MAKISPANAGIS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα σας, ώς μέρος της πτυχιακής μου εργασίας ,κάνω μια έρευνα που σκοπό έχει να μελετήσει την συμπεριφορά και τη σχέση του Σύγχρονου Καταναλωτή απέναντι στις Αγορές Λιανικών Προϊόντων και Υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύου(Internet).Θα εκτιμούσα πολύ εάν δίνατε λίγο απο το πολύτιμο χρόνο σας,να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο που σας παραθέτω,και να μου το στείλετε..εδώ. [email protected] Με εκτίμηση Ε.Π. [ATTACH]15472[/ATTACH]
MAKISPANAGIS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα σας, ώς μέρος της πτυχιακής μου εργασίας ,κάνω μια έρευνα που σκοπό έχει να μελετήσει την συμπεριφορά και τη σχέση του Σύγχρονου Καταναλωτή απέναντι στις Αγορές Λιανικών Προϊόντων και Υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύου(Internet).Θα εκτιμούσα πολύ εάν δίνατε λίγο απο το πολύτιμο χρόνο σας,να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο που σας παραθέτω,και να μου το στείλετε..εδώ. [email protected] Με εκτίμηση Ε.Π. Ερωτηματολόγιο-Ηλ.Λιανεμπόριο.zip
HellasVagabond Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δυο, Τρεις φορες που μου εστειλαν φιλοι που εκαναν πτυχιακες στο εξωτερικο ελεγαν πως το πανεπιστημιο τους εδινε ενα ποσο να διαθεσουν στον καθενα που θα συμπληρωνε το ερωτηματολογιο τους. Οχι οτι τους πηρα χρηματα η κατι τετοιο απλα μου κανει εντυπωση που δεν αναφερες τπτ τετοιο. ( Περα πως ειναι μολις το 2ο post σου εδω ).
HellasVagabond Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δυο, Τρεις φορες που μου εστειλαν φιλοι που εκαναν πτυχιακες στο εξωτερικο ελεγαν πως το πανεπιστημιο τους εδινε ενα ποσο να διαθεσουν στον καθενα που θα συμπληρωνε το ερωτηματολογιο τους. Οχι οτι τους πηρα χρηματα η κατι τετοιο απλα μου κανει εντυπωση που δεν αναφερες τπτ τετοιο. ( Περα πως ειναι μολις το 2ο post σου εδω ).
MAKISPANAGIS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Εγώ είμαι σε Ελληνικό Δημόσιο Πανεπιστήμιο,(Πανεπιστήμιο Αιγαίου),εάν σας ενδιαφέρει και όχι μόνο δε δίνουν χρήματα τα δημόσια...αλλά και παίρνουν ..τέσπα..είμαι καινούριος εδώ και επέιδή τώρα έμαθα να χρησιμοποιηθώ το forum, μάλλον θα συνεχίσω να γράφω και άλλα θεματάκια,άλλου περιεχομένου. Παρακαλώ συνεχίστε να απαντάτε το ερωτηματολόγιο χρειάζομαι ακόμη...50 .
MAKISPANAGIS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Εγώ είμαι σε Ελληνικό Δημόσιο Πανεπιστήμιο,(Πανεπιστήμιο Αιγαίου),εάν σας ενδιαφέρει και όχι μόνο δε δίνουν χρήματα τα δημόσια...αλλά και παίρνουν ..τέσπα..είμαι καινούριος εδώ και επέιδή τώρα έμαθα να χρησιμοποιηθώ το forum, μάλλον θα συνεχίσω να γράφω και άλλα θεματάκια,άλλου περιεχομένου. Παρακαλώ συνεχίστε να απαντάτε το ερωτηματολόγιο χρειάζομαι ακόμη...50 .
1nsom-n1k Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 μην περιμένεις μόνο από το insomnia, πήγαινε και σε άλλα forums, πέρνα και μια βόλτα απο τa pathfinder blogs κι άσε ένα σχόλιο...κτλ. θα τα μαζέψεις πιο γρήγορα.
1nsom-n1k Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 μην περιμένεις μόνο από το insomnia, πήγαινε και σε άλλα forums, πέρνα και μια βόλτα απο τa pathfinder blogs κι άσε ένα σχόλιο...κτλ. θα τα μαζέψεις πιο γρήγορα.
MAKISPANAGIS Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 μην περιμένεις μόνο από το insomnia, πήγαινε και σε άλλα forums, πέρνα και μια βόλτα απο τa pathfinder blogs κι άσε ένα σχόλιο...κτλ. θα τα μαζέψεις πιο γρήγορα. Έχω βάλει ήδη και στο adsl.gr και στο forums.gr.Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους μέσα απο τη καρδιά μου που διαθέσατε το χρόνο σας για να με βοηθάτε να κάνω τη πτυχιακή μου και να πάρω το τυχίο μου...Έχω ήδη μαζέψει 50 ερωτηματολόγια...Άλλα 10 -20 θα ήταν πολύ καλα...Συνεχίστε σας παρακαλώ...
nurse Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Μπράβο παλικάρι μου. Επιτέλους ένα ερωτηματολόγιο με ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ και ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. Αναφέρεις τόσα στοιχεία όσα πρέπει για να με πείσεις να σου απαντήσω. Σε αντίθεση με κάποιους που παλιότερα ήθελαν να τους πούμε τα πάντα να έχουν τα προσωπικά μας δεδομένα συμπεριλαμβανομένου του mail και εμείς να μην ξέρουμε ούτε πανεπιστήμιο και σχολή ούτε το όνομα τους. Αξίζει να φτιάξω μια θυρίδα mail για να σου απαντήσω. Επειδή δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω εάν η ταυτότητα της έρευνάς σου (στοιχεία σου) είναι πραγματικά θα μου επιτρέψεις να μην σου απαντήσω στα δημογραφικά ερωτήματα (τελευταία σελίδα του ερωτηματολογίου) παρά μόνο στην ηλικία. Καλή επιτυχία και ελπίζω όταν το κρίνεις σωστό να μας δημοσιοποιήσεις τα αποτελέσματα του ερωτηματολογίου σου.
black_widow Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα σας, ώς μέρος της πτυχιακής μου εργασίας ,κάνω μια έρευνα που σκοπό έχει να μελετήσει την συμπεριφορά και τη σχέση του Σύγχρονου Καταναλωτή απέναντι στις Αγορές Λιανικών Προϊόντων και Υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύου(Internet).Θα εκτιμούσα πολύ εάν δίνατε λίγο απο το πολύτιμο χρόνο σας,να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο που σας παραθέτω,και να μου το στείλετε..εδώ. [email protected] Με εκτίμηση Ε.Π. [ATTACH]15472[/ATTACH] Καλή επιτυχία με την πτυχιακή σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.