Προς το περιεχόμενο

Πετυχημένος Άντρας

aledjo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
:fear::fear::fear::fear: τι να σας πω ρε παιδια, μηπως οντως εκανε πλακα και εγω απανταγα σαν τον βλακα στα σοβαρα;

off topic: φοβερός Αθηναϊκός ιδιωματισμός το ρήματα εις -αγα, απάνταγα, χαμογέλαγα κλπ. Δεν το είχα παρατηρήσει ποτέ μέχρι που μου το επισήμανε φίλος από την επαρχία.

• Απαντ. 242
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
off topic: φοβερός Αθηναϊκός ιδιωματισμός το ρήματα εις -αγα, απάνταγα, χαμογέλαγα κλπ. Δεν το είχα παρατηρήσει ποτέ μέχρι που μου το επισήμανε φίλος από την επαρχία.

δεν ειμαι απο την αθηνα ομως:fear:

Δημοσ.
Όχι προς Θεού, απλά μπήκε η κοπέλα και άρχισε να μιλάει σοβαρά για ενοίκια στο Βέλγιο και έχασα τη μπάλα.

Λέω ή χάθηκε η άισθηση του χιούμορ μου και βλέπω αστεία εκεί που δεν υπάρχουν, ή είμαι πολύ καιρό μόνος.

Ένα άθλιο λογοπαίγνιο έκανα κι εγώ ο κακομοίρης! Δεν περίμενα να το πάρεις σοβαρά... :-D

Οπότε φίλε Snolly δεν ανήκει κανείς μας στην κατηγορία του πετυχημένου άντρα, καθότι μας λείπει η αίσθηση του χούμορ! Έχουμε και mac... :mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.
Ένα άθλιο λογοπαίγνιο έκανα κι εγώ ο κακομοίρης! Δεν περίμενα να το πάρεις σοβαρά... :-D

Οπότε φίλε Snolly δεν ανήκει κανείς μας στην κατηγορία του πετυχημένου άντρα, καθότι μας λείπει η αίσθηση του χούμορ! Έχουμε και mac... :mrgreen::mrgreen:

Καλά δεν έτρεφα ελπίδες φίλε μου. Αν λίγο πριν πεθάνω με θεωρώ επιτυχημένο ως άνθρωπο (ως άντρα με αφήνει αδιάφορο) θα είμαι ευτυχισμένος.

Και θα λέω: Καλά τα εξήγαγα τότε στο insomnia.

Δημοσ.

Nα μιλάει γαλλικά με το ζόρι ο διάολος είναι νομίζω θεία τιμωρία.

Δημοσ.

Εύα, σε δεύτερο χρόνο και τρίτη προοπτική, θενξ.

Δεν έκανα πλάκα, όντως ρωτούσα κυριολεκτικά.

Και ναι, τα -αγα είναι αηδιαστικά, μα δε νομίζω πως παίζει Αθήνα στη μέση.

Δημοσ.
Εύα, σε δεύτερο χρόνο και τρίτη προοπτική, θενξ.

Δεν έκανα πλάκα, όντως ρωτούσα κυριολεκτικά.

Και ναι, τα -αγα είναι αηδιαστικά, μα δε νομίζω πως παίζει Αθήνα στη μέση.

παλι καλα:-) αμα θες μπορω να σου δωσω και διευθηνσεις στο νετ για σπιτια και διαμερισματα

Δημοσ.

Για μένα αυτός που θα πάει με τις περισσότερες γυναίκες, χωρίς να πληρώσει μία ή χωρίς να δείξει τις ικανότητες του πορτοφολιού του. Η αυτός που μετά από 1000 χρόνια θα γράφτουν γι' αυτόν και θα τον εξυμνούν. Πάντως δεν νομίζω να γράφουν για κανά μανατζαραίο.

Δημοσ.
Για μένα αυτός που θα πάει με τις περισσότερες γυναίκες, χωρίς να πληρώσει μία ή χωρίς να δείξει τις ικανότητες του πορτοφολιού του. Η αυτός που μετά από 1000 χρόνια θα γράφτουν γι' αυτόν και θα τον εξυμνούν. Πάντως δεν νομίζω να γράφουν για κανά μανατζαραίο.

δηλαδη ο Γκουσγκουνης ειναι ο Απολυτος πετυχημενος Αντρας?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...