aledjo Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Έχω δώσει μια απάντηση που ισως σου φάνηκε γενική ή αόριστη, αφού όμως θες θα την κάνω πιο συγκεκριμένη. Επιτυχημένο καταρχας θα μπορουσαμε να πουμε εναν αντρα απο τα 30 κ μετα (λογω σπουδων, στρατου κλπ). Επιτυχια λοιπον ειναι στα 30-35 του να: α) έχει μια δουλεια με ενα αξιοπρεπες εισοδημα που θα του επιτρεπει να συντηρει τον εαυτο του κ δεν θα τον ζουν οι γονεις του η' η γκομενα του (αν εχει). β) εχει πηξει το μυαλο στο κεφαλι του κ να μη χρειαζεται να τρεχει στη φουστα της μανουλας του καθε λιγο κ λιγακι για οτι προβλημα αντιμετωπιζει γ) εχει στοχους και να προσπαθει να βελτιωνει τη ζωη του χρονο με το χρονο οσο περισσοτερο μπορει σε ολους τους τομεις, να εξελισεται ως ανθρωπος αντι να χειροτερευει δ) κινητα, ακινητα κ αυτοκινητα ειναι φυσικα καλοδεχουμενα αλλα οχι τοσο καθοριστικα. ξεχασες το σημαντικοτερο απ'ολα! να εχει 15 πρωην γκομενες! αλλιως αν δεν εχει πρωην γκομενες αλλα εχει ολα τα παραπανω που λες τοτε ειναι κατεστραμενος απο χερι! διαφωνεις?
aledjo Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Έχω δώσει μια απάντηση που ισως σου φάνηκε γενική ή αόριστη, αφού όμως θες θα την κάνω πιο συγκεκριμένη. Επιτυχημένο καταρχας θα μπορουσαμε να πουμε εναν αντρα απο τα 30 κ μετα (λογω σπουδων, στρατου κλπ). Επιτυχια λοιπον ειναι στα 30-35 του να: α) έχει μια δουλεια με ενα αξιοπρεπες εισοδημα που θα του επιτρεπει να συντηρει τον εαυτο του κ δεν θα τον ζουν οι γονεις του η' η γκομενα του (αν εχει). β) εχει πηξει το μυαλο στο κεφαλι του κ να μη χρειαζεται να τρεχει στη φουστα της μανουλας του καθε λιγο κ λιγακι για οτι προβλημα αντιμετωπιζει γ) εχει στοχους και να προσπαθει να βελτιωνει τη ζωη του χρονο με το χρονο οσο περισσοτερο μπορει σε ολους τους τομεις, να εξελισεται ως ανθρωπος αντι να χειροτερευει δ) κινητα, ακινητα κ αυτοκινητα ειναι φυσικα καλοδεχουμενα αλλα οχι τοσο καθοριστικα. ξεχασες το σημαντικοτερο απ'ολα! να εχει 15 πρωην γκομενες! αλλιως αν δεν εχει πρωην γκομενες αλλα εχει ολα τα παραπανω που λες τοτε ειναι κατεστραμενος απο χερι! διαφωνεις?
thanocaster Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Όλες τα ίδια είναι αγάπη μου...Παιδιά και σκυλιά θέλουνε. Σημασία έχει όμως με ΠΟΙΟΝ τρόπο προσπαθούν να τα αποκτήσουν...
thanocaster Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Όλες τα ίδια είναι αγάπη μου...Παιδιά και σκυλιά θέλουνε. Σημασία έχει όμως με ΠΟΙΟΝ τρόπο προσπαθούν να τα αποκτήσουν...
papahlamidas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Επιτυχημένη γυναικάρα = evabb! ΤΕΛΟΣ Δεν με παίρνει να διαφωνήσω.
papahlamidas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Επιτυχημένη γυναικάρα = evabb! ΤΕΛΟΣ Δεν με παίρνει να διαφωνήσω.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Aledjo σίγουρα θα βρεις γυναίκα που να σε θεωρεί πετυχημένο επειδή ακούς κλασσική μουσική, ή επειδή φοράς ωραία πουκάμισα, ή επειδή μπορεί να είσαι φανατικός κνίτης. Αλλά σίγουρα δεν θα βρεις καμία γυναίκα που να αντέχει για μεγάλο χρονικό διάστημα την πείνα.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Aledjo σίγουρα θα βρεις γυναίκα που να σε θεωρεί πετυχημένο επειδή ακούς κλασσική μουσική, ή επειδή φοράς ωραία πουκάμισα, ή επειδή μπορεί να είσαι φανατικός κνίτης. Αλλά σίγουρα δεν θα βρεις καμία γυναίκα που να αντέχει για μεγάλο χρονικό διάστημα την πείνα.
aledjo Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δεν με παίρνει να διαφωνήσω. καλως ηρθες στη παρεα μας http://www.evabbfunclub.com
aledjo Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δεν με παίρνει να διαφωνήσω. καλως ηρθες στη παρεα μας http://www.evabbfunclub.com
million_voices Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=22418208
million_voices Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=22418208
boubou Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 99.9% θα έχουν την ίδια άποψη. Και παραθέτω quiz. Είναι ένας τύπος σούπερ επιτυχημένος όχι υποκειμενικά αλλά αντικειμενικά (θέλετε δε θέλετε). Ο τύπος λοιπόν επειδή είναι και γαμώ τα παιδιά έχει 3 γκόμενες θεές και οι 3 και μάλιστα εν γνώση τους πως υπάρχουν οι υπόλοιπες. Έρχεται λοιπόν η ώρα να μαζευτεί και να σοβαρευτεί να κάνει οικογένεια ρε παιδί μου. Οπότε για να διαλέξει τις φωνάζει και τις 3 και τους λέει: Ήρθε η ώρα να διαλέξω μία από τις 3 σας. Πάρτε από 1 εκατομμύριο ευρώ και ελάτε πίσω σε ένα μήνα να μου πείτε τι έκανε η κάθε μία με αυτά τα λεφτά. Περνάει ο μήνας έρχεται η πρώτη. Αγάπη μου χάλασα το ένα εκατομμύριο για μένα σε ρούχα και καλλυντικά για να είμαι όμορφη και να σου αρέσω. Λέει και η δεύτερη. Εγώ μωρό μου το χάλασα όλο για σένα σου αγόρασα ρούχα, παπούτσια, αυτοκίνητα γιατί δεν με νοιάζει για μένα, θέλω εσύ να είσαι χαρούμενος. Λέει και η τρίτη. Εγώ τα επένδυσα όλα σε ομόλογα και χρηματιστήριο και τα έκανα 10 εκατομμύρια. Χάλασα ένα για μένα για να είμαι όμορφη και να σου αρέσω, ένα για σένα για να είσαι χαρούμενος και έχω βάλει και τα 8 στην τράπεζα. ΕΡΩΤΗΣΗ: ΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΙΑΛΕΞΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ; Αυτή με τα μεγαλύτερα βυζιά. α καλο! αληθεια.... Μιλαμε ομως για το μεγεθος του συγκεκριμενου σημειου και μονο? Γιατι ξερω αρκετες με ανεπτυγμενο το συγκεκριμενο σημειο (κ οχι μονο) που δε νομιζω οι αντρες η' οι γυναικες θα της ελεγαν επιτυχημενες! ξεχασες το σημαντικοτερο απ'ολα! να εχει 15 πρωην γκομενες! αλλιως αν δεν εχει πρωην γκομενες αλλα εχει ολα τα παραπανω που λες τοτε ειναι κατεστραμενος απο χερι! διαφωνεις? 15?? υπερβολικος δεν εισαι? εσυ πιστευεις οτι αν καποιος ειχε 15 γκομενες ως τα 30του θα μπουρουσε να εχει κ ολα τα παραπανω που ανεφερα? Φτερο στον ανεμο δε θα ειχε. Καλη κ απαραιτητη ειναι η εμπειρια για εναν ολοκληρωμενο αντρα δε λεω.....αλλα μη το παρακανουμε.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.