Προς το περιεχόμενο

Πετυχημένος Άντρας

aledjo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μαλιστα, δηλαδη μου λες να μη περνω σοβαρα καμια γυναικα οτι κι'αν λεει γιατι η καθε μια λεει τα δικα της.

τιποτα καινουργιο?

Καταρχήν όσα λέω αφορούν τους ανθρώπους γενικότερα και άρα λειτουργούν ΚΑΙ αντίστροφα.

Και όχι δεν λέω αυτό.Λέω ότι δεν είναι τα φράγκα η μοναδική παράμετρος επιτυχίας.

• Απαντ. 242
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φίλε aledjo θα σε απαντήσω σοβαρά:

Ο τέλειος άντρας, ο άντρας ο σωστός,

Ο πρόστυχος, ο έξυπνος, ο γοητευτικός

Ο τέλειος άντρας δεν είναι πουθενά

Τσαλίκης

Δημοσ.

Φίλε aledjo θα σε απαντήσω σοβαρά:

Ο τέλειος άντρας, ο άντρας ο σωστός,

Ο πρόστυχος, ο έξυπνος, ο γοητευτικός

Ο τέλειος άντρας δεν είναι πουθενά

Τσαλίκης

Δημοσ.
Τσαλίκης

Δεν ξέρω αν έχεις επιχειρήματα ή όχι, αλλά η επίκληση στην αυθεντία είναι απίστευτο ταλέντο σου.

Δημοσ.
Τσαλίκης

Δεν ξέρω αν έχεις επιχειρήματα ή όχι, αλλά η επίκληση στην αυθεντία είναι απίστευτο ταλέντο σου.

Δημοσ.

Τάδε έφη Τσαλίκης,όποιος αμφιβητεί τον Λόγο Του Τσαλίκη είναι άξιος της μοίρας του,ούτε ο Νίτσε δεν θα τολμούσε να το κάνει.

Δημοσ.

Τάδε έφη Τσαλίκης,όποιος αμφιβητεί τον Λόγο Του Τσαλίκη είναι άξιος της μοίρας του,ούτε ο Νίτσε δεν θα τολμούσε να το κάνει.

Δημοσ.

ο απόλυτος ορισμός που πέτυχα κάπου είναι ο εξής:

πετυχημένος είναι ο άντρας που βγάζει περισσότερα από όσα μπορεί να ξοδέψει η γυναίκα του...

τα υπόλοιπα ισχύουν εάν έχεις παντρευτεί την Maria Curie...

Δημοσ.

ο απόλυτος ορισμός που πέτυχα κάπου είναι ο εξής:

πετυχημένος είναι ο άντρας που βγάζει περισσότερα από όσα μπορεί να ξοδέψει η γυναίκα του...

τα υπόλοιπα ισχύουν εάν έχεις παντρευτεί την Maria Curie...

Δημοσ.
αρα ετσι δε μπορουμε να λεει ο καθενας για κανεναν και ειδικοτερα μια γυναικα αν ενας αντρας ειναι πετυχημενος ή οχι.

ο Μητσος για τη Μαρια ειναι πετυχημενος ενω για την Ελενη ειναι αποτυχημενος.

Λοιπον, θελω το 100% της προσοχη σου...

ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Απλα το σωστο ειναι να προσθετεις "ΕΓΩ θεωρω", "ΓΙΑ ΜΕΝΑ ειναι", "ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ"

Μπορει ο καθενας να κρινει αρκει να λεει οτι ΑΥΤΟΣ/ΑΥΤΗ τον θεωρει επιτυχημενο για αυτο και αυτο τον λογο

το θεμα ειναι αλλου!

το πως καθοριζεται αν ενας αντρας ειναι πετυχημενος ή οχι.

Κατανομη Bell

Η μεγαλη μαζα του κοσμου εχει ΠΕΡΙΠΟΥ παραπλησια κριτηρια επιτυχιας. Κοινωνικα επιβαλλομενα μεσω διαφημισεις?Πραγματικα κριτηρια?Πεστα οπως θες...Πχ, να βγαζεις πολλα λεφτα, εαν γινεται και τιμια, ειναι ενα αποδεκτο κριτηριο απο την μεγαλη πλειονοτητα. Ε, επειδη ολοι ειμαστε ΠΕΡΙΠΟΥ στο ιδιο "μπουλουκι" για τον ορισμο της επιτυχιας, υπαρχουν 10-15 πραγματα ή και λιγοτερα που οριζουν την επιτυχια για μια ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ μεριδα των ανθρωπων που πλεον γινεται σαν αξιωμα. Αφου το λενε 9.5 στους 10, ε στα @@ μας για τον τελευταιο μισο. Γκετ ιτ?

Τωρα, εαν εσυ ανηκεις στο μικρο ποσοστο που ΔΕΝ εχεις τα ιδια κριτηρια και θεωρεις οτι επιτυχημενος ανθρωπος ειναι αυτος που τερματιζει το νεο Tomb Raider σε 1 μερα τοτε εισαι ευτυχισμενος γιατι θα νιωσει πετυχημενος πιο γρηγορα

Δημοσ.
αρα ετσι δε μπορουμε να λεει ο καθενας για κανεναν και ειδικοτερα μια γυναικα αν ενας αντρας ειναι πετυχημενος ή οχι.

ο Μητσος για τη Μαρια ειναι πετυχημενος ενω για την Ελενη ειναι αποτυχημενος.

Λοιπον, θελω το 100% της προσοχη σου...

ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Απλα το σωστο ειναι να προσθετεις "ΕΓΩ θεωρω", "ΓΙΑ ΜΕΝΑ ειναι", "ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ"

Μπορει ο καθενας να κρινει αρκει να λεει οτι ΑΥΤΟΣ/ΑΥΤΗ τον θεωρει επιτυχημενο για αυτο και αυτο τον λογο

το θεμα ειναι αλλου!

το πως καθοριζεται αν ενας αντρας ειναι πετυχημενος ή οχι.

Κατανομη Bell

Η μεγαλη μαζα του κοσμου εχει ΠΕΡΙΠΟΥ παραπλησια κριτηρια επιτυχιας. Κοινωνικα επιβαλλομενα μεσω διαφημισεις?Πραγματικα κριτηρια?Πεστα οπως θες...Πχ, να βγαζεις πολλα λεφτα, εαν γινεται και τιμια, ειναι ενα αποδεκτο κριτηριο απο την μεγαλη πλειονοτητα. Ε, επειδη ολοι ειμαστε ΠΕΡΙΠΟΥ στο ιδιο "μπουλουκι" για τον ορισμο της επιτυχιας, υπαρχουν 10-15 πραγματα ή και λιγοτερα που οριζουν την επιτυχια για μια ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ μεριδα των ανθρωπων που πλεον γινεται σαν αξιωμα. Αφου το λενε 9.5 στους 10, ε στα @@ μας για τον τελευταιο μισο. Γκετ ιτ?

Τωρα, εαν εσυ ανηκεις στο μικρο ποσοστο που ΔΕΝ εχεις τα ιδια κριτηρια και θεωρεις οτι επιτυχημενος ανθρωπος ειναι αυτος που τερματιζει το νεο Tomb Raider σε 1 μερα τοτε εισαι ευτυχισμενος γιατι θα νιωσει πετυχημενος πιο γρηγορα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...