dkace Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Αφού δεν πήρα απάντηση στο πρόβλημα μου, αποφάσισα να σώσω μόνος μου τα δεδομένα μου. Υποθέτω ότι τα έχει φτύσει ο controller του δίσκου. Είναι ένας WD2500EBVS. Εκκινεί, γυρίζει για ~3δευτερα και επανεκκινεί. Ξέρω ότι πρέπει να βρώ έναν ακριβώς ίδιο και να αντικαταστήσω την πλακέτα οδήγησης. Η γενική περιγραφή είναι εύκολη. Όπως και το πως θα φτιάξω ένα υποτυπώδες clean room. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ πιό αναλυτικές/ειδικές πληροφορίες για εργαλεία, μεθόδους κλπ,κλπ,κλπ; Το έχει επιχειρήσει κανείς και μπορεί να δώσει γνώμη; Ευχαριστώ, Δ.
dkace Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Αφού δεν πήρα απάντηση στο πρόβλημα μου, αποφάσισα να σώσω μόνος μου τα δεδομένα μου. Υποθέτω ότι τα έχει φτύσει ο controller του δίσκου. Είναι ένας WD2500EBVS. Εκκινεί, γυρίζει για ~3δευτερα και επανεκκινεί. Ξέρω ότι πρέπει να βρώ έναν ακριβώς ίδιο και να αντικαταστήσω την πλακέτα οδήγησης. Η γενική περιγραφή είναι εύκολη. Όπως και το πως θα φτιάξω ένα υποτυπώδες clean room. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ πιό αναλυτικές/ειδικές πληροφορίες για εργαλεία, μεθόδους κλπ,κλπ,κλπ; Το έχει επιχειρήσει κανείς και μπορεί να δώσει γνώμη; Ευχαριστώ, Δ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.