΄ησης της ethernet τίποτα άλλο. Ευχαριστώ!!!
sarakinos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Ανοίγεις ένα browser (πχ Firefox) , γράφεις 192.168.1.1 στην μπάρα διευθήνσεων και πατάς enter,user:admin ,pass:admin (αν δεν τα εχεις αλλάξει)...Μετά πας στην καρτέλα Status και μετά στην υπο-καρτελα DSL Connection..εκεί μπορείς να δείς τα περί της γραμμής σου
sarakinos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Ανοίγεις ένα browser (πχ Firefox) , γράφεις 192.168.1.1 στην μπάρα διευθήνσεων και πατάς enter,user:admin ,pass:admin (αν δεν τα εχεις αλλάξει)...Μετά πας στην καρτέλα Status και μετά στην υπο-καρτελα DSL Connection..εκεί μπορείς να δείς τα περί της γραμμής σου
filarhos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Ευχαριστώ πολύ. Εκει που λες γράφει τα πάντα μέχρι και τον θόρυβο που έχω αλλά δεν γράφει το ποσοστό χρήσης. Αν έβρισκα και το ποσοστό χρήσης θα ήμουν μια χαρά. Υ.Γ. Ο λόγος που το θέλω είναι γιατί κάποιες στιγμές τρώει κολλήματα και δεν κατεβάζει ή τουλάχιστον έτσι δείχνει και ήθελα να δω τι γίνεται.
filarhos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Ευχαριστώ πολύ. Εκει που λες γράφει τα πάντα μέχρι και τον θόρυβο που έχω αλλά δεν γράφει το ποσοστό χρήσης. Αν έβρισκα και το ποσοστό χρήσης θα ήμουν μια χαρά. Υ.Γ. Ο λόγος που το θέλω είναι γιατί κάποιες στιγμές τρώει κολλήματα και δεν κατεβάζει ή τουλάχιστον έτσι δείχνει και ήθελα να δω τι γίνεται.
poulinos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 δεν υπαρχει ποσοστο χρησης στο linksys.μονο τo zyxel εχει οσο ξερω.
poulinos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 δεν υπαρχει ποσοστο χρησης στο linksys.μονο τo zyxel εχει οσο ξερω.
filarhos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Ευχαριστώ πολύ όλους σας τελικά βρήκα αυτό Bandwidth Meter Pro 2.4 και μετράει τη χρήση του ehternet σε kB/s down/up
poulinos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 ναι αλλα αυτο πρεπει να το βαλεις σε καθε pc.το ιδιο ακριβως κανει και το http://www.netlimiter.com και του βαζεις και οριο ανα Ip ανα προγραμμα ανα τα παντα.και ιντερνετ traffic και δικτυο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.